chaia

משתמש מקצוען
ל

לא הבנתי כוונתך
זה איזור לא אדיאלי מבחינת תחב"צ שאין שם כמעט, הבניינים ברובם הם בלוקים ללא מרפסות, אין שם חנויות חוץ ממכולות.
מדי פעם מנסים להגיד שהאזור הולך ומתחרד אבל זה לא מתממש

הדוכס

משתמש פעיל
אני מטפל שם בדירה להשכרה כבר כמה שנים טובות ושהתחלתי לא היה חרדי אחד בבנינים האלו והיום יש
אולי לא הרבה אבל יש יותר מפעם (זה צמוד לחיידר ויש בתי כנסת וגינה נחמדה)
לגבי מרפסות אני מסכים
תח"צ יש את קו 6 ודאי ואולי עוד וגם ללכת משם לקריית שמואל זה 20 דק' (בהערכה שהלכתי)
ולגבי חנויות יש רק מכולת אבל אם זה יתפתח יוכל להיות שם מעיין 2000 (זה הכל עניין של זמן עד שזה קורה) רק אל תפחדו

chaia

משתמש מקצוען
אני מטפל שם בדירה להשכרה כבר כמה שנים טובות ושהתחלתי לא היה חרדי אחד בבנינים האלו והיום יש
אולי לא הרבה אבל יש יותר מפעם (זה צמוד לחיידר ויש בתי כנסת וגינה נחמדה)
לגבי מרפסות אני מסכים
תח"צ יש את קו 6 ודאי ואולי עוד וגם ללכת משם לקריית שמואל זה 20 דק' (בהערכה שהלכתי)
ולגבי חנויות יש רק מכולת אבל אם זה יתפתח יוכל להיות שם מעיין 2000 (זה הכל עניין של זמן עד שזה קורה) רק אל תפחדו
חבל להשלות אנשים
חיידר אין צמוד, מהבתים בשכונה עד לתפארת יש עוד 10 דקות הליכה.
לקראת שמואל זה 20 דקות הליכה בירידה, בעלייה זה דרך קשה לנשים וילדים, אולי לגברים זה קל.
קו 6 זה קו שלא מגיע להרבה נקודות מרכזיות בעיר ודורש החלפות אוטובוסים כדי להגיע
רשתות מזון אין הרבה סיכויים שיפתחו שם כי זה איזור צדדי ולא נגיש.
באופן כללי זה שכונה די צדדית ומי שחושב באמת על מעבר דירה לשם ועל סיכויי התחרדות של המקום שיבוא קודם יעשה סיור ולא יסמוך על אנשים אחרים.

פופיט2

משתמש פעיל
חבל להשלות אנשים
חיידר אין צמוד, מהבתים בשכונה עד לתפארת יש עוד 10 דקות הליכה.
לקראת שמואל זה 20 דקות הליכה בירידה, בעלייה זה דרך קשה לנשים וילדים, אולי לגברים זה קל.
קו 6 זה קו שלא מגיע להרבה נקודות מרכזיות בעיר ודורש החלפות אוטובוסים כדי להגיע
רשתות מזון אין הרבה סיכויים שיפתחו שם כי זה איזור צדדי ולא נגיש.
באופן כללי זה שכונה די צדדית ומי שחושב באמת על מעבר דירה לשם ועל סיכויי התחרדות של המקום שיבוא קודם יעשה סיור ולא יסמוך על אנשים אחרים.
בדיחה גרועה,
זוהי שכונה בגודל חצי של כל טבריה עילית, והיא גם אמורה להיות שכונה יותר יוקרתית עם כל הוילות והשטחים הירוקים שמה, אז היא ודאי וודאי תהפוך למרכזית,
ולגבי החיידרים שוויה שוויה, יש שם הרבה שטחים לדברים האלה, אפשר לראות בכל השרטוטים והמפות של רמי וכדו'

9696

משתמש פעיל
התפרסם עכשיו
דירה מוכנה בנוף כנרת 4 חדרים 110 מ' קומה ראשונה
יוצא 12,800 למ"ר
בהחלט יש מציאות

