רב העולם אוהב שניצלים.
אנשים נשים וטף.
אבל כנ"ל יש דרגות ( ) שונות בשניצלים:
יש את שלי, שהם טעימים בהחלט, כמובן הכי טעימים מיד לאחר הטיגון, הציפוי לפעמים נפרד תוך כדי הטיגון או לאחריו, והם די דקים.
ויש שניצלים שהם עבים ממש ורכים במיוחד, עסיסיים, ציפוים עבה פריך וטעים והם טעימים מאד גם מהקפאה!
אני רוצה להכין אותם. (מי שמכירה, 'שטיסל' בב"ב)
וכבר אקדים לתגובות אפשריות ואומר שאני כן דופקת את החזות כי חוששת שלא יצא מספיק רך, ואם הטיגון יהיה ארוך יותר אז הציפוי פחות פריך, כך אמרו לי.
ואני לא רוצה להוסיף לביצה תיבול משמעותי כי רוצה טעם שניצלי קלאסי טהור...
בקיצור, מה אומרות???
אנשים נשים וטף.
אבל כנ"ל יש דרגות ( ) שונות בשניצלים:
יש את שלי, שהם טעימים בהחלט, כמובן הכי טעימים מיד לאחר הטיגון, הציפוי לפעמים נפרד תוך כדי הטיגון או לאחריו, והם די דקים.
ויש שניצלים שהם עבים ממש ורכים במיוחד, עסיסיים, ציפוים עבה פריך וטעים והם טעימים מאד גם מהקפאה!
אני רוצה להכין אותם. (מי שמכירה, 'שטיסל' בב"ב)
וכבר אקדים לתגובות אפשריות ואומר שאני כן דופקת את החזות כי חוששת שלא יצא מספיק רך, ואם הטיגון יהיה ארוך יותר אז הציפוי פחות פריך, כך אמרו לי.
ואני לא רוצה להוסיף לביצה תיבול משמעותי כי רוצה טעם שניצלי קלאסי טהור...
בקיצור, מה אומרות???