כדורי גבינה בציפוי שוקולד קראנץ'

שושי סירקיס

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
@שושי סירקיס
תודה על המתכון.
התמונה היתה אלופה ומגרה, כהרגלך, ומה שהריץ אותי לקנות קליק סגול וורוד, היו שלבי ההכנה המפורטים. לא האמתי כמה הכדורים המרשימים האלו יהיו קלים להכנה.

אגב, טיפ שלקחתי לעצמי ממך-הנחת הכדורים על נייר אפייה עד להתקשות השוקולד. מה שהרתיע אותי בעבר מהכנת כדורים מצופי שוקולד, היה השלב המייגע של נעיצת הכדורים בקיסם על קלקר, כדי לקבל כדורים מהוקצעים ללא שקערוריות חשודות בצד התחתון:).
כאן הציפוי הקרנצי מאפשר הכנה מהירה פי כמה, והמראה נשאר מרשים.

תודה שחזרת לעדכן, ואכן חושבת שזה מה שכיף במתכון, שהכדורים יוצאים יפים, בלי השקעה ועבודה מיוחדת.
 

nicky

משתמש מקצוען
הכנתי גם, בשידרוג קטן - השתמשתי בביסקוויטים בטעם קרמל וזה הפך את זה לכדורי גבינה-לוטוס מושלמים!
(ביסקוויטים בטעם קרמל יש לפתי-בר בימינו, ימות המשיח ממש!! :) די דומים בטעם לעוגיות לוטוס. ברור שזה יעבוד לא פחות ואולי אף יותר עם עוגיות לוטוס...)

שושי, תודה על מתכון מהמם!!! תמשיכי לעשות חיל :) נהנית לצפות בך מהצד....
 

יפית 100

משתמש פעיל
יצא טעים ויפה!!
לציפוי המסתי יחד שוקולד לבן וחום (חלביים) + פיצפוצי דגני בוקר כוכבים (גרסתי גס)
תודה שושי!
 

עצובית

משתמש פעיל
שושי!
גם אני ניסיתי, זה היה כ"כ מגרה להכין
שאפילו שהתחייבתי על עוגה , הוספתי גם את הכדורים
הטעם היה חבלז"י!!!!!!
התקשיתי קצת עם הציפוי,הקרנצ' נדבק לי במקומות מסוימים ובחלק לא,
איך הכי קל להמיס ולצפות?
האם כדאי להשאיר על האש?
 

שושי סירקיס

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
הכנתי גם, בשידרוג קטן - השתמשתי בביסקוויטים בטעם קרמל וזה הפך את זה לכדורי גבינה-לוטוס מושלמים!
(ביסקוויטים בטעם קרמל יש לפתי-בר בימינו, ימות המשיח ממש!! :) די דומים בטעם לעוגיות לוטוס. ברור שזה יעבוד לא פחות ואולי אף יותר עם עוגיות לוטוס...)

שושי, תודה על מתכון מהמם!!! תמשיכי לעשות חיל :) נהנית לצפות בך מהצד....

רעיון מהמם, הכי אוהבת את כל השדרוגים שעשו כאן...

יצא טעים ויפה!!
לציפוי המסתי יחד שוקולד לבן וחום (חלביים) + פיצפוצי דגני בוקר כוכבים (גרסתי גס)
תודה שושי!

גם נשמע מדליק! איזה יופי!

שושי!
גם אני ניסיתי, זה היה כ"כ מגרה להכין
שאפילו שהתחייבתי על עוגה , הוספתי גם את הכדורים
הטעם היה חבלז"י!!!!!!
התקשיתי קצת עם הציפוי,הקרנצ' נדבק לי במקומות מסוימים ובחלק לא,
איך הכי קל להמיס ולצפות?
האם כדאי להשאיר על האש?

איזה כיף לקרוא! תודה שאת מעדכנת, ולגבי הציפוי, אני ממיסה כך: שמה מים רותחים בסיר, מעל קערה {פלסטיק או זכוכית) את הסיר אני משאירה על להבה נמוכה וכך ממיסה את השוקולד (לערבב כמובן מידי פעם) . ברגע שנמס, מכבה את הגז ומתחילה לצפות.
 

בט

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
גם אני הכנתי..

יצא מדהים וטעים!!!

א"א להפסיק לאכול את זה!!

(המסתי שוקולד פרה בתוספת קרוקונט אגוזים)

תודה רבה @שושי סירקיס DSC02956 (Custom).JPG
 

שושי סירקיס

משתמש מקצוען
צילום מקצועי

תילי5565

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הפעם אני מפנקת אתכם במתכון הכי טוב שיצא לי להכיר לממתק חלבי מפנק וקל. כן, כי רוב הפעמים כל הממתקים והקינוחים האלה קשים למכביר ומכילים שלבים שאף פעם לא נגרמים, הם בסדר למי שאוהב את זה, אבל לא לרחפנים כמונו שמכינים אוכל רק כדי לאכול ולא בגלל ההנאה שבדבר. מה שטוב בהם, שהם מכילים כמה חומרים בודדים, כאלה שאפשר להשיג בכל סופר או מכולת שכונתית, והטעם שלהם, פשוט להתענג על כל ביס.

טובה שמורה לבעליו, תלמידתי היקרה ששיתפה אותי בו.
***המתכון הוכן וצולם למגזין קומיקס פלוס למדור אלופים במטבח.

באתר שלי יש צילומים מהממים שיכניסו אתכם חזק לאווירה + צילומי שלבי ההכנה אז תנו קפיצה :)

צפה בקובץ המצורף 352739

כדורי גבינה בציפוי שוקולד קראנץ'
החומרים (לכ-40 כדורים)
  • 300 גרם ביסקוויטים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 50 גרם חמאה מומסת
  • 250 גרם גבינה
לציפוי שוקולד חום
  • 100 גרם שוקולד חלבי
  • 1 חבילת קליק סגול
לציפוי שוקולד לבן
  • 100 גרם שוקולד לבן
  • 1 חבילת קליק ורוד
שלבי ההכנה:
  • טוחנים את העוגיות במעבד מזון
  • מעבירים לקערה, מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים לקבלת תערובת אחידה
  • יוצרים כדורים בגודל של כדור שוקולד
  • מקפיאים כשעה
  • ממיסים את השוקולד
  • טובלים כדור גבינה בשוקולד
  • מוציאים
  • ומניחים על נייר אפייה עד להתקשות השוקולד
  • מקפיאים או שומרים במקרר
הכנתם? שתפו ושלחו לי על הדרך כמה..כי לי כבר אין במלאי, צריכה לחדש בהקדם:)
האם ניתן להקפיא? לכמה זמן?
תודה רבה
 

נר ריחני

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
הפעם אני מפנקת אתכם במתכון הכי טוב שיצא לי להכיר לממתק חלבי מפנק וקל. כן, כי רוב הפעמים כל הממתקים והקינוחים האלה קשים למכביר ומכילים שלבים שאף פעם לא נגרמים, הם בסדר למי שאוהב את זה, אבל לא לרחפנים כמונו שמכינים אוכל רק כדי לאכול ולא בגלל ההנאה שבדבר. מה שטוב בהם, שהם מכילים כמה חומרים בודדים, כאלה שאפשר להשיג בכל סופר או מכולת שכונתית, והטעם שלהם, פשוט להתענג על כל ביס.

טובה שמורה לבעליו, תלמידתי היקרה ששיתפה אותי בו.
***המתכון הוכן וצולם למגזין קומיקס פלוס למדור אלופים במטבח.

