אח שלי בונה תנור לאפיית מצות.
לצורך הפלטה הדרושה לו להנחת המצות בתנור, הוא חשב ל השתמש בחימר, שעמיד בחום גבוה.
מס' שאלות למבינים:
האם החימר בעובי 5 ס"מ אמור להתפוצץ מאש ישירה ?
והאם לשרוף אותו קודם בתנור של חימר? או שאפשר להשאיר את זה טבעי?
מדובר על פלטה של חימר בגודל מטר *70 , אפשרי גם שזה יהיה מחולק לארבע או יותר.
ההנחה לעובי הזה היא משום שאבני שמוט- שעמידים באש (ויקרים מהם, לכן- חוש/בים על תחליף) בפחות מ5 ס"מ מתפוצצים.
אודה לכל מידע בנושא.
תודה מראש,
רחלי
לצורך הפלטה הדרושה לו להנחת המצות בתנור, הוא חשב ל השתמש בחימר, שעמיד בחום גבוה.
מס' שאלות למבינים:
האם החימר בעובי 5 ס"מ אמור להתפוצץ מאש ישירה ?
והאם לשרוף אותו קודם בתנור של חימר? או שאפשר להשאיר את זה טבעי?
מדובר על פלטה של חימר בגודל מטר *70 , אפשרי גם שזה יהיה מחולק לארבע או יותר.
ההנחה לעובי הזה היא משום שאבני שמוט- שעמידים באש (ויקרים מהם, לכן- חוש/בים על תחליף) בפחות מ5 ס"מ מתפוצצים.
אודה לכל מידע בנושא.
תודה מראש,
רחלי