דרוש מתכון יש לכם תחליף לביסקוויט של הבוקר???

ורסצ'ה

משתמש מקצוען
עוגיות טחינה קוקוס ושוקולד, טעימות ובריאות.
מתוך הספר דברים טובים של חוי לב.
ממליצה על הספר הזה מאוד.
יש שם המון דברים בריאים וטעימים.
מותר להעלות לכאן מתכון משם?
 

מל. מן

משתמש צעיר
הפקות ואירועים
עוגיות טחינה קוקוס ושוקולד, טעימות ובריאות.
מתוך הספר דברים טובים של חוי לב.
ממליצה על הספר הזה מאוד.
יש שם המון דברים בריאים וטעימים.
מותר להעלות לכאן מתכון משם?


נשמע טוב ,
אבל לא יודעת אם מותר
 

אסתי אחת

משתמש מקצוען
עוגיות קוואקר \שיבולת שועל -אין ילד שלא אוהב
יש בהם שוקולד צ'יפס מריר אמיתי קמח מלא וקווקר

הבסקוויט האולטימטיבי שלנו
אין יום שהם לא לוקחים
 

bracha

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
אני מכינה שושני שמרים, אבל בתוך קאפקייקס.
לדעתי זה נשמר הרבה יותר רך ועסיסי.
מכינה פסים, חותכת לפרוסות, מכניסה בתוך קאפקייקס נייר. (אני אוהבת את הקאפקייקס הקטנים, לדעתי זה גודל מצוין לילדים, והמבוגרים, הכי גרוע אוכלים שתיים).
מכינה פירורים ממרגרינה קמח וסוכר, ומפזרת מלמעלה.

טעים ועסיסי.
זורקת את כולם בשקית הקפאה ולמקפיא.
קל לאחסון, קל לשליפה, קל להפשרה. כיף!

עוד דבר שאפשר להכין, רוגלך וניל.
אני מאד אוהבת אותם כי הם לא מלכלכים ומאד טעימים, ומרגיש לי שזה קצת יותר בריא על הבוקר מהמילוי שוקולד.
 

גלידה

משתמש מקצוען
אני מכינה שושני שמרים, אבל בתוך קאפקייקס.
לדעתי זה נשמר הרבה יותר רך ועסיסי.
מכינה פסים, חותכת לפרוסות, מכניסה בתוך קאפקייקס נייר. (אני אוהבת את הקאפקייקס הקטנים, לדעתי זה גודל מצוין לילדים, והמבוגרים, הכי גרוע אוכלים שתיים).
מכינה פירורים ממרגרינה קמח וסוכר, ומפזרת מלמעלה.

טעים ועסיסי.
זורקת את כולם בשקית הקפאה ולמקפיא.
קל לאחסון, קל לשליפה, קל להפשרה. כיף!

עוד דבר שאפשר להכין, רוגלך וניל.
אני מאד אוהבת אותם כי הם לא מלכלכים ומאד טעימים, ומרגיש לי שזה קצת יותר בריא על הבוקר מהמילוי שוקולד.
נשמח לקבל
 

קפה קפה

משתמש מקצוען
אני מכינה שושני שמרים, אבל בתוך קאפקייקס.
לדעתי זה נשמר הרבה יותר רך ועסיסי.
מכינה פסים, חותכת לפרוסות, מכניסה בתוך קאפקייקס נייר. (אני אוהבת את הקאפקייקס הקטנים, לדעתי זה גודל מצוין לילדים, והמבוגרים, הכי גרוע אוכלים שתיים).
מכינה פירורים ממרגרינה קמח וסוכר, ומפזרת מלמעלה.

טעים ועסיסי.
זורקת את כולם בשקית הקפאה ולמקפיא.
קל לאחסון, קל לשליפה, קל להפשרה. כיף!

עוד דבר שאפשר להכין, רוגלך וניל.
אני מאד אוהבת אותם כי הם לא מלכלכים ומאד טעימים, ומרגיש לי שזה קצת יותר בריא על הבוקר מהמילוי שוקולד.
מה המילוי של רוגלך וניל?
 

בחן ובחסד

משתמש מקצוען
מקלות בייגלאך מכירה?

על אותו רעיון, מכינה קרקרים מתובלים מקמח מלא- קרדיט ל- @margalit10
קרקרים ביתיים
בדומה לנשנושים:
תהנו!

מתכון:
קל ופשוט,
מהחומרים הכי זמינים.
מקילו קמח, יוצא 7 תבניות (8)!!!

ק"ג קמח
2 כפות שמרים
1 א.אפיה
כף גדושה מלח
כוס וחצי שמן(ח"פ)
2 כוסות מים חמימים(שתיה חמה)

מערבבים הכל לבצק אחיד.
מחלקים ל7/8,
מרדדים כל חלק על נייר אפיה.
(כמה שיותר דק יותר טעים)
מפזרים שומשום ותבלין פיצה.
מרדדים שוב כדי להכניס את
השומשום והתבלין פיצה לתוך הבצק.

