Featured יצירתיות במטבח במינימום כלים- הכל בקערה אחת

הנושא בפורום 'פורום אמנות ויצירה' פורסם ע"י הכי בעולם, ‏26/9/19.

  1. הכי בעולם

    הכי בעולם משתמש פעיל

    הצטרף:
    ‏8/9/19
    הודעות:
    154
    תודות :
    451
    נקודות:
    69
    עיסוק:
    אומנות
    דף הבית:
    סוג מצלמה:
    קנון
    עוגת גבינה חלומית בקערה אחת- לא חיב מיקסר!!!
    מקווה שתהנו! כמויות משוערות ממלא זו עוגה שאינה אפייה ולכן לפי טעם אישי הכל אפשר להחליף ולשדרג
    לבצק:
    5 כוסות קמח
    חצי חבילה שקדים טחונים
    1-2 כוסות שמן
    3 ביצים , יתכן ו2 יספיקו
    0.5 חצי כוס מים
    1 כוס סוכר+ כמה שקיות סוכרזית
    לערבב או ללוש לעיסה אחידה, לאפות בתבנית ענקית עד שמזהיב,
    לפורר מעל הניר אפיה, להכניס לשקית הקפאה, ולהניח בצד.
    להשאיר בתחתית התבנית פרורי בצק כמה שנראה לכם!
    לגבינה:
    2 שמנת חלבי 38% מוקצפת+ מעט חלב+ כ 2 כפות אינסטנט וניל

    750 ג' גבינה
    4 יופלה מעודן//לבן/ שמנת חמוצה/ גבינה כתחליף
    מעט יין אדום פחות מרבע כוס
    4 כפיות ממרח אגוזים של בי אנד די
    רבע כוס סוכר,
    5 שקיות סוכרזית, לפי הטעם, ניתן להוסיף ממרח אגוזים הוא מאד מתוק!!!
    כ 6 כפות אינסטנט וניל
    לערבב
    למזוג מעל הפרורי בצק
    מלמעלה אחד הדמיון...
    אני שמתי עוד פרורי בצק שהוא יצא מדי מתוק לטעמי ולכן הגבינה הפחתתי מתוק
    בהצלחה
    תנו עוד רעיונות במטבח בכל בקערה אחת!!!
     
    many, אמאשל2, Menifa ו-25 משתמשים נוספים מודים על התגובה.
  2. שקדיה

    שקדיה משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי פיתוח / אפיון / עיצוב אתרים איור וציור מקצועי מוזיקה ונגינה

    הצטרף:
    ‏27/9/09
    הודעות:
    3,869
    תודות :
    5,992
    נקודות:
    293
    עיסוק:
    אומנות, הנה"ח, אתרי וורדפרס ותכנים
    מיקום:
    בני ברק
    דף הבית:
    סוג מצלמה:
    קנון D60 עדשה 50ממ/1.8
    תודה :)
    עוקבת אחר הנושא....


    ויש לי גם מתכון לעוגת גבינה ללא מיקסר
    שונה משלך אז הנה לכן בכייף:
    חומרים לתבנית בינונית
    מכינים בצק פרורים מ-
    3 כוסות קמח + 3/4 כוס שמן + 1 כוס סוכר + 1/2 אפיון + 1 סוכר וניל + 1 ביצה
    2/3 מהעיסה שוטחת
    1/3 שומרת לסוף

    מכינים את המלית מ-
    750 גר גבינה + 1 שמנת חמוצה + 2 כפות קמח + 3 ביצים + 1 כוס סוכר
    שופכת על בצק הפרורים
    סוגרת עם הפרורים האחרים
    אופה 3/4 שעה בתנור
    בתאבון :)
     
    Menifa, צל"ש, תמר21 ו-14 משתמשים נוספים מודים על התגובה.
  3. הכי בעולם

    הכי בעולם משתמש פעיל

    הצטרף:
    ‏8/9/19
    הודעות:
    154
    תודות :
    451
    נקודות:
    69
    עיסוק:
    אומנות
    דף הבית:
    סוג מצלמה:
    קנון
    תודה!!!
    נשמע מצוין
     
    יפית98 מודה על התגובה.
  4. הכי בעולם

    הכי בעולם משתמש פעיל

    הצטרף:
    ‏8/9/19
    הודעות:
    154
    תודות :
    451
    נקודות:
    69
    עיסוק:
    אומנות
    דף הבית:
    סוג מצלמה:
    קנון
    אנסה לתת לכם עוד טיפים לעבודה נעימה ונקיה בל" נ
    וכמובן מי שיש לה רעיונות מוזמנת לשתף
    שנה טובה
     
    יפית98 מודה על התגובה.
  5. הכי בעולם

    הכי בעולם משתמש פעיל

    הצטרף:
    ‏8/9/19
    הודעות:
    154
    תודות :
    451
    נקודות:
    69
    עיסוק:
    אומנות
    דף הבית:
    סוג מצלמה:
    קנון
    סלטים ניתן להכין בבקבוק ח" פ להעביר למיכל איחסון ולזרוק לפח את הבקבוק!!!
    חותכים את פית הבקבוק ויש לנו משפך זמני...
    מוסיפים לבקבוק עגבניות, ושום ,שמן ,מעט סוכר, ,מעט פ. לבן טיפ טיפה חומץ מעט מלח , וטוחנים בבלנדר יד , עבודה נקיה במינמום כלים לשעות לחוצות...
     
