איך נצליח להכין טוב את העוגה? כמה טיפים שלי, שמנסיון מאוד שוים. . לקרוא את המתכון ולשים לב עם המוצרים הכתובים יכולים "ללכת" ביחד. . להעתיק את המתכון לעצמנו באופן ברור - לכתוב בצד את המצרכים, לסמן אותם יחד ולכתוב לידם מה עושים איתם. . אני לא מחממת את התנור מראש, אלא אני מוסיפה עוד 5 דק' אפיה. שיהיה לכולם חג שמח וחלבי!
לא להתחיל עוגה אם אין לך את המוצרים קצת יותר מהכמות שאת צריכה. במיוחד ביצים, א.אפיה וכו'. אם נשבר, נופל, נרטב וכו'... ובדיוק עכשיו השכנים ישנים...!! כדאי שיהיה קמח מנופה מוכן במקרר. אם יש לך מתכונים שמודדים לפי גרם ולא כוסות. בזמן פנוי להכין שקיות עם כמויות מוכנות. ואז פשוט לקרוע את השקית ולשפוך אם הגעת למסקנה מסוימת אחרי האפיה כגון שבמתכון של העוגה Y יש מידי הרבה סוכר. לא להגיד: אני אזכור לפעם הבאה. אלא לרשום מיד במחברת מתכונים את ההערה. כי פעם הבאה: או שתשכחי או שזה ידגדג לך אבל אולי הפוך - שהעוגה לא מספיק מתוקה. וכו' וכו' לשטוף את הכלים מיד אחרי שאת מכניסה את העוגה לתנור! כדי לחסוך בכלים ושטיפת כלים. להשתמש כמה שיותר בחד פעמי. כל עוגה - לחתוך רק כשהיא קרה / חצי קפואה. בהצלחה ותיהנו!
עוד דבר קטן ששכחתי להוסיף. כל מוצר, אחרי השימוש בו כדאי להחזיר למקום שלא יהיה בלגן ולכלוך... וכן - להניח מפה ח"פ על השולחן, זה חוסך בנקיון!!
אני אוהבת לכתוב לי על כל מרשם חדש שניסיתי בספר בישול, באותו עמוד של המרשם- יצא מעולה, רך מידי, מתוק מאוד, הילדים אהבו, לא התחברו, אין צורך בכזו כמות של א. אפיה וכו...