חותכים עם גלגלת כמו בתמונה.
ולתנור: 180.

יוצא קריספי וטעים מאד!

אפשר להגיש עם כל ממרח שרוצים.
 

bracha

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
מה המילוי של רוגלך וניל?
זה בלי מילוי.
מיד אחרי האפיה טובלים אותם לשניה בתוך סירופ של סוכר מים, ת.וניל וקצת מיץ לימון.
וזה נותן לזה טעם וניל מדהים.

אם את רוצה מתכון, בכיף.
 

bracha

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
התכוונתי לשתיהם, תודה רבה

עוגת שמרים - 8 פסים.
ניסיתי הרבה מתכונים, לדעתי זה המתכון המנצח!

בצק

קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
3/4 כוסוכר
1 סוכר וניל
1 + 3/4 כוס מים פושרים (כוס ושלושת רבעי)
3 ביצים
כפית מלח

מערבבים במיקסר על הכי גבוה ומוסיפים:
1+ 1/2 כוס שמן (כוס וחצי)

מתפיחים להכפלת הנפח.



מילוי:

1 כוס שמן
חב' פודינג שוקולד
1 כוס קקאו
1 ביצה
1/2 כוס מים
2 כוסות סוכר

מבשלים את הכל חוץ מהפודינג.
אחרי שנמס (לא צריך לרתוח) מוסיפים את הפודינג ומורידים מהאש.

מחלקת ל-8.
מכינה פסים.
מכניסה באינגלישקייק, נותנת עוד שעה התפחה לפחות.

או - מחלקת כל פס לפרוסות (7-9 פרוסות, תלוי בגודל הקאפקייק ובכמות שאת רוצה לקבל בסוף)
מכניסה בקאפקייקס על הצד כשהשבלול כלפי מעלה.


מכינה פירורים.
קצת קמח
קצת סוכר
כף מרגרינה

(אין לי כמויות מדוייקות, זה בערך, חצי כוס מכל דבר, את צריכה לקבל פירורים מתקתקים, אם את רואה שזה נהיה לך גוש, תוסיפי מהקמח והסוכר)
ללוש טוב טוב, עד שנהיה פירורים ואין חתיכות של מרגרינה.

לפני האפיה, מפזרת את הפירורים על העוגות.
 

bracha

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
רוגלך וניל

1 קילו קמח
2 ח' מרגרינה במלח
1 שמרית
4 כפות סוכר
2 ביצים
3 חלמונים
1 + 1/2 כוסות מים.

ללוש ולהתפיח שעתיים.
לרדד עיגולים ואח"כ לחלק למשולשים, ולגלגל מבחוץ לבפנים.
להניח בתבנית במרחק אחד מהשני.
ולאפות.
(לא צריך למרוח ביצה)

מיד כשיוצא מהתנור
לטבול בסירופ.


לסירופ:
3 כוסות מים
1+1/2 כוסות סוכר
5 כפיות תמצית וניל
1/4 כוס מיץ לימון

להרתיח ולקרר,
לטבול את הרוגלך - לרבע שניה ולהוציא.

בתאבון.
 

bracha

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
נשמע מעולה.
איך יוצא לך מקילו1-
8 פסים??
את עושה נקניקים נקים?
נכון.
זה נשמע הרבה.
אבל זה יוצא כל כך תפוח ויפה.
הכי חשוב לתת התפחה טובה לפני שמכניסים לתנור.

מזה נקניקים נקים?
 

אסתי אחת

משתמש מקצוען
יש לך לתת מתכון טוב?
אכתוב בקצרה כי הארכתי פה כבר בעבר:

בקערה-
כוס וחצי סוכר חום\לבן
3 ביצים
2 כפיות מלח- לא להשמיט!
כוס שמן או חלק להחליף בטחינה גולמית
חצי כפית סודה לשתיה
חצי כוס מים רותחים
ליותר אוורירי אפשר להוסיף רבע כפית א. אפיה


להוסיף :
2 כוסות קמח מלא
6 כוסות קוואקר גרוס
שוקו צ'יפס -כחצי חבילה+
חצי כוס קוקוס

להשהות בקערה שעה
בידיים רטובות ליצור עוגיות-ממלא 3 תבניות תנור

180 מעלות מחומם מראש 25 דקות
מתקשה בחוץ

כוסות מדידה של 240 מ''ל
ילדים שלא מפריע להם או למבוגרים תוסיפו גרעיני חמניה \דלעת\שקדים
צימוקים\חמוציות-מוסיף המון טעם ובריאות
 

תמרוווש

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יוגורט תות
תמר עם אגוזים/שקדים
נייצ'ר וואלי
כוס ברנפלקס עם חלב
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יְהוָה חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יְהוָה כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יְהוָה וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  7  פעמים

לוח מודעות

למעלה