באתר שלי יש צילומים מהממים שיכניסו אתכם חזק לאווירה + צילומי שלבי ההכנה אז תנו קפיצה :)

צפה בקובץ המצורף 352739

כדורי גבינה בציפוי שוקולד קראנץ'
החומרים (לכ-40 כדורים)
  • 300 גרם ביסקוויטים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 50 גרם חמאה מומסת
  • 250 גרם גבינה
לציפוי שוקולד חום
  • 100 גרם שוקולד חלבי
  • 1 חבילת קליק סגול
לציפוי שוקולד לבן
  • 100 גרם שוקולד לבן
  • 1 חבילת קליק ורוד
שלבי ההכנה:
  • טוחנים את העוגיות במעבד מזון
  • מעבירים לקערה, מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים לקבלת תערובת אחידה
  • יוצרים כדורים בגודל של כדור שוקולד
  • מקפיאים כשעה
  • ממיסים את השוקולד
  • טובלים כדור גבינה בשוקולד
  • מוציאים
  • ומניחים על נייר אפייה עד להתקשות השוקולד
  • מקפיאים או שומרים במקרר
הכנתם? שתפו ושלחו לי על הדרך כמה..כי לי כבר אין במלאי, צריכה לחדש בהקדם:)
יצא מדהים!!!!
 

מקפיצה

משתמש מקצוען
הפעם אני מפנקת אתכם במתכון הכי טוב שיצא לי להכיר לממתק חלבי מפנק וקל. כן, כי רוב הפעמים כל הממתקים והקינוחים האלה קשים למכביר ומכילים שלבים שאף פעם לא נגרמים, הם בסדר למי שאוהב את זה, אבל לא לרחפנים כמונו שמכינים אוכל רק כדי לאכול ולא בגלל ההנאה שבדבר. מה שטוב בהם, שהם מכילים כמה חומרים בודדים, כאלה שאפשר להשיג בכל סופר או מכולת שכונתית, והטעם שלהם, פשוט להתענג על כל ביס.

טובה שמורה לבעליו, תלמידתי היקרה ששיתפה אותי בו.
***המתכון הוכן וצולם למגזין קומיקס פלוס למדור אלופים במטבח.

באתר שלי יש צילומים מהממים שיכניסו אתכם חזק לאווירה + צילומי שלבי ההכנה אז תנו קפיצה :)

צפה בקובץ המצורף 352739

כדורי גבינה בציפוי שוקולד קראנץ'
החומרים (לכ-40 כדורים)
  • 300 גרם ביסקוויטים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 50 גרם חמאה מומסת
  • 250 גרם גבינה
לציפוי שוקולד חום
  • 100 גרם שוקולד חלבי
  • 1 חבילת קליק סגול
לציפוי שוקולד לבן
  • 100 גרם שוקולד לבן
  • 1 חבילת קליק ורוד
שלבי ההכנה:
  • טוחנים את העוגיות במעבד מזון
  • מעבירים לקערה, מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים לקבלת תערובת אחידה
  • יוצרים כדורים בגודל של כדור שוקולד
  • מקפיאים כשעה
  • ממיסים את השוקולד
  • טובלים כדור גבינה בשוקולד
  • מוציאים
  • ומניחים על נייר אפייה עד להתקשות השוקולד
  • מקפיאים או שומרים במקרר
הכנתם? שתפו ושלחו לי על הדרך כמה..כי לי כבר אין במלאי, צריכה לחדש בהקדם:)
נראה וואוו....
 

רוצה יותר

משתמש מקצוען
תודה על המתכון . .. טעים ברמות! הייתי מוסיפה באמת קצת חמאת בוטנים.
כחובבת שילוב החמאת בוטנים - שוקולד זה בדיוק מסתדר לי שם.
ועכשיו שאלה: למה הציפוי התקשה ולא נדבק לי?
להוסיף עוד קצת שוקולד ולהמיס שוב? (המסתי בבן מארי)
 

מבורכת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
תודה על המתכון . .. טעים ברמות! הייתי מוסיפה באמת קצת חמאת בוטנים.
כחובבת שילוב החמאת בוטנים - שוקולד זה בדיוק מסתדר לי שם.
ועכשיו שאלה: למה הציפוי התקשה ולא נדבק לי?
להוסיף עוד קצת שוקולד ולהמיס שוב? (המסתי בבן מארי)
אולי הכדורים קבלו קצת לחות במקפיא וזה לא נדבק בגלל המים?
מוזר.
השפיות כאן בטח תדענה להסביר למה.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יְהוָה אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יְהוָה חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  0  פעמים

לוח מודעות

למעלה