מממ פחות זמן והתעסקות ויותר בריא (אני שמה בפירה שמן זית).למה לא לטגן אותם לפני כן? הקרמול מוציא מהם טעמים מיוחדים.
לא צריכים הרבה שמן וגם לא מוסיפים שמן לפירה כי יש כבר בבצל.
מממ פחות זמן והתעסקות ויותר בריא (אני שמה בפירה שמן זית).למה לא לטגן אותם לפני כן? הקרמול מוציא מהם טעמים מיוחדים.
לא צריכים הרבה שמן וגם לא מוסיפים שמן לפירה כי יש כבר בבצל.
אני מטגנת כ-3 בצלים עם כף שמן קנולה וכף שמן זית.מממ פחות זמן והתעסקות ויותר בריא (אני שמה בפירה שמן זית).
את זריזה להפליא ובהחלט מתקשקשת ...אני ביום שישי דבר ראשון מקלפת את כל הקילופים שאני צריכה להיום
מה שאמור להתבשל יותר מאוחר שמה בקערה עם מים
ומתחילה את הבישול בסלטים מבושלים ואח"כ עוברת לתבשילים
ביום שישי האחרון התחלתי לבשל רק ב12 כולל אפית חלות
ועוד הספקתי להכניס שבת 10 דקות קודם
אני לא מתקשקשת הרבה לשבת
לדוג' השבוע הכנתי
קוביות בשר
אורז
מרק עדשים
חלות
סלטים :
פלפלחם קלויים
תפו"א
חצילים עם בטטה
טחינה
ביצים
סלק
מלפפונים עם בצל בחומץ
חלות
חמין
ופשטידה חלבית לסעודה שלישית
מה הסיבה?אבל אני לא אוהבת לשים שמרים יבשים בחלות
1. לסנן את הגבינה הלבנה לכמה שעות. עודף נוזלים בעוגה גורם לכך שחום התנור הופך אותם לקיטור שסודק את פני העוגה ומצניח אותה.למי יש טיפים לעוגת גבינה שתשאר אוורירית וגבוה?
שמן זית- בטיגון או בישול או אפיה הופך לממש ממש ממש לא בריאאני מטגנת כ-3 בצלים עם כף שמן קנולה וכף שמן זית.
שמן זית לא בריא בטיגון בטמפ' גבוהה.שמן זית- בטיגון או בישול או אפיה הופך לממש ממש ממש לא בריא
גם בזה זה לא בריא.שמן זית לא בריא בטיגון בטמפ' גבוהה.
פה מדובר על אידוי ממושך בלהבה נמוכה.
השאלה על איזה חום את מדברת.גם בזה זה לא בריא.
שנים השתמשתי רק בשמן זית עד שרופאת תזונה הסבירה לנו את סכנות השמן הזית החם
טענה שעצם החימום, אפילו קל הורס את השמןהאם הרופאה טענה שבכל מעלת חום שהיא הוא מסוכן?
אני מבשלת בצל יחד עם התפו"א לפירה, וזה מוסיף טעם מושלם!על אותו רעיון:
אני טוחנת היטב בצל ושמה בפירה. מוסיף לטעם ולמרקם (צריך לחכות קצת זמן, שהחריפות תעלם).
אפשר להכניס את הכלים למוכנת כביסה+ ספוג הפלא, מכונה קצרה ויוצא נוצץ כמו חדשכלי פלסטיק די קשה לנקות. אבל אם מערים בהם מים, טיפת סבון, מכניסים דף של ניר סופג , מכסים במכסה ומשקשקים - השומניות פשוט נעלמת. מקרה של שומניות כבדה או צבע אדום שלא סר מיד, אני עוברת על הכלי עם אותו נייר סופג שהוכנס לתוכו.
טיפ נהדר, שחסך לי השלכה של כלים שבעבר התקשיתי מאד לנקות.
סלט ביצים בשתי דקות ובלי כלים לשטוף:
להשתמש בשקית להקפאה -לא המרשרשת אלא העבה יותר -לרסק היטב (למולל ולכוצ'ץ') בידיים -יוצא מושלם ובלי כלים או מזלגות לשטיפה
הערה: כדאי לחכות שהביצים יהיו בטמפרטורת החדר ולא קרות מהמקרר
בזמן שאתם מחפשים את החמץ, הלקוחות שלכם מחפשים אתכם בנרות!
מנוי פרימיום באתר פרוג, יקפיץ את המוניטין שלך לקהל גדול שאסור לך להחמיץ!
ועכשיו בהזדמנות, מבצע פסח 10% הנחה ברכישת מנוי שנתי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יְהוָה כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יְהוָה כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: