איך תסביר את התמונה לעיל, שבוורד יש שבירת שורה וגם יש ישור מלא וזה לא מפריע?זה לא הולך ביחד: או יישור לצד ימין ושבירת שורה לא מפריעה, או יישור מלא (בלוק) בלי שבירת שורה.
וגם בוורד זה אותו דבר.
כמובן, שאם השורה מספיק מלאה, השבירה לא תשפיע גם ביישור בלוק.
מה בדיוק הנפ"מ?יהיה נפק"מ לעשות space before/after
פשוט מאד, עשית שבירת שורה בפיסקה שהיה מוגדר יישור ימין ואז אח"כ שמת הסמן בפיסקה אחרת שמוגדר יישור מלא ובתמונה נראה שפיסקה עם השבירת שורה יש יישור מלא אבל זה באמת הפיסקה שאח"כ.איך תסביר את התמונה לעיל, שבוורד יש שבירת שורה וגם יש ישור מלא וזה לא מפריע?
עוד לא מצאתי אופציה בהגדרות אבל תשים טאב לפני השבירת שורה באינדזייןאולי יש אופציה כזה באינדזיין, אני יבדוק מאוחר יותר
אם השורות לא יהיו בSHIFT ENTER באינדיזיין ואני רוצה שהשורה תראה כך שהיא חצויה, אני יצטרך פשוט לעשות ENTER רגיל. ואז כבר יחשב לי לפסקה אחרת, ואם אני אעשה עכשיו SPACE AFTER אני אקבל רווח על השורה הזאת ואני לא רוצה. אני צריך שתיהיה מחוברת לשורה שמעלה.מה בדיוק הנפ"מ?
אומנות, יפה מאוד!עוד לא מצאתי אופציה בהגדרות אבל תשים טאב לפני השבירת שורה באינדזיין
@ELADAX תעדכן אותי אם עכשיו אתה רואה נפלאות...
*שיפט+טאב.עוד לא מצאתי אופציה בהגדרות אבל תשים טאב לפני השבירת שורה באינדזיין
לתת סגנון שונה לפסקה הזו.אם השורות לא יהיו בSHIFT ENTER באינדיזיין ואני רוצה שהשורה תראה כך שהיא חצויה, אני יצטרך פשוט לעשות ENTER רגיל. ואז כבר יחשב לי לפסקה אחרת, ואם אני אעשה עכשיו SPACE AFTER אני אקבל רווח על השורה הזאת ואני לא רוצה. אני צריך שתיהיה מחוברת לשורה שמעלה.
שיפט טאב גם יעבוד אבל לא צריך טאב רגיל יספיק.*שיפט+טאב.
רעיון יפה, ייש"כ!
שיפט טאב הרבה יותר יעיל (ברוב המקרים). למשל, אם תרצה להקטין את התיבה וכדומה.שיפט טאב גם יעבוד אבל לא צריך טאב רגיל יספיק.
קיץ בריא :)
הגיע הזמן להיות עם מקצוע ביד!
הנה כמה קורסים שמתחילים ממש כעת:
337,452
משתמשים נכנסו לפרוג בחודש האחרון
23
משתמשים מבקרים ברגע זה באתר
4,986
הודעות נכתבו בממוצע ליום בחודש האחרון