מעניין, אופה לך טוב? לדעתי צריך את הלהט של תבנית תנור מתכת.אני משתמשת בה.
כשאופה חלות או לחמניות, משמשת אצלי בתור תבנית.
מעניין, אופה לך טוב? לדעתי צריך את הלהט של תבנית תנור מתכת.אני משתמשת בה.
כשאופה חלות או לחמניות, משמשת אצלי בתור תבנית.
אופה מעולה.מעניין, אופה לך טוב? לדעתי צריך את הלהט של תבנית תנור מתכת.
למשל עוגות בתבנית עגולה-תגידו, למה נועד הרשת שמגיעה עם התנור?
(תבניות ח"פ ממילא מניחים על התבנית המקורית לאפייה מיטבית. הח"פ לא מוליך חום טוב, שימו לב שאפשר להחזיק ביד את שולי התבנית כשיוצאת מהתנור, מה שאין כן בתבנית התנור.)
אני אופה ומבשלת כבר 16 שנה, ולא משתמשת עם הרשת, למה זה נוצר?
אפשר וממולץ על התבנית הרגילה של התנור...למשל עוגות בתבנית עגולה-
אני לא מניחה על תבנית התנור.
אני מניחה על הרשת.
תגידו, למה נועד הרשת שמגיעה עם התנור?
(תבניות ח"פ ממילא מניחים על התבנית המקורית לאפייה מיטבית. הח"פ לא מוליך חום טוב, שימו לב שאפשר להחזיק ביד את שולי התבנית כשיוצאת מהתנור, מה שאין כן בתבנית התנור.)
אני אופה ומבשלת כבר 16 שנה, ולא משתמשת עם הרשת, למה זה נוצר?
הפטיש שניצל אולי מחורר את השקית.גם אצלי.
ניסיתי גם 2 שקיות עבות של איקאה ביחד
יותר פשוט לאחסן אותם בתוך שקיות במקרר.טיפ לשמירת הטריות של ירקות -
מכירים את זה שהמלפפון והגזר מזדקנים במקרר, מתרככים ומעלים קמטים?
שימו אותם במים, תשאירו במקרר לילה ותראו אותם חוזרים לימי עלומיהם!
כלומר, כמעט.
הם יחזרו להיות מוצקים ורעננים רק הקמטים עדיין יישארו. (אבל לפחות יהיה קל לקלף)
לכן עדיף לנצל את הטיפ הזה רגע קודם, ומראש לאחסן כך את הגזר והמלפפון במקרר.
אני מרסקת בבלנדר מקלהפטיש שניצל אולי מחורר את השקית.
אני דופקת עם כוס זכוכית ומניחה את הפירורים בשקית הקפאה עבה ולא קורה לה כלום.
אצלי דוקא בשקיות נשמר פחות מאשר בקערה עם מים.יותר פשוט לאחסן אותם בתוך שקיות במקרר.
נשמר הרבה יותר זמן.
זה עלול לשחוק את הלהבים.אני מרסקת בבלנדר מקל
יש כמה אפשרויות:תגידו, למה נועד הרשת שמגיעה עם התנור?
(תבניות ח"פ ממילא מניחים על התבנית המקורית לאפייה מיטבית. הח"פ לא מוליך חום טוב, שימו לב שאפשר להחזיק ביד את שולי התבנית כשיוצאת מהתנור, מה שאין כן בתבנית התנור.)
אני אופה ומבשלת כבר 16 שנה, ולא משתמשת עם הרשת, למה זה נוצר?
ממש כמו שעושים רוטב אלף האיים...גם אני עושה ככה, רק שזה היה סוד צבאי....
ועוד משו -
טחינה:
לשים בשקית הקפאה טחינה גולמית מים לימון ומלח , לסובב את קצה השקית שילכד האוויר בפנים ולנער
חסל סדר ערבוב בלתי פוסק בכף או לחילופין שטיפת כלים מהכנת טחינה.
איך בדיוק? אשמח לפרוט.אפשר להכניס את הכלים למוכנת כביסה+ ספוג הפלא, מכונה קצרה ויוצא נוצץ כמו חדש
עובד מעולה גם בלי הנייר סופג!טיפ לא קולינרי אבל כן מזירת המטבח:
כלי פלסטיק די קשה לנקות. אבל אם מערים בהם מים, טיפת סבון, מכניסים דף של ניר סופג , מכסים במכסה ומשקשקים - השומניות פשוט נעלמת. מקרה של שומניות כבדה או צבע אדום שלא סר מיד, אני עוברת על הכלי עם אותו נייר סופג שהוכנס לתוכו.
טיפ נהדר, שחסך לי השלכה של כלים שבעבר התקשיתי מאד לנקות.
בזמן שאתם מחפשים את החמץ, הלקוחות שלכם מחפשים אתכם בנרות!
מנוי פרימיום באתר פרוג, יקפיץ את המוניטין שלך לקהל גדול שאסור לך להחמיץ!
ועכשיו בהזדמנות, מבצע פסח 10% הנחה ברכישת מנוי שנתי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יְהוָה כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יְהוָה כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: