• פרוג למען העצמאים!

    כפורום העצמאים והעסקים הקטנים המוביל בציבור החרדי, אתר פרוג נרתם לעזרתכם. בעקבות התפשטות נגיף הקורונה והשפעתו על המשק, נגרמים נזקים כלכליים לעצמאים רבים אשר מתמודדים עם מחסור בלקוחות. לכן החלטנו להושיט לכם יד ואנו מעניקים לכם, חברי האתר היקרים, את מערכת הפרסום העצמאית שלנו ב30% הנחה!!!

    למימוש ההטבה, אין צורך בהקלדת קוד קופון, פשוט פרסמו!

    לתשומת לב! המבצע עד חג הפסח

    למעבר ליצירת קמפיין >>>
     
    להתייעצות ועזרה בין חברי הפורום >>>
     
    לחבילת פוש לעסקים לחץ כאן >>>
     

יצירתיות במטבח במינימום כלים- הכל בקערה אחת

הכי בעולם

משתמש פעיל
עוגת גבינה חלומית בקערה אחת- לא חיב מיקסר!!!
מקווה שתהנו! כמויות משוערות ממלא זו עוגה שאינה אפייה ולכן לפי טעם אישי הכל אפשר להחליף ולשדרג
לבצק:
5 כוסות קמח
חצי חבילה שקדים טחונים
1-2 כוסות שמן
3 ביצים , יתכן ו2 יספיקו
0.5 חצי כוס מים
1 כוס סוכר+ כמה שקיות סוכרזית
לערבב או ללוש לעיסה אחידה, לאפות בתבנית ענקית עד שמזהיב,
לפורר מעל הניר אפיה, להכניס לשקית הקפאה, ולהניח בצד.
להשאיר בתחתית התבנית פרורי בצק כמה שנראה לכם!
לגבינה:
2 שמנת חלבי 38% מוקצפת+ מעט חלב+ כ 2 כפות אינסטנט וניל

750 ג' גבינה
4 יופלה מעודן//לבן/ שמנת חמוצה/ גבינה כתחליף
מעט יין אדום פחות מרבע כוס
4 כפיות ממרח אגוזים של בי אנד די
רבע כוס סוכר,
5 שקיות סוכרזית, לפי הטעם, ניתן להוסיף ממרח אגוזים הוא מאד מתוק!!!
כ 6 כפות אינסטנט וניל
לערבב
למזוג מעל הפרורי בצק
מלמעלה אחד הדמיון...
אני שמתי עוד פרורי בצק שהוא יצא מדי מתוק לטעמי ולכן הגבינה הפחתתי מתוק
בהצלחה
תנו עוד רעיונות במטבח בכל בקערה אחת!!!
 

שקדיה

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
פיתוח / אפיון / עיצוב אתרים
איור וציור מקצועי
מוזיקה ונגינה
תודה :)
עוקבת אחר הנושא....


ויש לי גם מתכון לעוגת גבינה ללא מיקסר
שונה משלך אז הנה לכן בכייף:
חומרים לתבנית בינונית
מכינים בצק פרורים מ-
3 כוסות קמח + 3/4 כוס שמן + 1 כוס סוכר + 1/2 אפיון + 1 סוכר וניל + 1 ביצה
2/3 מהעיסה שוטחת
1/3 שומרת לסוף

מכינים את המלית מ-
750 גר גבינה + 1 שמנת חמוצה + 2 כפות קמח + 3 ביצים + 1 כוס סוכר
שופכת על בצק הפרורים
סוגרת עם הפרורים האחרים
אופה 3/4 שעה בתנור
בתאבון :)
 

הכי בעולם

משתמש פעיל
סלטים ניתן להכין בבקבוק ח" פ להעביר למיכל איחסון ולזרוק לפח את הבקבוק!!!
חותכים את פית הבקבוק ויש לנו משפך זמני...
מוסיפים לבקבוק עגבניות, ושום ,שמן ,מעט סוכר, ,מעט פ. לבן טיפ טיפה חומץ מעט מלח , וטוחנים בבלנדר יד , עבודה נקיה במינמום כלים לשעות לחוצות...
 

GRN

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
עוגת גבינה חלומית בקערה אחת- לא חיב מיקסר!!!
מקווה שתהנו! כמויות משוערות ממלא זו עוגה שאינה אפייה ולכן לפי טעם אישי הכל אפשר להחליף ולשדרג
לבצק:
5 כוסות קמח
חצי חבילה שקדים טחונים
1-2 כוסות שמן
3 ביצים , יתכן ו2 יספיקו
0.5 חצי כוס מים
1 כוס סוכר+ כמה שקיות סוכרזית
לערבב או ללוש לעיסה אחידה, לאפות בתבנית ענקית עד שמזהיב,
לפורר מעל הניר אפיה, להכניס לשקית הקפאה, ולהניח בצד.
להשאיר בתחתית התבנית פרורי בצק כמה שנראה לכם!
לגבינה:
2 שמנת חלבי 38% מוקצפת+ מעט חלב+ כ 2 כפות אינסטנט וניל

750 ג' גבינה
4 יופלה מעודן//לבן/ שמנת חמוצה/ גבינה כתחליף
מעט יין אדום פחות מרבע כוס
4 כפיות ממרח אגוזים של בי אנד די
רבע כוס סוכר,
5 שקיות סוכרזית, לפי הטעם, ניתן להוסיף ממרח אגוזים הוא מאד מתוק!!!
כ 6 כפות אינסטנט וניל
לערבב
למזוג מעל הפרורי בצק
מלמעלה אחד הדמיון...
אני שמתי עוד פרורי בצק שהוא יצא מדי מתוק לטעמי ולכן הגבינה הפחתתי מתוק
בהצלחה
תנו עוד רעיונות במטבח בכל בקערה אחת!!!
כמה זה חצי חבילת שקדים טחונים?
 

הכי בעולם

משתמש פעיל
משקית גדולה!!!
כמדומני משהו כמו 100 גר' בקיצור משהו כמו כוס וחצי, זה מעדן את הטעם ונותן מרקם נחמד, בצק יש כאן מתכון נוסף , יותר מדויק, תעשי אותו, ותוסיפי שקדים טחונים, כראות עיניך, בהצלחה!!
 

אלפי תודות

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עוגת גבינה חלומית בקערה אחת- לא חיב מיקסר!!!
מקווה שתהנו! כמויות משוערות ממלא זו עוגה שאינה אפייה ולכן לפי טעם אישי הכל אפשר להחליף ולשדרג
לבצק:
5 כוסות קמח
חצי חבילה שקדים טחונים
1-2 כוסות שמן
3 ביצים , יתכן ו2 יספיקו
0.5 חצי כוס מים
1 כוס סוכר+ כמה שקיות סוכרזית
לערבב או ללוש לעיסה אחידה, לאפות בתבנית ענקית עד שמזהיב,
לפורר מעל הניר אפיה, להכניס לשקית הקפאה, ולהניח בצד.
להשאיר בתחתית התבנית פרורי בצק כמה שנראה לכם!
לגבינה:
2 שמנת חלבי 38% מוקצפת+ מעט חלב+ כ 2 כפות אינסטנט וניל

750 ג' גבינה
4 יופלה מעודן//לבן/ שמנת חמוצה/ גבינה כתחליף
מעט יין אדום פחות מרבע כוס
4 כפיות ממרח אגוזים של בי אנד די
רבע כוס סוכר,
5 שקיות סוכרזית, לפי הטעם, ניתן להוסיף ממרח אגוזים הוא מאד מתוק!!!
כ 6 כפות אינסטנט וניל
לערבב
למזוג מעל הפרורי בצק
מלמעלה אחד הדמיון...
אני שמתי עוד פרורי בצק שהוא יצא מדי מתוק לטעמי ולכן הגבינה הפחתתי מתוק
בהצלחה
תנו עוד רעיונות במטבח בכל בקערה אחת!!!
לא צריך לאפות את תערובת הגבינה?
אופים את הבסיס - פירורים, ואת התערובת מספיק להקפיא?
 

רותי לב

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופירייטינג
עיצוב גרפי
הפקות ואירועים
נקטר טעים בטרוף, בלי כלים בכלל..
מצרכים:
חצי בקבוק מיץ תות בננה או נקטר תות בננה
1 ריץ
1רסק תפוחי עץ שימורים.
הוראות:
לשפוך לתוך הבקבוק המלא עד חציו את הריץ ורסק התפוחים לערבב...

אף אחד לא מאמין לי שהנקטר הטעים הזה הוא בלי עבודה בכלל...
 

רותי לב

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופירייטינג
עיצוב גרפי
הפקות ואירועים
אני מכינה גם שניצלים בלי כלים,
מרפדת את הספל של המטבח בשקית הקפאה, שופכת לתוך השקית:
כוס קמח
חצי כפית א. אפיה
כף פפריקה
כפית מלח
חצי כוס מים
קצת שום ופלפל שחור

שניצלים פרוסים דק מכמות של 2 חזות
מערבבת עם הידיים ככה את הכל בשקית
ומטגנת עם שמן נמוך.
טעים מאדדדדדדד ובלי לכלך אפילו כף אחת או קערה!!!
 

ריקי נמל

משתמש רשום
נקטר טעים בטרוף, בלי כלים בכלל..
מצרכים:
חצי בקבוק מיץ תות בננה או נקטר תות בננה
1 ריץ
1רסק תפוחי עץ שימורים.
הוראות:
לשפוך לתוך הבקבוק המלא עד חציו את הריץ ורסק התפוחים לערבב...

אף אחד לא מאמין לי שהנקטר הטעים הזה הוא בלי עבודה בכלל...
בנקטר שמים ריצ' מוקצף או ככה מהחבילה?
 

קלרינט

Moderator
מנהל
פרסום וקופירייטינג
פיתוח / אפיון / עיצוב אתרים
עיצוב גרפי
@רותי לב גם אני ככה מכינה שניצלונים מיני, טעים מאד וקל מאד!

שמה רק פירורי לחם מוזהב (כוס וחצי בערך) ושמן (חצי כוס בערך) ותבלינים
(בלי ביצה ובלי קמח)
ומטגנת עם שמן נמוך.
אני שמה בתנור.
משטחת בתבנית (שלא יעלה אחד על השני...)
על 180 בערך, 20 דק' ואז הופכת צד ע"י כפית,
ועוד 15-20 דק' מכוסה בנייר אפיה.

טעים ממש
ובלי ריח של טיגון :)
 

רותי לב

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופירייטינג
עיצוב גרפי
הפקות ואירועים
@רותי לב גם אני ככה מכינה שניצלונים מיני, טעים מאד וקל מאד!

שמה רק פירורי לחם מוזהב (כוס וחצי בערך) ושמן (חצי כוס בערך) ותבלינים
(בלי ביצה ובלי קמח)

אני שמה בתנור.
משטחת בתבנית (שלא יעלה אחד על השני...)
על 180 בערך, 20 דק' ואז הופכת צד ע"י כפית,
ועוד 15-20 דק' מכוסה בנייר אפיה.

טעים ממש
ובלי ריח של טיגון :)
יש לי באג חמור.
אני אוהבת מטוגן :(
 

הכי בעולם

משתמש פעיל
תודה לכם על הטיפים הנפלאים!!
רותי לגבי הריץ אפשר להחליף בשמנת מתוקה,
לגבי השניצלים גם אני עשיתי בתבנית שכיבה דקה של שמן, מעל שניצלים מצופים, מעל עוד ניר אפיה ועוד שכיבה של שניצלים,
כשהייתי להכין הכל בתוך התבנית שמתי מעט מים מתחת לניר אפיה הראשון כדי לתת פרטיות ויצא ממש טעים כמו במחבת!!!
בעלי שדי מפונק לא הרגיש שזה מהתנור כשקם לקחת עוד לקח לו זמן למצוא אותם
 

לוח דרושים

למעלה