עדיין אותו בצק.
מכינים בצק לפי ההוראות כאן:
מתפיחים. מחלקם למספר חלקים [בכדי להקל על העבודה]
מרדדים כל חלק לעלה בעובי של כסנטימטר- סנטימטר וחצי [לא יותר]
קורצים עיגולים בעזרת קורצן גדול בקוטר של כ--10 ס"מ
קורצים גם עיגול פנימי קטן.
מחלצים את הטבעת ומניחים בתבנית מרופדת בניר אפיה.
מתפיחים כ-15 דקות.
מכינים רוטב שום-צי'לי
שמים בבלדר- 10 שיני שום, מלח, פלפל שחור, 1 כף צ'ילי גרוס [אפשר פחות למי שלא אוהב פיקנטי], 1/2 כוס שמן זית.
טוחנים לרוטב חלק
מושחים את הטבעות ברוטב בעזרת מברשת.
אופים ב 200 מעות כ-10-12 דקות להשחמה נאה.
מכינים בצק לפי ההוראות כאן:
מאפים - הלחמניות הכי טריות בכיתה----
בכיף אבל באשכול אחר... עכשיו מחכים ללחמניות של העני (מתכון פלוס לחמניות התכוונתי, @hbecker לתשומת לבך...) :) את יכולה להעלות כאן בכיף.
www.prog.co.il
מתפיחים. מחלקם למספר חלקים [בכדי להקל על העבודה]
מרדדים כל חלק לעלה בעובי של כסנטימטר- סנטימטר וחצי [לא יותר]
קורצים עיגולים בעזרת קורצן גדול בקוטר של כ--10 ס"מ
קורצים גם עיגול פנימי קטן.
מחלצים את הטבעת ומניחים בתבנית מרופדת בניר אפיה.
מתפיחים כ-15 דקות.
מכינים רוטב שום-צי'לי
שמים בבלדר- 10 שיני שום, מלח, פלפל שחור, 1 כף צ'ילי גרוס [אפשר פחות למי שלא אוהב פיקנטי], 1/2 כוס שמן זית.
טוחנים לרוטב חלק
מושחים את הטבעות ברוטב בעזרת מברשת.
אופים ב 200 מעות כ-10-12 דקות להשחמה נאה.