  6. GRN

    GRN משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי עיצוב ואדריכלות פנים

    הצטרף:
    ‏3/2/09
    הודעות:
    13,135
    תודות :
    14,467
    נקודות:
    230
    סוג מצלמה:
    עדיין אין
    כמה זה חצי חבילת שקדים טחונים?
     
    יפית98 ו-הכי בעולם מודים על התגובה.
  7. הכי בעולם

    הכי בעולם משתמש פעיל

    הצטרף:
    ‏8/9/19
    הודעות:
    154
    תודות :
    451
    נקודות:
    69
    עיסוק:
    אומנות
    דף הבית:
    סוג מצלמה:
    קנון
    משקית גדולה!!!
    כמדומני משהו כמו 100 גר' בקיצור משהו כמו כוס וחצי, זה מעדן את הטעם ונותן מרקם נחמד, בצק יש כאן מתכון נוסף , יותר מדויק, תעשי אותו, ותוסיפי שקדים טחונים, כראות עיניך, בהצלחה!!
     
    יפית98 מודה על התגובה.
  8. הכי בעולם

    הכי בעולם משתמש פעיל

    הצטרף:
    ‏8/9/19
    הודעות:
    154
    תודות :
    451
    נקודות:
    69
    עיסוק:
    אומנות
    דף הבית:
    סוג מצלמה:
    קנון
    לגבי העוגת הגבינה כדי להוסיף 1.5- 2 שמנת חלבי מוקצפת
     
    תמר21 ו-יפית98 מודים על התגובה.
  9. אלפי תודות

    אלפי תודות משתמש פעיל עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏14/4/18
    הודעות:
    55
    תודות :
    918
    נקודות:
    99
    לא צריך לאפות את תערובת הגבינה?
    אופים את הבסיס - פירורים, ואת התערובת מספיק להקפיא?
     
    יפית98 ו-הכי בעולם מודים על התגובה.
  10. הכי בעולם

    הכי בעולם משתמש פעיל

    הצטרף:
    ‏8/9/19
    הודעות:
    154
    תודות :
    451
    נקודות:
    69
    עיסוק:
    אומנות
    דף הבית:
    סוג מצלמה:
    קנון
    לא אופים ןמקפאים את תערובת הגבינה, פשוט מוזגים אותה מעל בצק פירורים.
    ולמעלה מפזרים עוד פרורי,ם
    אפשר להכניס שוקולד חלבי ולמזוג
    כדי הדמיון
     
    תמר21, יפית98, Nechami my ומשתמש נוסף מודים על התגובה.
  11. רותי לב

    רותי לב משתמש סופר מקצוען הפקות ואירועים עיצוב גרפי פרסום וקופירייטינג

    הצטרף:
    ‏14/8/16
    הודעות:
    823
    תודות :
    3,038
    נקודות:
    222
    עיסוק:
    אימון בימוי והפקה
    מיקום:
    ירושלים
    נקטר טעים בטרוף, בלי כלים בכלל..
    מצרכים:
    חצי בקבוק מיץ תות בננה או נקטר תות בננה
    1 ריץ
    1רסק תפוחי עץ שימורים.
    הוראות:
    לשפוך לתוך הבקבוק המלא עד חציו את הריץ ורסק התפוחים לערבב...

    אף אחד לא מאמין לי שהנקטר הטעים הזה הוא בלי עבודה בכלל...
     
  12. רותי לב

    רותי לב משתמש סופר מקצוען הפקות ואירועים עיצוב גרפי פרסום וקופירייטינג

    הצטרף:
    ‏14/8/16
    הודעות:
    823
    תודות :
    3,038
    נקודות:
    222
    עיסוק:
    אימון בימוי והפקה
    מיקום:
    ירושלים
    אני מכינה גם שניצלים בלי כלים,
    מרפדת את הספל של המטבח בשקית הקפאה, שופכת לתוך השקית:
    כוס קמח
    חצי כפית א. אפיה
    כף פפריקה
    כפית מלח
    חצי כוס מים
    קצת שום ופלפל שחור

    שניצלים פרוסים דק מכמות של 2 חזות
    מערבבת עם הידיים ככה את הכל בשקית
    ומטגנת עם שמן נמוך.
    טעים מאדדדדדדד ובלי לכלך אפילו כף אחת או קערה!!!
     
    blueberry, מגדלור, תו ו-18 משתמשים נוספים מודים על התגובה.
  13. ריקי נמל

    ריקי נמל משתמש רשום

    הצטרף:
    ‏18/5/17
    הודעות:
    18
    תודות :
    50
    נקודות:
    14
    בנקטר שמים ריצ' מוקצף או ככה מהחבילה?
     
