אתם מדברים כנראה על נופש בישובאני כבר כמה שנים בירכא, מקום מדהים והתמורה שמקבלים בייחס למה שמשלמים לא דומה לשום מקום בארץ.
בשנים האחרונות ממש עמוס שם אבל למי שנןפש שם כמה ימים זה פלוס רציני שיש תפילות מתי שרוצים מניינים בכל פינה, אם אתה נמצא לבד בין דוברי ערבית פחות נחמד.
גם השנה סגרנו לכמה לילות עם אפשרות ביטול כמובן,
אני אמור להגיע לשם ביום שלישי, כרגע המצב שם הרבה יותר ריק מהשנתיים האחרונות אבל עדיין ב"ה יש אנשים בשפע
אפשר עוד למצוא פנוי לבין הזמנים הקרוב אבל לוקח זמן למצוא.
עוקביםמישהו היה שם בימים האחרונים?
נשמח לדעת האם היה עומס בחניה ובמתקנים וכן האם יש ציבור חרדי שם או בעיקר דרוזים, וכן האם הווייז פעיל עד לשם.
הקפצה, ממש נשמח לדעת.מישהו היה שם בימים האחרונים?
נשמח לדעת האם היה עומס בחניה ובמתקנים וכן האם יש ציבור חרדי שם או בעיקר דרוזים, וכן האם הווייז פעיל עד המקום.
תודה על הפירוט!אני לא הייתי, חבר סיפר, הוייז באזור יחסית פעיל בדרך יש שיבושים, צריך ללמוד אותה מראש, יש אנשים אבל רבע מכל שנה. האזור הזה כמעט לא ספג טילים בכל השנה הזאת כל אחד מאיתנו בממוצע שמע יותר מהם אזעקות, משמחת תורה היו אצלם שלוש אזעקות סה"כ.
ברורר!אגב ממה ששמעתי, כשקונים מטבעות לאטרקציות באינטרט ולא בקופה הערך הוא פי שתיים
לא מנסיון אבל שווה בדיקה
אנחנו היינו אתמול, הגענו ב-11 כבר היה מלא, פותחים נראה לי ב-10ממליצה להגיע מוקדם בבוקר
היינו לפני כמה שנים והגענו ממש בשעת הפתיחה היה עדיין ריק
לקראת 12 התחיל להתמלא וב 2 כבר היה פיצוץ.
יש מלא חרדים, לפי דעתי יותר מדרוזים. הוייז לא עבד רוב הזמן.מישהו היה שם בימים האחרונים?
נשמח לדעת האם היה עומס בחניה ובמתקנים וכן האם יש ציבור חרדי שם או בעיקר דרוזים, וכן האם הווייז פעיל עד המקום.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קטו
א לֹא לָנוּ יי לֹא לָנוּ כִּי לְשִׁמְךָ תֵּן כָּבוֹד עַל חַסְדְּךָ עַל אֲמִתֶּךָ:ב לָמָּה יֹאמְרוּ הַגּוֹיִם אַיֵּה נָא אֱלֹהֵיהֶם:ג וֵאלֹהֵינוּ בַשָּׁמָיִם כֹּל אֲשֶׁר חָפֵץ עָשָׂה:ד עֲצַבֵּיהֶם כֶּסֶף וְזָהָב מַעֲשֵׂה יְדֵי אָדָם:ה פֶּה לָהֶם וְלֹא יְדַבֵּרוּ עֵינַיִם לָהֶם וְלֹא יִרְאוּ:ו אָזְנַיִם לָהֶם וְלֹא יִשְׁמָעוּ אַף לָהֶם וְלֹא יְרִיחוּן:ז יְדֵיהֶם וְלֹא יְמִישׁוּן רַגְלֵיהֶם וְלֹא יְהַלֵּכוּ לֹא יֶהְגּוּ בִּגְרוֹנָם:ח כְּמוֹהֶם יִהְיוּ עֹשֵׂיהֶם כֹּל אֲשֶׁר בֹּטֵחַ בָּהֶם:ט יִשְׂרָאֵל בְּטַח בַּיהוָה עֶזְרָם וּמָגִנָּם הוּא:י בֵּית אַהֲרֹן בִּטְחוּ בַיהוָה עֶזְרָם וּמָגִנָּם הוּא:יא יִרְאֵי יי בִּטְחוּ בַיהוָה עֶזְרָם וּמָגִנָּם הוּא:יב יי זְכָרָנוּ יְבָרֵךְ יְבָרֵךְ אֶת בֵּית יִשְׂרָאֵל יְבָרֵךְ אֶת בֵּית אַהֲרֹן:יג יְבָרֵךְ יִרְאֵי יי הַקְּטַנִּים עִם הַגְּדֹלִים:יד יֹסֵף יי עֲלֵיכֶם עֲלֵיכֶם וְעַל בְּנֵיכֶם:טו בְּרוּכִים אַתֶּם לַיי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:טז הַשָּׁמַיִם שָׁמַיִם לַיי וְהָאָרֶץ נָתַן לִבְנֵי אָדָם:יז לֹא הַמֵּתִים יְהַלְלוּ יָהּ וְלֹא כָּל יֹרְדֵי דוּמָה:יח וַאֲנַחְנוּ נְבָרֵךְ יָהּ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם הַלְלוּיָהּ: