עוגות/עוגיות טיפים לציפוי עוגה בקצפת

Python

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
רוצה להכין עוגה יפה שהבסיס לקישוט הוא ציפוי קצפת רי'צ,
בד"כ זה יוצא לי יחסית יפה,
אבל מחפשת ממש טיפים שזה יצא עוד יותר טוב.
יש באלי כל מיני כלים להחלקה של קרם,
יש לכם אולי המלצות וסתם טיפים איך לעשות את זה מושלם?
תודה :)
 

Trouble Maker

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אם הקרם לא נמרח חלק, ויש כל הזמן מעין 'חורים' כמו בועות מפוצצות (גם גדולות)
אפשר להוסיף לקרם בזהירות מעט מים ולערבב
באופן כללי, הכי נוח לצפות על סטנד מסתובב, ככה התנועה הכי חלקה (היד לא זזה, העוגה כן)
 

אפרת דר

משתמש פעיל

Python

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
לטבול את הספטולה במים רותחים לפני שמיישרים את הקצפת
זה ספטולה:
הספטולה הזו באמת עוזרת?
כאילו שווה לקנות?
 

אפרת דר

משתמש פעיל
היא בהחלט עוזרת
זה לא אמור להיות יקר, בחנויות כלי בית כמו מקס סטוק וכו'
יש גם מפלסטיק/סיליקון - לדעתי פחות מומלץ
 

RUSI10

משתמש מקצוען
את העוגות המרשימות והמושלמות שמעלים מידי פעם סרטון מגרה על דרך עיצובן - מצופים בקרם (כנראה חלבי).
בטח העני תדע לומר . ובטח לא בריץ'.
אפשר להגיע לרמה ממש יפה עם הריץ', אבל לא לפסגות האלו - (אם לזה התכוונת.)
 

רייזי משי זהב

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
הרעיון של הציפוי הוא להחליק שוב ושוב עד שיוצא ישר וים ריצ אפשר לעשות מצוין כאשר הוא במרקם נכון
 

קבצים מצורפים

  • IMG_0013.JPG
    IMG_0013.JPG
    1.9 MB · צפיות: 39

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יְהוָה חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יְהוָה כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יְהוָה וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  7  פעמים

לוח מודעות

למעלה