@שושי סירקיס
תודה על המתכון.
התמונה היתה אלופה ומגרה, כהרגלך, ומה שהריץ אותי לקנות קליק סגול וורוד, היו שלבי ההכנה המפורטים. לא האמתי כמה הכדורים המרשימים האלו יהיו קלים להכנה.
אגב, טיפ שלקחתי לעצמי ממך-הנחת הכדורים על נייר אפייה עד להתקשות השוקולד. מה שהרתיע אותי בעבר מהכנת כדורים מצופי שוקולד, היה השלב המייגע של נעיצת הכדורים בקיסם על קלקר, כדי לקבל כדורים מהוקצעים ללא שקערוריות חשודות בצד התחתון.
כאן הציפוי הקרנצי מאפשר הכנה מהירה פי כמה, והמראה נשאר מרשים.
הכנתי גם, בשידרוג קטן - השתמשתי בביסקוויטים בטעם קרמל וזה הפך את זה לכדורי גבינה-לוטוס מושלמים!
(ביסקוויטים בטעם קרמל יש לפתי-בר בימינו, ימות המשיח ממש!! די דומים בטעם לעוגיות לוטוס. ברור שזה יעבוד לא פחות ואולי אף יותר עם עוגיות לוטוס...)
שושי, תודה על מתכון מהמם!!! תמשיכי לעשות חיל נהנית לצפות בך מהצד....
יצא טעים ויפה!!
לציפוי המסתי יחד שוקולד לבן וחום (חלביים) + פיצפוצי דגני בוקר כוכבים (גרסתי גס)
תודה שושי!
שושי!
גם אני ניסיתי, זה היה כ"כ מגרה להכין
שאפילו שהתחייבתי על עוגה , הוספתי גם את הכדורים
הטעם היה חבלז"י!!!!!!
התקשיתי קצת עם הציפוי,הקרנצ' נדבק לי במקומות מסוימים ובחלק לא,
איך הכי קל להמיס ולצפות?
האם כדאי להשאיר על האש?
גם אני הכנתי..
יצא מדהים וטעים!!!
א"א להפסיק לאכול את זה!!
(המסתי שוקולד פרה בתוספת קרוקונט אגוזים)
תודה רבה @שושי סירקיס צפה בקובץ המצורף 353584
האם ניתן להקפיא? לכמה זמן?הפעם אני מפנקת אתכם במתכון הכי טוב שיצא לי להכיר לממתק חלבי מפנק וקל. כן, כי רוב הפעמים כל הממתקים והקינוחים האלה קשים למכביר ומכילים שלבים שאף פעם לא נגרמים, הם בסדר למי שאוהב את זה, אבל לא לרחפנים כמונו שמכינים אוכל רק כדי לאכול ולא בגלל ההנאה שבדבר. מה שטוב בהם, שהם מכילים כמה חומרים בודדים, כאלה שאפשר להשיג בכל סופר או מכולת שכונתית, והטעם שלהם, פשוט להתענג על כל ביס.
טובה שמורה לבעליו, תלמידתי היקרה ששיתפה אותי בו.
***המתכון הוכן וצולם למגזין קומיקס פלוס למדור אלופים במטבח.
באתר שלי יש צילומים מהממים שיכניסו אתכם חזק לאווירה + צילומי שלבי ההכנה אז תנו קפיצה
צפה בקובץ המצורף 352739
כדורי גבינה בציפוי שוקולד קראנץ'
החומרים (לכ-40 כדורים)
לציפוי שוקולד חום
- 300 גרם ביסקוויטים
- 1/2 כוס סוכר
- 50 גרם חמאה מומסת
- 250 גרם גבינה
לציפוי שוקולד לבן
- 100 גרם שוקולד חלבי
- 1 חבילת קליק סגול
שלבי ההכנה:
- 100 גרם שוקולד לבן
- 1 חבילת קליק ורוד
הכנתם? שתפו ושלחו לי על הדרך כמה..כי לי כבר אין במלאי, צריכה לחדש בהקדם
- טוחנים את העוגיות במעבד מזון
- מעבירים לקערה, מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים לקבלת תערובת אחידה
- יוצרים כדורים בגודל של כדור שוקולד
- מקפיאים כשעה
- ממיסים את השוקולד
- טובלים כדור גבינה בשוקולד
- מוציאים
- ומניחים על נייר אפייה עד להתקשות השוקולד
- מקפיאים או שומרים במקרר
כן, בהחלט.האם ניתן להקפיא? לכמה זמן?
תודה רבה
יצא מדהים!!!!הפעם אני מפנקת אתכם במתכון הכי טוב שיצא לי להכיר לממתק חלבי מפנק וקל. כן, כי רוב הפעמים כל הממתקים והקינוחים האלה קשים למכביר ומכילים שלבים שאף פעם לא נגרמים, הם בסדר למי שאוהב את זה, אבל לא לרחפנים כמונו שמכינים אוכל רק כדי לאכול ולא בגלל ההנאה שבדבר. מה שטוב בהם, שהם מכילים כמה חומרים בודדים, כאלה שאפשר להשיג בכל סופר או מכולת שכונתית, והטעם שלהם, פשוט להתענג על כל ביס.
טובה שמורה לבעליו, תלמידתי היקרה ששיתפה אותי בו.
***המתכון הוכן וצולם למגזין קומיקס פלוס למדור אלופים במטבח.
באתר שלי יש צילומים מהממים שיכניסו אתכם חזק לאווירה + צילומי שלבי ההכנה אז תנו קפיצה
צפה בקובץ המצורף 352739
כדורי גבינה בציפוי שוקולד קראנץ'
החומרים (לכ-40 כדורים)
לציפוי שוקולד חום
- 300 גרם ביסקוויטים
- 1/2 כוס סוכר
- 50 גרם חמאה מומסת
- 250 גרם גבינה
לציפוי שוקולד לבן
- 100 גרם שוקולד חלבי
- 1 חבילת קליק סגול
שלבי ההכנה:
- 100 גרם שוקולד לבן
- 1 חבילת קליק ורוד
הכנתם? שתפו ושלחו לי על הדרך כמה..כי לי כבר אין במלאי, צריכה לחדש בהקדם
- טוחנים את העוגיות במעבד מזון
- מעבירים לקערה, מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים לקבלת תערובת אחידה
- יוצרים כדורים בגודל של כדור שוקולד
- מקפיאים כשעה
- ממיסים את השוקולד
- טובלים כדור גבינה בשוקולד
- מוציאים
- ומניחים על נייר אפייה עד להתקשות השוקולד
- מקפיאים או שומרים במקרר
כן, בהחלט.
האמת אין לי מושג לכמה זמן, @ישראל44 בטח תוכלי לעזור לי בענין....
נראה וואוו....הפעם אני מפנקת אתכם במתכון הכי טוב שיצא לי להכיר לממתק חלבי מפנק וקל. כן, כי רוב הפעמים כל הממתקים והקינוחים האלה קשים למכביר ומכילים שלבים שאף פעם לא נגרמים, הם בסדר למי שאוהב את זה, אבל לא לרחפנים כמונו שמכינים אוכל רק כדי לאכול ולא בגלל ההנאה שבדבר. מה שטוב בהם, שהם מכילים כמה חומרים בודדים, כאלה שאפשר להשיג בכל סופר או מכולת שכונתית, והטעם שלהם, פשוט להתענג על כל ביס.
טובה שמורה לבעליו, תלמידתי היקרה ששיתפה אותי בו.
***המתכון הוכן וצולם למגזין קומיקס פלוס למדור אלופים במטבח.
באתר שלי יש צילומים מהממים שיכניסו אתכם חזק לאווירה + צילומי שלבי ההכנה אז תנו קפיצה
צפה בקובץ המצורף 352739
כדורי גבינה בציפוי שוקולד קראנץ'
החומרים (לכ-40 כדורים)
לציפוי שוקולד חום
- 300 גרם ביסקוויטים
- 1/2 כוס סוכר
- 50 גרם חמאה מומסת
- 250 גרם גבינה
לציפוי שוקולד לבן
- 100 גרם שוקולד חלבי
- 1 חבילת קליק סגול
שלבי ההכנה:
- 100 גרם שוקולד לבן
- 1 חבילת קליק ורוד
הכנתם? שתפו ושלחו לי על הדרך כמה..כי לי כבר אין במלאי, צריכה לחדש בהקדם
- טוחנים את העוגיות במעבד מזון
- מעבירים לקערה, מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים לקבלת תערובת אחידה
- יוצרים כדורים בגודל של כדור שוקולד
- מקפיאים כשעה
- ממיסים את השוקולד
- טובלים כדור גבינה בשוקולד
- מוציאים
- ומניחים על נייר אפייה עד להתקשות השוקולד
- מקפיאים או שומרים במקרר
אולי הכדורים קבלו קצת לחות במקפיא וזה לא נדבק בגלל המים?תודה על המתכון . .. טעים ברמות! הייתי מוסיפה באמת קצת חמאת בוטנים.
כחובבת שילוב החמאת בוטנים - שוקולד זה בדיוק מסתדר לי שם.
ועכשיו שאלה: למה הציפוי התקשה ולא נדבק לי?
להוסיף עוד קצת שוקולד ולהמיס שוב? (המסתי בבן מארי)
אל תחמיצו!!!
מנוי פרימיום באתר פרוג, יקפיץ את המוניטין שלך לקהל גדול שאסור לך להחמיץ!
ועכשיו בהזדמנות, מבצע פסח 10% הנחה ברכישת מנוי שנתי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יְהוָה אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יְהוָה חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: