יש למשהו מתכון לקרם פטיסייר פרווה???

מאמרים אחרונים

הטעות הגדולה ביותר שבעלי עסקים עושים
יש אשליה כזאת, שבעל עסק חושב, יש לי מוצר מדהים ואתר נפלא, עכשיו אפשר לנפוש באיים הקריביים והלקוחות יזרמו אליי כמו מים. רוב בעלי העסקים יכולים...
לצלם בליגה של הגדולים – בלי להשקיע בסטודיו משלך
צלמת מוסמכת? צלם מקצועי? הסטודיו להשכרה לצלמים יגשים לכם חלום של תמונות * ציוד תאורה מתקדם * מאות אביזרי אמנות ואווירה * מניפת רקעים * מעולם לא...
אלתר ספרים עושים בית הספר לקפסולות
את איציק אלתר פגשתי ביינות לעשרות ארגזים, קפסולות באריזה, רשימות ממוחשבות, ואתר און ליין המתעדכן כל רגע בהזמנה נוספת. "את רואה? " הזמין אותי...
התחלה >>>
סיפור של תחילת הדרך, במטרה לתת כלי בכל התחלה שהיא… ביצעתי עבודה ללקוח – קטלוג לנעלים, אגב, הלקוח ידע שזה פעם ראשונה שאני עושה את זה וקיבל מחיר...

שיר770

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אני מחפשת שעות באינטרנט ומצאתי רק חלבי...
קראתי איפשהו שאפשר להחליף את החלב בריץ האם הגיוני??? שווה לנסות?
אולי יש למשהי מתכון של קרם פטיסייר מלכתחילה פרווה???
 

ישראל44

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עיצוב גרפי
עושים אותו הדבר כמו בחלבי רק שממירים את החלב לריץ קפה, (זה לא ממש ריץ, זה תחליף חלב)
 

dk

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
אני מחליפה את החלב בחלב סויה או חלב אורז או חלב קוקוס (שנותן טעם קוקוס לפעמים זה מפריע) יותר בריא ויותר זול מהריץ' קפה . וכדאי להשתמש במקל וניל אמיתי
 

ראש_יהודי

משתמש פעיל
נחמי, מה זה חלב אורז? פעם ראשונה שאני שומעת,
מה הטעם שלו? איפה משיגים?
את מחליפה אותו בכל דבר שצריך חלב בעוגה?
הוא מתאים לנס קפה?

סליחה על כל השאלות, אני פשוט שואלת בשביל מישהו שרגיש לחלב.
 

dk

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
חלב אורז יש של חברת אלפרו שמוכרת חלב ומעדנים מסויה יש גם חלב אורז, בכל עוגה שצריך חלב אני מחליפה בחלב הזה או חלב סויה . בקשר לטעם שלו בקפה לא ניסיתי.
 

free

מיתוג | עיצוב | פרסום
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
ודאי שאלפרו מתאים לקפה. אני חושבת שהוא נועד לזה.
 

שיר770

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הקפצה...

שאלתי בתחילת האשכול איך מכינים את הקרם פטיסייר. ומכיוון שאני טיפוס של הרגע להרגע- הייתי צריכה את זה דחוף ועד שהגיבו לי- עבר זמנו...
אבל עכשיו אני מתכוונת ברצינות להכין. (שוב- מהרגע להרגע... להיום בצהריים....)
אז אולי יש משהי שיש לה מתכון מוכח לקרם הזה?

חיפשתי באינטרנט וראיתי מגוון מתכונים. אין לי מושג במה לבחור... ואין לי חשק וזמן לעשות בשיטת: "ניסוי וטעיה..."
(ד"א. זה למילוי פחזניות)

תודה לעוזרים!!!
 

טוליפ

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מתכון שעשיתי עשרות פעמים:
2 כוסות (480 מ"ל) חלב (אני משתמשת בחלב סויה)
5 כפות (50 גרם) קורנפלור
4 חלמונים
מקל וניל, חצוי לארכו (אין כמו טעם וניל אמיתי להשיג בחנויות תבלינים)
1/2 כוס סוכר (100 ג')

1. ממיסים את הקורנפלור ב1/4 כוס חלב קר בתוך קערה. מוסיפים חלמונים וטורפים.
2. מחממים על האש את יתרת החלב עם הוניל והסוכר עד שמגיע לסף רתיחה.
3. מסירים מהאש ונוסיפים בזרם דק ותוך כדי ערבוב שליש מהחלב החם לתערובת החלמונים (השוואת טמפרטורות) מעבירים את תערובת החלמונים לסיר עם החלב החם וממשיכים לבשל על אש קטנה תוך בחישה מתמדת עד שהקרם מסמיך. מורידים מהאש
4. מעבירים את הקרם לכלי ומכסים בנילון נצמד שלא יווצר קרום, שומרים במקרר.

זהו הקרם הבסיסי שיוצא קצת כבד. אם את משתמשת בו כמילו לפאי פירות/קרםשניט/פחזניות:
לאחר שהקרם התקרר- מקציפים 1/2 קצפת ריץ' - מאווררים טיפה את הקרם ע"י הקמפה ומאחדים אותו עם הקצפת.
(שיטה נוספת לאחר שמסירים את הקרם מהאש שמים 100 ג' שוקולד לבן פרווה ונותנים לו לימס מהחום.
בהצלחה
 
למעלה