אני עם דרימי h12 דואל, ולפחות 4 מתוך חמשת המעלות שכתבת על טינקו (שמהוות חסרונות בדרימי), לא מצאתי.המעלות של הטינקו
1. המכשיר עצמו מרגיש יותר חזק (בלי קשר למשקל)
2.השתי גלגלים האחוריים שלו נוסעים איתך קדימה ואחורה (הוא מזהה את הכיוון שלך) מה שמקל במהלך השטיפה
3.יש לו פס לד מקדימה שאני נהנתי ממנו כי זה עוזר לראות אם מלוכלך ולא תמיד יש אור וכו
4.נראה לי שהמברשת של הטינקו יודעת להתמודד עם לכלוכים יותר קשים ממה שהדרימי מצליח (לא בדקתי את זה אחד ליד השני אבל ככה נראה לי)
5.מקדימה הוא מצליח לשאוב כל דבר שמגיע למברשת (כשמגיעים לקיר אז הדימי משאיר איזה ס"מ שלא מצליח לשאוב וצריך לבוא מהצד)
לעומת זאת הדרימי
1.יש לו שכיבה מלאה
2.חצי מחיר מהטינקו
מקווה שעזרתי
כמובן לכל השואבים שוטפים יש קושי עם כתמים קשים ממש אז פשוט אני לפני השטיפה עובר זריז עם מטאטא קשה עם מים על הריצפה(באזור המטבח כמובן) וזה מעולה חוסך מלאאאאא זמן.
לנו ג"כ יש את הS7 אני משתמשת בו המון אבל לא כולם יש להם זמן כח ועצבים כדי לתחזק את הטינקו כי כל הזמן צריך להחליף את המים לנקות אותו לבד לנקות עם ניקוי עצמי להחליף מברשות ואם לא יוצא ממנו ריח רע ולפעמים הוא עושה גם כתמים על הרצפה... אבל מי שלא אכפת לא לעבוד קצת בשביל הטינקו אז זה ממש שווה כי תכלס בסוף בשניה הבית נקי... מקבלים את זה גם עם בקבוק סבון מיוחד של הטינקו לריח טוב. תכלס זה שווה אם אתם מתכוונים להשקיע בו קצת.
תודה!5.מקדימה הוא מצליח לשאוב כל דבר שמגיע למברשת (כשמגיעים לקיר אז הדימי משאיר איזה ס"מ שלא מצליח לשאוב וצריך לבוא מהצד)
מקווה שעזרתי
מבחינתי, זה אחד מהשיקולים שבגללם דרימי לוקח...אבל לא כולם יש להם זמן כח ועצבים כדי לתחזק את הטינקו כי כל הזמן צריך להחליף את המים לנקות אותו לבד לנקות עם ניקוי עצמי להחליף מברשות ואם לא יוצא ממנו ריח רע ולפעמים הוא עושה גם כתמים על הרצפה... אבל מי שלא אכפת לא לעבוד קצת בשביל הטינקו
יש לי טינקו s5, לא מנקה צמוד לפנלים, רק שואב את הלכלוך היבש.תודה!
ובטוח שמהצד הוא לא משאיר מרחק של ס"מ לא נקי?
כי ראיתי סירטון שנראה בבירור שלא נצמד לפאנלים.
לכן אני בהתלבטות אם לקנות את הרובורוק פלקסי פרו
למרות שלא בטוח אנחנו בררנו המון לפני שקנינו את הטינקו ואנחנו מרוצים ממנו מאודדדד רק שלפעמים כבר נמאס לך לעבוד בשבילו יותר ממה שהוא עובד בשבילך .מבחינתי, זה אחד מהשיקולים שבגללם דרימי לוקח...
את הדרימי לא צריך לנקות. מחזירים לעמדה, לחיצה אחת קטנה, והדרימי מקבל ניקיון מלא כולל ייבוש.. מה שאין בטינקו. את לא רוצה לדעת מה קורה אחרי שימוש אחד ללא נטקוט המברשות.. שה' ישמור.
בקיצור, עכשיו אני כבר בטוחה שהדרימי טוב יותר מהטינקו.
ולהזכירכם, הוא עולה כמעט חצי...
מצחיקה.למרות שלא בטוח אנחנו בררנו המון לפני שקנינו את הטינקו ואנחנו מרוצים ממנו מאודדדד רק שלפעמים כבר נמאס לך לעבוד בשבילו יותר ממה שהוא עובד בשבילך .
גם בטינקו יש אפשרות לנקיון יסודי של 2 או של 6 דקות לבד אבל זה לא מספיק.
עם מבחינת האיכות הטינקו יות ר טוב אז עדיף אותו וקצת לעבוד בשבילו לא?
מנסיון הטינקו טוב יותר מבחינת נקיון ורמת ביצוע מוגמרת.מצחיקה.
החלטת שטינקו טוב יותר, ואת שואלת שאלות ומניחה הנחות שכדאי לעבוד בשבילו...
הדרימי עושה עבודה טובה יותר מספונג'ה.הוא שוטף את הבית כמעט ברמה של ספונג'ה ב15 דקות של כמעט אפס מאמץ – רק לטייל איתו.
תענוג לעבור איתו על הרצפה אחרי שהילדים אוכלים אורז – פתיתים – קוסקוס, הוא גם שואב את כל מה שנשאר וגם ממש שוטף את הרצפה ומשאיר רצפה מבריקה ונוצצת, כמעט ברמה של ספונג'ה.
כן בסוף בד"כ לקראת שבת אני שופכת מים וגורפת ואז מעבירה טינקו שינקה את כל הסימנים שאז זה יוצא ניקיון מושלםםם אבל בד"כ ביומיום הטינקו עושה עבודה נפלאה ועוזר לשמור על בית מתוחזק ונקי – מאוד מקל עם ילדים קטנים שמלכלכים כל הזמן
משהו קטם נוסף שמפריע לי בטינקו מעבר לתחזוקה המעצבנת שלו אחרי כל שימוש זה שהחומר ניקוי שלו כמעט בלי ריח, וכן חסר לי אחרי הניגוב הריח הכיפי של בית שטוף ונקי.. אבל זה נראה לי בעיה משותפת בכל סוגי הרובוטים
הטינקו לא משאיר סימנים אלא אם כן לא מחליפים את המים.הדרימי משאיר סימנים על רצפה מבריקה?
והטינקו?
ממש קריטי לי לדעת אם זה לא משאיר אחריו סימנים של ניגוב.
אשמח לעזרת המבינים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
התחלות חדשות
פותחים שנת לימודים בפרוג!
פותחים את שנת הלימודים בפרוג עם מקצועות מתקדמים וחדשנים שיפתחו לכם דלתות בעולם התעסוקה!
ההרשמה בעיצומה!
23.09
כ' אלול
פתיחת מסלול
פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
23.09
כ' אלול
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
24.09
כ"א אלול
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
29.09
כ"ו אלול
פתיחה מסלול:
עימוד ספרי קודש
מסלול תורני
29.09
כ"ו אלול
פתיחת מסלול:
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
29.09
כ"ו אלול
פתיחת מסלול
חדשנות AI ובינה מלאכותית
קורס מקוצר
26.11
כ"ה חשוון
פתיחת מסלול
פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
תהילים פרק צח
א מִזְמוֹר שִׁירוּ לַיי שִׁיר חָדָשׁ כִּי נִפְלָאוֹת עָשָׂה הוֹשִׁיעָה לּוֹ יְמִינוֹ וּזְרוֹעַ קָדְשׁוֹ:ב הוֹדִיעַ יי יְשׁוּעָתוֹ לְעֵינֵי הַגּוֹיִם גִּלָּה צִדְקָתוֹ:ג זָכַר חַסְדּוֹ וֶאֱמוּנָתוֹ לְבֵית יִשְׂרָאֵל רָאוּ כָל אַפְסֵי אָרֶץ אֵת יְשׁוּעַת אֱלֹהֵינוּ:ד הָרִיעוּ לַיי כָּל הָאָרֶץ פִּצְחוּ וְרַנְּנוּ וְזַמֵּרוּ:ה זַמְּרוּ לַיי בְּכִנּוֹר בְּכִנּוֹר וְקוֹל זִמְרָה:ו בַּחֲצֹצְרוֹת וְקוֹל שׁוֹפָר הָרִיעוּ לִפְנֵי הַמֶּלֶךְ יי:ז יִרְעַם הַיָּם וּמְלֹאוֹ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:ח נְהָרוֹת יִמְחֲאוּ כָף יַחַד הָרִים יְרַנֵּנוּ:ט לִפְנֵי יי כִּי בָא לִשְׁפֹּט הָאָרֶץ יִשְׁפֹּט תֵּבֵל בְּצֶדֶק וְעַמִּים בְּמֵישָׁרִים: