דרוש מתכון יש לכם תחליף לביסקוויט של הבוקר???

bracha

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
יש לי גם מתכון לעוגיות שבלולים עם ממרח תמרים.
בצק מדהים, רך ונוח לעבודה.
וטעים, אוי כמה שזה טעים.

אם יש משהי שמעוניינת, אני יעלה.
 

שירתי

משתמש רשום
אני מעונינת!!
בדקיו רציתי השבוע להכין כאלו ואין לי מתכון שלהם.
אבל רצוי בלי מרגרינה... או שאני כבר יהפוך לשמן.
 

צ'יק צ'אק

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
כילדה בבית אכלנו ופלים לבוקר
התביישנו ללכת למכולת כל בוקר כי המוכרת הייתה שואלת אותנו "לא נמאס לכם מהופלים"
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
אני גם אוהבת לשלוח את הילדים עם עוגתיות שמרים, שבלולים, גביניות,
רוגאלאך במילוי וניל-אם מעניין מישהי אתן מתכון.
ועוד משהו נזכרתי, משהו מהיר
מכינה בצק שמרים, מרדדת וחותכת למלבנים ממלאה באצבעות שוקולד ארוכות, סוגרת ואופה
ל- @hbecker יש שבלולי קינמון טעימים מאד
וכן שבלולי וניל וחמוציות-כדאי לנסות
בהצלחה!
 

אסתי אחת

משתמש מקצוען
לא הכי בריא אבל טעים טעים-כדור קטן עם הקפה טעים גם קפוא
כדורים בטעם אלפחורס ברבע עבודה מהעוגיה המקורית

250 גר' בסקויטים מפוררים
300 גר' ריבת חלב איכותית
לערבב וליצור כדורים קטנים
לגלגל בהמון קוקוס
 

שריתאליז

משתמש מקצוען
אני גם אוהבת לשלוח את הילדים עם עוגתיות שמרים, שבלולים, גביניות,
רוגאלאך במילוי וניל-אם מעניין מישהי אתן מתכון.
ועוד משהו נזכרתי, משהו מהיר
מכינה בצק שמרים, מרדדת וחותכת למלבנים ממלאה באצבעות שוקולד ארוכות, סוגרת ואופה
ל- @hbecker יש שבלולי קינמון טעימים מאד
וכן שבלולי וניל וחמוציות-כדאי לנסות
בהצלחה!
מתכון לרוגעלך במילוי וניל בהחלט אשמח לקבל.
תודה
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
יש לי גם מתכון לעוגיות שבלולים עם ממרח תמרים.
בצק מדהים, רך ונוח לעבודה.
וטעים, אוי כמה שזה טעים.

אם יש משהי שמעוניינת, אני יעלה.
אם זה ללא מרגרינה אני אשמח.
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
מילוי וניל:

1. המיסי:
½1 כוסות מים
½ כוס סוכר
2 סוכר וניל

2. ערבבי:
1/3 כוס קמח
½ כוס סוכר
½ כוס מים

3. 2 ביצים- הוסיפי למס' 2

4. הוסיפי הכל למס' 1 וערבבי לגיבוש

5. כבי הלהבה והוסיפי 1 חב' מרגרינה

6. צנני מעט והוסיפי 1 חב' פודינג אינסטנט וניל

* כמובן אפשר גם למלאות במחית וניל מוכנה מחנויות מתמחות באפיה.
 

מירי84

משתמש פעיל
מילוי וניל:

1. המיסי:
½1 כוסות מים
½ כוס סוכר
2 סוכר וניל

2. ערבבי:
1/3 כוס קמח
½ כוס סוכר
½ כוס מים

3. 2 ביצים- הוסיפי למס' 2

4. הוסיפי הכל למס' 1 וערבבי לגיבוש

5. כבי הלהבה והוסיפי 1 חב' מרגרינה

6. צנני מעט והוסיפי 1 חב' פודינג אינסטנט וניל

* כמובן אפשר גם למלאות במחית וניל מוכנה מחנויות מתמחות באפיה.
זה יוצא כמו הקנוי?
 

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
מילוי וניל:

1. המיסי:
½1 כוסות מים
½ כוס סוכר
2 סוכר וניל

2. ערבבי:
1/3 כוס קמח
½ כוס סוכר
½ כוס מים

3. 2 ביצים- הוסיפי למס' 2

4. הוסיפי הכל למס' 1 וערבבי לגיבוש

5. כבי הלהבה והוסיפי 1 חב' מרגרינה

6. צנני מעט והוסיפי 1 חב' פודינג אינסטנט וניל

* כמובן אפשר גם למלאות במחית וניל מוכנה מחנויות מתמחות באפיה.
נשמע טוב, תודה.
 

