אז צריך להדגיש: זאת לא בעיה בשפה, אלא בתקשורת בין אישית !!הוא מדבר קצת עם סביבה מוכרת
אני מכיר מישהו שמקבל קצבה מביטוח לאומי בגלל נוזלים באוזניים, שווה לבדוק.חייב בדיקה לילד שלא מדבר, מניסיון....
הבן שלי עד גיל 3 לא דיבר כמעט כלום, שלחו אותי לעשות בדיקה שמיעה היה לו 75 % ירידה בשמעיה, הייתי ב-ה-ל-ם, כמה הילד סובל, עבר ב"ה ניתוח כפתורים התחיל לדבר ושוכח איך סוגרים....
פתחתם 2 משתמשים שונים.(מישהו יודע .אתמול כתבתי וזה היה בשם משה ארבל והיום נכתב לי בשם פוזיטיב. אני חדש אם מישהו יכול להסביר איך זה קורה. תודה
אין קשר בין ראייה לקויה לדיבור. בדיקת ראייה מומלצת בכל מקרה, אבל אין שום סיבה שילד שלא דיבר לפנו הרכבת משקפיים ידבר אחריהן.תודה ענקית לכל המגיבים . זה נותן חיזוק . הדבר היחיד שהחכים זה תגובה של בדיקת עינים שלא שמעתי עליו עד היום . אם מישהו שמע או ראה על קשר בין ראייה לקויה לבין דיבור אשמח לשמוע יותר פרטים. תודה .
(מישהו יודע .אתמול כתבתי וזה היה בשם משה ארבל והיום נכתב לי בשם פוזיטיב. אני חדש אם מישהו יכול להסביר איך זה קורה. תודה
דווקא אני יודעת שכן, ילד שלא רואה טוב, מתקשה לפתח יחסי חברה, לא מכיר מספיק את הסביבהאין קשר בין ראייה לקויה לדיבור. בדיקת ראייה מומלצת בכל מקרה, אבל אין שום סיבה שילד שלא דיבר לפנו הרכבת משקפיים ידבר אחריהן.
האם הילד בטיפול? של מי?
337,452
משתמשים נכנסו לפרוג בחודש האחרון
745
משתמשים מבקרים ברגע זה באתר
4,986
הודעות נכתבו בממוצע ליום בחודש האחרון
19/01
2021
19/01
2021
24/01
2021
25/01
2021
31/01
2021
עיצוב גרפי
מבוא לתוכנת דימנשן
ככה תיצרו הדמיות מציאותיות בגמישות וקלות מדהימה - הרצאה מרתקת של אריאל אלינסון שתתקיים היום בערב
ההרצאה חינם ומיועדת למנויי הפרימיום בפרוג.
עוד לא מנוי פרימיום?