הדוכס

משתמש פעיל
לא אמרתי לך ללכת לגור שם
אבל כתבתי שפעם לא היו כמעט חרדים והיום יש!
שבאים לחרד מקום תמיד שמתחילים מתחילים באין כלום ולאט לאט מתקדמים אלא אם אתה מנוף כנרת (שכונה מומלצת) ויום יבא והמכולת תהפוך לסופר חרדי
כל הרעיון הוא לא לפחד מלחרד שכונות ואם יש שכונה במחיר סביר שווה להשקיע שם
(סתם תחשוב עם כל ברנר יתחרד ... וזה גם נקודת אמצע בי טבריה עילית לקריית שמואל)

שעיה שור

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
התפרסם עכשיו
דירה מוכנה בנוף כנרת 4 חדרים 110 מ' קומה ראשונה
יוצא 12,800 למ"ר
בהחלט יש מציאות
אני מבין שזה דירה יד2, אז השאלה האם זה 110 טאבו, או ארנונה, הרבה פעמים בדירות יד2 המוכרים מפרסמים גודל לפי הארנונה שזה מה שהם יודעים מהחשבונית ארנונה. ואם כך צריך להוריד בערך 15 מר והופ המחיר שונה לגמרי

chaia

משתמש מקצוען
בדיחה גרועה,
זוהי שכונה בגודל חצי של כל טבריה עילית, והיא גם אמורה להיות שכונה יותר יוקרתית עם כל הוילות והשטחים הירוקים שמה, אז היא ודאי וודאי תהפוך למרכזית,
ולגבי החיידרים שוויה שוויה, יש שם הרבה שטחים לדברים האלה, אפשר לראות בכל השרטוטים והמפות של רמי וכדו'
התגובה שלי היתה לגבי שכונת רבי עקיבא ולא לגבי טבריה המושבה

ה. שלמה

פשוט להשקיע
מנוי פרימיום
בלת"ק

ידיד שלי הוציא למכירה את דירתו בטבריה עילית (רחוב ירושלים)
דירה מומלצת מאוד (מכיר אותה אישית) במחיר מעולה.
להלן קישור למודעה ביד 2

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הדוכס

משתמש פעיל
אני רואה שהטבריינים ישנים...
אז אני ינסה לעזור לך
נראה לי שזה של כל טבריה

קבצים מצורפים

• אינדקס מלא (1).pdf
    6.8 MB · צפיות: 1
  • מפתח.jpg
    מפתח.jpg
    KB 476.7 · צפיות: 1

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכב

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד שָׂמַחְתִּי בְּאֹמְרִים לִי בֵּית יי נֵלֵךְ:ב עֹמְדוֹת הָיוּ רַגְלֵינוּ בִּשְׁעָרַיִךְ יְרוּשָׁלִָם:ג יְרוּשָׁלִַם הַבְּנוּיָה כְּעִיר שֶׁחֻבְּרָה לָּהּ יַחְדָּו:ד שֶׁשָּׁם עָלוּ שְׁבָטִים שִׁבְטֵי יָהּ עֵדוּת לְיִשְׂרָאֵל לְהֹדוֹת לְשֵׁם יי:ה כִּי שָׁמָּה יָשְׁבוּ כִסְאוֹת לְמִשְׁפָּט כִּסְאוֹת לְבֵית דָּוִיד:ו שַׁאֲלוּ שְׁלוֹם יְרוּשָׁלִָם יִשְׁלָיוּ אֹהֲבָיִךְ:ז יְהִי שָׁלוֹם בְּחֵילֵךְ שַׁלְוָה בְּאַרְמְנוֹתָיִךְ:ח לְמַעַן אַחַי וְרֵעָי אֲדַבְּרָה נָּא שָׁלוֹם בָּךְ:ט לְמַעַן בֵּית יי אֱלֹהֵינוּ אֲבַקְשָׁה טוֹב לָךְ:
נקרא  4  פעמים
למעלה