טיפים להצלחת העוגה!!!

הנושא בפורום 'איש את רעהו' פורסם ע"י ירוק מנטה, ‏20/5/15.

  1. ירוק מנטה

    ירוק מנטה משתמש מקצוען עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏28/12/14
    הודעות:
    1,327
    תודות :
    5
    נקודות:
    54
    איך נצליח להכין טוב את העוגה?

    כמה טיפים שלי, שמנסיון מאוד שוים.
    . לקרוא את המתכון ולשים לב עם המוצרים הכתובים יכולים "ללכת" ביחד.
    . להעתיק את המתכון לעצמנו באופן ברור - לכתוב בצד את המצרכים, לסמן אותם יחד ולכתוב לידם מה עושים איתם.
    . אני לא מחממת את התנור מראש, אלא אני מוסיפה עוד 5 דק' אפיה.

    שיהיה לכולם חג שמח וחלבי!
     
  2. ירוק מנטה

    ירוק מנטה משתמש מקצוען עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏28/12/14
    הודעות:
    1,327
    תודות :
    5
    נקודות:
    54
  3. Shellykaz

    Shellykaz משתמש פעיל

    הצטרף:
    ‏19/7/13
    הודעות:
    1,392
    תודות :
    13
    נקודות:
    44
    ממש ממש
    "כשרונית!"
     
  4. ירוק מנטה

    ירוק מנטה משתמש מקצוען עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏28/12/14
    הודעות:
    1,327
    תודות :
    5
    נקודות:
    54
  5. גרנולה

    גרנולה משתמש פעיל

    הצטרף:
    ‏16/12/14
    הודעות:
    1,834
    תודות :
    8
    נקודות:
    44
    לא להתחיל עוגה אם אין לך את המוצרים קצת יותר מהכמות שאת צריכה. במיוחד ביצים, א.אפיה וכו'. אם נשבר, נופל, נרטב וכו'... ובדיוק עכשיו השכנים ישנים...!! :(

    כדאי שיהיה קמח מנופה מוכן במקרר.

    אם יש לך מתכונים שמודדים לפי גרם ולא כוסות. בזמן פנוי להכין שקיות עם כמויות מוכנות. ואז פשוט לקרוע את השקית ולשפוך :)

    אם הגעת למסקנה מסוימת אחרי האפיה כגון שבמתכון של העוגה Y יש מידי הרבה סוכר. לא להגיד: אני אזכור לפעם הבאה. אלא לרשום מיד במחברת מתכונים את ההערה. כי פעם הבאה: או שתשכחי או שזה ידגדג לך אבל אולי הפוך - שהעוגה לא מספיק מתוקה. וכו' וכו'

    לשטוף את הכלים מיד אחרי שאת מכניסה את העוגה לתנור!

    כדי לחסוך בכלים ושטיפת כלים. להשתמש כמה שיותר בחד פעמי.

    כל עוגה - לחתוך רק כשהיא קרה / חצי קפואה.

    בהצלחה ותיהנו!
     
  6. ירוק מנטה

    ירוק מנטה משתמש מקצוען עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏28/12/14
    הודעות:
    1,327
    תודות :
    5
    נקודות:
    54
    עוד דבר קטן ששכחתי להוסיף.
    כל מוצר, אחרי השימוש בו כדאי להחזיר למקום שלא יהיה בלגן ולכלוך...
    וכן - להניח מפה ח"פ על השולחן, זה חוסך בנקיון!!
     
  7. ח. שושני

    ח. שושני משתמש מקצוען עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏26/8/09
    הודעות:
    1,925
    תודות :
    207
    נקודות:
    84
    מה? אתן כל היום מכינות עוגות?
     
  8. גרנולה

    גרנולה משתמש פעיל

    הצטרף:
    ‏16/12/14
    הודעות:
    1,834
    תודות :
    8
    נקודות:
    44
    כשבא לי הרפיה ושחרור מהמחשב. :cool:
     
  9. ירוק מנטה

    ירוק מנטה משתמש מקצוען עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏28/12/14
    הודעות:
    1,327
    תודות :
    5
    נקודות:
    54
    את אופה היום עוגות? מי לא....
    בשבלכן הקפצתי!

    חג שמח לכולן ואפיה מוצלחת!!
     
  10. אחת אחת 11

    אחת אחת 11 משתמש מקצוען פרסום וקופירייטינג

    הצטרף:
    ‏27/5/14
    הודעות:
    2,255
    תודות :
    13
    נקודות:
    79
    אני אוהבת לכתוב לי על כל מרשם חדש שניסיתי בספר בישול, באותו עמוד של המרשם- יצא מעולה, רך מידי, מתוק מאוד, הילדים אהבו, לא התחברו, אין צורך בכזו כמות של א. אפיה וכו...