חלוקת מסמך לכמה

הנושא בפורום 'פורום תוכנות מייקרוסופט אופיס' פורסם ע"י בר בי רב, ‏7/3/18.

  1. בר בי רב

    בר בי רב משתמש פעיל

    הצטרף:
    ‏8/1/16
    הודעות:
    306
    תודות :
    99
    נקודות:
    29
    האם יש אופציה אוטומטית לחלק מסמך אחד להרבה חלקים, שווים או לא שווים, בוורד בTXT או בPDF
     
  2. Yisrael

    Yisrael משתמש מקצוען

    הצטרף:
    ‏22/9/11
    הודעות:
    1,251
    תודות :
    68
    נקודות:
    54
    אפשר בוורד ב VBA
     
  3. בר בי רב

    בר בי רב משתמש פעיל

    הצטרף:
    ‏8/1/16
    הודעות:
    306
    תודות :
    99
    נקודות:
    29
    במידה ואין בזה טירחא אם אפשר קישור יכול לעזור תודה
     
  4. Yisrael

    Yisrael משתמש מקצוען

    הצטרף:
    ‏22/9/11
    הודעות:
    1,251
    תודות :
    68
    נקודות:
    54
    לא הבנתי על איזה קישור אתה מדבר, כתבתי שאפשר לעשות את זה עם קוד ב VB
    אם תסביר בדיוק מה הצורך שלך אנסה לעזור
     
  5. בר בי רב

    בר בי רב משתמש פעיל

    הצטרף:
    ‏8/1/16
    הודעות:
    306
    תודות :
    99
    נקודות:
    29
    @Yisrael אני צריך לתרגם והגוגל לא מתרגם יותר מכמה עמודים בפעם
     
  6. Yisrael

    Yisrael משתמש מקצוען

    הצטרף:
    ‏22/9/11
    הודעות:
    1,251
    תודות :
    68
    נקודות:
    54
    מה אתה מנסה לתרגם? מסמך?
     
  7. בר בי רב

    בר בי רב משתמש פעיל

    הצטרף:
    ‏8/1/16
    הודעות:
    306
    תודות :
    99
    נקודות:
    29
    נערך לאחרונה ב: ‏11/3/18
  8. Yisrael

    Yisrael משתמש מקצוען

    הצטרף:
    ‏22/9/11
    הודעות:
    1,251
    תודות :
    68
    נקודות:
    54
    כתבתי משהו בשבילך אבל לא מספיק התעמקתי ובדקתי אם יוצרו באגים בכל מיני סיטואציות, אני מקווה שזה יעבוד לך כמו שצריך.
    א. תפעיל את הקוד מתוך הקובץ המקורי שאתה מעוניין לחלק.
    ב. בשלב ראשון תתבקש לבחור תיקייה שבה ישמרו המסמכים.
    ג. כל קובץ יכיל 2 עמודים מתוך הקובץ המקורי, אם אתה רוצה לשנות את זה תגיד.

    קוד:
    Sub בר_בי_רב
    Dim strFolder As String, wdDoc As Document, Rng As Range, Copyng As Range, MyName As String
        application.ScreenUpdating = False
        MyName = ActiveDocument.Name
        strFolder = GetFolder
        If strFolder = "" Then Exit Sub
        With Selection
            .HomeKey wdStory
            For i = 1 To ActiveDocument.Range.Information(wdActiveEndPageNumber) Step 2 '   / 2
                A = A + 1
                .start = .End
                Set Rng = Selection.Range
                If A >= ActiveDocument.Range.Information(wdActiveEndPageNumber) / 2 Then
                    .End = ActiveDocument.Range.End
                Else
                    .GoTo What:=wdGoToPage, Which:=wdGoToNext, Count:=2, Name:=""
                    .start = Rng.start
                End If
                Set Copyng = .Range
                Set wdDoc = Documents.Add(DocumentType:=wdNewBlankDocument)
                wdDoc.Range.text = Copyng.text
                ChangeFileOpenDirectory strFolder
                wdDoc.SaveAs FileName:=Left(MyName, InStr(MyName, ".") - 1) & " Part" & A & ".docx", _
                   FileFormat:=wdFormatXMLDocument
                wdDoc.Close
            Next i
            .HomeKey wdStory
        End With
        application.ScreenUpdating = True
    End Sub
    
