חלון (ם) של עוגיה

הנושא בפורום 'פורום אמנות ויצירה' פורסם ע"י אם פי ארבע, ‏6/8/19.

  1. מירי456

    מירי456 משתמש מקצוען

    הצטרף:
    ‏5/8/13
    הודעות:
    1,506
    תודות :
    1,876
    נקודות:
    174
    איך אפית?
    ניסיתי לעשות פעם והסוכריה נשרפה לי, או שאולי שמתי פחות סוכריות ממה שבתמונה שלך
     
  2. קלרינט

    קלרינט Moderator מנהל צילום מקצועי עיצוב גרפי פרסום וקופירייטינג

    הצטרף:
    ‏9/9/14
    הודעות:
    5,457
    תודות :
    16,961
    נקודות:
    254
    חמוד כ"כ!!!
    תודה על השיתוף.

    אהבתי את השימוש באותיות
    רק צריך לדאוג שלא יהיה כפילויות באות הראשונה של השמות :)
     
    אם פי ארבע מודה על התגובה.
  3. נש

    נש משתמש מקצוען

    הצטרף:
    ‏11/2/13
    הודעות:
    889
    תודות :
    4,210
    נקודות:
    149
    יא, מהמם!!
    רק, תכלס, איך אוכלים את זה?
     
    אם פי ארבע מודה על התגובה.
  4. אם פי ארבע

    אם פי ארבע משתמש פעיל הפקות ואירועים פרסום וקופירייטינג

    הצטרף:
    ‏14/6/19
    הודעות:
    30
    תודות :
    552
    נקודות:
    99
    לא ניסיתי, ספרי לי אם הולך- זה יכול להפוך לעוגיה גם
    למבוגרים

    אפיה רגילה. 180 מעלות, עם מעקב צמוד.
    הסוכריה עוברת תהליך קצת דומה לשל דפי השרינקיט שהוזכרו כאן. מאבדת צורה, נמסה ואז מתפשטת בחלל של העוגיה.

    תסמכי על הילדים, שידעו איך להסתדר עם זה
     
    מירי456, אלפי תודות ו-נש מודים על התגובה.