    יפית98 ו-mimchal מודים על התגובה.
  14. קלרינט

    קלרינט Moderator מנהל צילום מקצועי עיצוב גרפי פרסום וקופירייטינג

    הצטרף:
    ‏9/9/14
    הודעות:
    5,581
    תודות :
    17,434
    נקודות:
    254
    @רותי לב גם אני ככה מכינה שניצלונים מיני, טעים מאד וקל מאד!

    שמה רק פירורי לחם מוזהב (כוס וחצי בערך) ושמן (חצי כוס בערך) ותבלינים
    (בלי ביצה ובלי קמח)
    אני שמה בתנור.
    משטחת בתבנית (שלא יעלה אחד על השני...)
    על 180 בערך, 20 דק' ואז הופכת צד ע"י כפית,
    ועוד 15-20 דק' מכוסה בנייר אפיה.

    טעים ממש
    ובלי ריח של טיגון :)
     
  15. רותי לב

    רותי לב משתמש סופר מקצוען הפקות ואירועים עיצוב גרפי פרסום וקופירייטינג

    הצטרף:
    ‏14/8/16
    הודעות:
    823
    תודות :
    3,038
    נקודות:
    222
    עיסוק:
    אימון בימוי והפקה
    מיקום:
    ירושלים
    ככה מהחבילה,
    זה כל הכיף...
     
    יפית98, mimchal, הכי בעולם ומשתמש נוסף מודים על התגובה.
  16. רותי לב

    רותי לב משתמש סופר מקצוען הפקות ואירועים עיצוב גרפי פרסום וקופירייטינג

    הצטרף:
    ‏14/8/16
    הודעות:
    823
    תודות :
    3,038
    נקודות:
    222
    עיסוק:
    אימון בימוי והפקה
    מיקום:
    ירושלים
    יש לי באג חמור.
    אני אוהבת מטוגן :(
     
    יפית98, mimchal ו-קלרינט מודים על התגובה.
  17. קלרינט

    קלרינט Moderator מנהל צילום מקצועי עיצוב גרפי פרסום וקופירייטינג

    הצטרף:
    ‏9/9/14
    הודעות:
    5,581
    תודות :
    17,434
    נקודות:
    254
    גם אני אוהבת מטוגן, אבל לא את הריח :eek:
     
    יפית98, mimchal, shira bira ומשתמש נוסף מודים על התגובה.
  18. הכי בעולם

    הכי בעולם משתמש פעיל

    הצטרף:
    ‏8/9/19
    הודעות:
    154
    תודות :
    451
    נקודות:
    69
    עיסוק:
    אומנות
    דף הבית:
    סוג מצלמה:
    קנון
    תודה לכם על הטיפים הנפלאים!!
    רותי לגבי הריץ אפשר להחליף בשמנת מתוקה,
    לגבי השניצלים גם אני עשיתי בתבנית שכיבה דקה של שמן, מעל שניצלים מצופים, מעל עוד ניר אפיה ועוד שכיבה של שניצלים,
    כשהייתי להכין הכל בתוך התבנית שמתי מעט מים מתחת לניר אפיה הראשון כדי לתת פרטיות ויצא ממש טעים כמו במחבת!!!
    בעלי שדי מפונק לא הרגיש שזה מהתנור כשקם לקחת עוד לקח לו זמן למצוא אותם
     
    יפית98, mimchal, נעמה :) ו-5 משתמשים נוספים מודים על התגובה.
  19. הכי בעולם

    הכי בעולם משתמש פעיל

    הצטרף:
    ‏8/9/19
    הודעות:
    154
    תודות :
    451
    נקודות:
    69
    עיסוק:
    אומנות
    דף הבית:
    סוג מצלמה:
    קנון
    שתיה מפנקת לילה כשהלדים יושנים!!
    בכוס קרטון
    כפית קפה
    2 שקיות סוכרזית
    3 קוביות שוקולד של ורד
    רבע כוס מים חמים- לערבב היטב
    להוסיף חלב לפי הטעם
     
    הדס'וש, גאונה, יפית98 ו-7 משתמשים נוספים מודים על התגובה.
  20. הכי בעולם

    הכי בעולם משתמש פעיל

    הצטרף:
    ‏8/9/19
    הודעות:
    154
    תודות :
    451
    נקודות:
    69
    עיסוק:
    אומנות
    דף הבית:
    סוג מצלמה:
    קנון
    רותי הרעיון של הכל בשקית בספל . מגיע לך צל" ש
    שימי לב שכדאי לך ליעד לזה נטלה מיוחדת לאוכל שלא נטלו בה ידים
    בהצלחה ושנה טובה לכולם
     
    michal23, יפית98, mimchal ומשתמש נוסף מודים על התגובה.