     
  9. בר בי רב

    בר בי רב משתמש פעיל

    הצטרף:
    ‏8/1/16
    הודעות:
    306
    תודות :
    99
    נקודות:
    29
    @israel
    תודה רבה!
    האם יש סיכוי שהמקרו לא מגיב באופיס 13? או שפשוט לא הפעלתי אותו נכון?
    הוא לא פועל
     
  10. Yisrael

    Yisrael משתמש מקצוען

    הצטרף:
    ‏22/9/11
    הודעות:
    1,251
    תודות :
    68
    נקודות:
    54
    לא רואה סיבה כזו.

    הוא לא מגיב בכלל? לא נפתח חלון בחירת התיקייה?
     
  11. בר בי רב

    בר בי רב משתמש פעיל

    הצטרף:
    ‏8/1/16
    הודעות:
    306
    תודות :
    99
    נקודות:
    29
    לצערי הוא לא מגיב כלל, כאילו מקרו ריק!
     
  12. Yisrael

    Yisrael משתמש מקצוען

    הצטרף:
    ‏22/9/11
    הודעות:
    1,251
    תודות :
    68
    נקודות:
    54
    אולי תעלה צילום מסך שלו אחרי שהדבקת אצלך...
     
  13. בר בי רב

    בר בי רב משתמש פעיל

    הצטרף:
    ‏8/1/16
    הודעות:
    306
    תודות :
    99
    נקודות:
    29
    1212.png ,
    @israel
    הנה תמונה
    תודה על המסירות
     
    נערך לאחרונה ב: ‏13/3/18
    אלחנן אריאל אוהב/ת את זה.
  14. Yisrael

    Yisrael משתמש מקצוען

    הצטרף:
    ‏22/9/11
    הודעות:
    1,251
    תודות :
    68
    נקודות:
    54
    תעבור על הקוד עם F8 (ככה הוא עובר שורה שורה) ותראה אם הוא בכלל נכנס לsub
    כמובן כשהסמן נמצא בתוך ה sub
     
  15. בר בי רב

    בר בי רב משתמש פעיל

    הצטרף:
    ‏8/1/16
    הודעות:
    306
    תודות :
    99
    נקודות:
    29
    אכן הPC עובר רק על השורות הראשונות פחות או יותר
    הוא לא מתייחס לשאר השורות
     
  16. Yisrael

    Yisrael משתמש מקצוען

    הצטרף:
    ‏22/9/11
    הודעות:
    1,251
    תודות :
    68
    נקודות:
    54
    מה זאת אומרת על השורות הראשונות, איזה שורות?

    תנסה למחוק את השורות האלה:

    קוד:
        strFolder = GetFolder
        If strFolder = "" Then Exit Sub
    ובשורה הזו
    קוד:
    ChangeFileOpenDirectory strFolder
    
    במקום strFolder תכתוב את הנתיב של התיקייה שבה אתה רוצה לשמור את הקבצים, עם מרכאות.
     
  17. בר בי רב

    בר בי רב משתמש פעיל

    הצטרף:
    ‏8/1/16
    הודעות:
    306
    תודות :
    99
    נקודות:
    29
    אצלי במחשב זה יוצר בנתיב המיקום עותק זהה של הקובץ רק בלי העיצוב. נסיתי פעמיים.
     
  18. Yisrael

    Yisrael משתמש מקצוען

    הצטרף:
    ‏22/9/11
    הודעות:
    1,251
    תודות :
    68
    נקודות:
    54
    הכי פשוט אחד מהשניים: או שתתן לי את הקובץ או חלקו לנסות להבין מה קורה, או באמצעות שליטה מרחוק.
     
  19. 5127109

    5127109 עימוד ספרים מעמד ספרים עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏14/7/14
    הודעות:
    2,088
    תודות :
    1,396
    נקודות:
    134
  20. בר בי רב

    בר בי רב משתמש פעיל

    הצטרף:
    ‏8/1/16
    הודעות:
    306
    תודות :
    99
    נקודות:
    29
    @5127109
    בפועל @israel מאוד עזר לי
    אבל ראיתי את האתר מאוד שמחתי
    מדהים
    נחמד
    תצליח
     
    5127109 אוהב/ת את זה.