מירי84

משתמש פעיל
מילוי וניל:

1. המיסי:
½1 כוסות מים
½ כוס סוכר
2 סוכר וניל

2. ערבבי:
1/3 כוס קמח
½ כוס סוכר
½ כוס מים

3. 2 ביצים- הוסיפי למס' 2

4. הוסיפי הכל למס' 1 וערבבי לגיבוש

5. כבי הלהבה והוסיפי 1 חב' מרגרינה

6. צנני מעט והוסיפי 1 חב' פודינג אינסטנט וניל

* כמובן אפשר גם למלאות במחית וניל מוכנה מחנויות מתמחות באפיה.
איזה כמות יוצאת מזה?
 

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
לפני שאני הולכת למטבח - אני אעמוד בדיבורי ואעלה בעצמי - - -

שמרים שוקולד -
מה שונה בשמרים הללו מכל השאר? אז ככה, הם לא מאד שונים, הם פשוט בגוון מיוחד, המילוי עסיסי מאד, וטעים.
את המתכון למילוי קיבלתי מחברה טובה ששלחה פס שמרים לשבת, התרגשתי מאד מהטעם וביקשתי מתכון....
והרי הוא לפניכם:
שימוש בכוס ח''פ

לבצק:
קילו קמח
2 וחצי כפות שמרים
כוס סוכר
2 סוכר וניל
1 ורבע כוס מים
1 מרגרינה
3 ביצים
3 כפות שמן
קורט מלח

ללוש ולתת להתפחה בקערה עטופה בניילון נצמד ומעליו מגבת.

מילוי :
600 גר' סוכר (3 כוסות)
150 גר' קקאו
2 מרגרינה
2 כפיות קפה
2 כפיות קינמון
2 כפות קמח / פודינג
5 כפות יין
5 כפות מיץ תפוזים
כף תמצית רום
כף תמצית וניל
כף מיץ לימון

אישית : לא שמה מיץ תפוזים, פודינג ולא קמח.

במג'ימיקס היטב את כל חומרי המילוי למחית חלקה ונעימה.

ועכשיו לעבודה -
מרדדים משטח מלבני ארוך ודק דק כמה שמצליחים, מורחים את המילוי (אפשר לפזר על המילוי שקדים או אגוזים גרוסים)
ואז מגלגלים לרולדה עם הרבה גלגולים (תלוי באורך המלבן)
אני מכניסה 6 פסים בתבנית תנור אחד ליד השני צפוף כשאת נייר האפייה אני מגביהה כגדר בין פס לפס כדי שלא ייתחברו.
למרוח ביצה ולפזר שומשום.
לאחר האפייה למרוח מי סוכר על הפסים בנדיבות.
לחצות כל פס לחצי ולהקפיא בניילון נצמד, כשמוציאים המלצתי היא להפשיר במיקרוגל ואז זה יוצא טרי מהתנור.
בתאבון רב!
ועשייה מהנה....
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ב'

ט בַּמֶּה יְזַכֶּה נַּעַר אֶת אָרְחוֹ לִשְׁמֹר כִּדְבָרֶךָ:י בְּכָל לִבִּי דְרַשְׁתִּיךָ אַל תַּשְׁגֵּנִי מִמִּצְוֹתֶיךָ:יא בְּלִבִּי צָפַנְתִּי אִמְרָתֶךָ לְמַעַן לֹא אֶחֱטָא לָךְ:יב בָּרוּךְ אַתָּה יְהוָה לַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:יג בִּשְׂפָתַי סִפַּרְתִּי כֹּל מִשְׁפְּטֵי פִיךָ:יד בְּדֶרֶךְ עֵדְוֹתֶיךָ שַׂשְׂתִּי כְּעַל כָּל הוֹן:טו בְּפִקֻּדֶיךָ אָשִׂיחָה וְאַבִּיטָה אֹרְחֹתֶיךָ:טז בְּחֻקֹּתֶיךָ אֶשְׁתַּעֲשָׁע לֹא אֶשְׁכַּח דְּבָרֶךָ:
נקרא  5  פעמים

לוח מודעות

למעלה