זה איזור לא אדיאלי מבחינת תחב"צ שאין שם כמעט, הבניינים ברובם הם בלוקים ללא מרפסות, אין שם חנויות חוץ ממכולות.ל
לא הבנתי כוונתך
מדי פעם מנסים להגיד שהאזור הולך ומתחרד אבל זה לא מתממש
זה איזור לא אדיאלי מבחינת תחב"צ שאין שם כמעט, הבניינים ברובם הם בלוקים ללא מרפסות, אין שם חנויות חוץ ממכולות.ל
לא הבנתי כוונתך
חבל להשלות אנשיםאני מטפל שם בדירה להשכרה כבר כמה שנים טובות ושהתחלתי לא היה חרדי אחד בבנינים האלו והיום יש
אולי לא הרבה אבל יש יותר מפעם (זה צמוד לחיידר ויש בתי כנסת וגינה נחמדה)
לגבי מרפסות אני מסכים
תח"צ יש את קו 6 ודאי ואולי עוד וגם ללכת משם לקריית שמואל זה 20 דק' (בהערכה שהלכתי)
ולגבי חנויות יש רק מכולת אבל אם זה יתפתח יוכל להיות שם מעיין 2000 (זה הכל עניין של זמן עד שזה קורה) רק אל תפחדו
בדיחה גרועה,חבל להשלות אנשים
חיידר אין צמוד, מהבתים בשכונה עד לתפארת יש עוד 10 דקות הליכה.
לקראת שמואל זה 20 דקות הליכה בירידה, בעלייה זה דרך קשה לנשים וילדים, אולי לגברים זה קל.
קו 6 זה קו שלא מגיע להרבה נקודות מרכזיות בעיר ודורש החלפות אוטובוסים כדי להגיע
רשתות מזון אין הרבה סיכויים שיפתחו שם כי זה איזור צדדי ולא נגיש.
באופן כללי זה שכונה די צדדית ומי שחושב באמת על מעבר דירה לשם ועל סיכויי התחרדות של המקום שיבוא קודם יעשה סיור ולא יסמוך על אנשים אחרים.
מתי זה "אז"?אז היא ודאי וודאי תהפוך למרכזית
בזה אני מסכים איתך מאודומי שחושב באמת על מעבר דירה לשם ועל סיכויי התחרדות של המקום שיבוא קודם יעשה סיור ולא יסמוך על אנשים אחרים.
וואלה חברה תנו לשכונה להתאכלס, השכונה תתמלא ילדים מתרוצצים,מתי זה "אז"?
כרגע זה בדיוק כמו ש @chaia תיארו.
גם פארק ברקו הוא ענק, זה לא אומר שאם יש לו פוטנציאל הוא מממש את עצמו
תחכים אותי על איזה שכונה אתה מדברוואלה חברה תנו לשכונה להתאכלס, השכונה תתמלא ילדים מתרוצצים,
ואז נדבר
המושבה,תחכים אותי על איזה שכונה אתה מדבר
אני מבין שזה דירה יד2, אז השאלה האם זה 110 טאבו, או ארנונה, הרבה פעמים בדירות יד2 המוכרים מפרסמים גודל לפי הארנונה שזה מה שהם יודעים מהחשבונית ארנונה. ואם כך צריך להוריד בערך 15 מר והופ המחיר שונה לגמריהתפרסם עכשיו
דירה מוכנה בנוף כנרת 4 חדרים 110 מ' קומה ראשונה
יוצא 12,800 למ"ר
בהחלט יש מציאות
התגובה שלי היתה לגבי שכונת רבי עקיבא ולא לגבי טבריה המושבהבדיחה גרועה,
זוהי שכונה בגודל חצי של כל טבריה עילית, והיא גם אמורה להיות שכונה יותר יוקרתית עם כל הוילות והשטחים הירוקים שמה, אז היא ודאי וודאי תהפוך למרכזית,
ולגבי החיידרים שוויה שוויה, יש שם הרבה שטחים לדברים האלה, אפשר לראות בכל השרטוטים והמפות של רמי וכדו'
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
15.07
י"ט תמוז
אתר פרוג ובנק מרכנתיל מגישים:
וובינר פלוס - זום לייב בנושא משכנתאות
משכנתא? השקעה בנדל"ן? כל מה שחשוב לדעת לפני שמתחייבים משכנתא, פריסייל, טאבו משותף והשקעות חכמות. וובינר מיוחד עם מיטב המומחים.
הכניסה חופשית בהרשמה מראש!
25.6
כ"ט סיון
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל
המסלול המקיף!
25.6
כ"ט סיון
קורס עיצוב ואדריכלות פנים
המסלול המקיף ותכנים
20.7
כ"ד תמוז
קורס עימוד תורני
מותאם לאברכים!
23.7
כ"ז תמוז
נפתחה ההרשמה!
קורס אוטומציות ובוטים - בבשורה מרגשת!
הקורס עבר מתיחת פנים רצינית והפך למסלול היחיד בארץ שמלמד אוטומציה אמיתית על שרתים פרטיים. עם Self-Hosting, n8n, בוטים חכמים ו-AI ברמה שעדיין אין בארץ, ואנחנו נרגשים להיות הראשונים שיכשירו אותך לזה!
תכנית חדשה!
21.7
כ"ו תמוז
נפתחה ההרשמה!
קורס צילומי ילדים וניובורן
המסלול לנשים
22.7
כ"ז תמוז
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום אירועים וסטודיו
המסלול לגברים
תהילים פרק קכב
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד שָׂמַחְתִּי בְּאֹמְרִים לִי בֵּית יי נֵלֵךְ:ב עֹמְדוֹת הָיוּ רַגְלֵינוּ בִּשְׁעָרַיִךְ יְרוּשָׁלִָם:ג יְרוּשָׁלִַם הַבְּנוּיָה כְּעִיר שֶׁחֻבְּרָה לָּהּ יַחְדָּו:ד שֶׁשָּׁם עָלוּ שְׁבָטִים שִׁבְטֵי יָהּ עֵדוּת לְיִשְׂרָאֵל לְהֹדוֹת לְשֵׁם יי:ה כִּי שָׁמָּה יָשְׁבוּ כִסְאוֹת לְמִשְׁפָּט כִּסְאוֹת לְבֵית דָּוִיד:ו שַׁאֲלוּ שְׁלוֹם יְרוּשָׁלִָם יִשְׁלָיוּ אֹהֲבָיִךְ:ז יְהִי שָׁלוֹם בְּחֵילֵךְ שַׁלְוָה בְּאַרְמְנוֹתָיִךְ:ח לְמַעַן אַחַי וְרֵעָי אֲדַבְּרָה נָּא שָׁלוֹם בָּךְ:ט לְמַעַן בֵּית יי אֱלֹהֵינוּ אֲבַקְשָׁה טוֹב לָךְ: