חלון (ם) של עוגיה

מירי456

משתמש מקצוען
איך אפית?
ניסיתי לעשות פעם והסוכריה נשרפה לי, או שאולי שמתי פחות סוכריות ממה שבתמונה שלך
 

קלרינט

משתמש סופר מקצוען
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
פיתוח / אפיון / עיצוב אתרים
חמוד כ"כ!!!
תודה על השיתוף.

אהבתי את השימוש באותיות
רק צריך לדאוג שלא יהיה כפילויות באות הראשונה של השמות :)
 

אם פי ארבע

משתמש פעיל
הפקות ואירועים
איזה רעיון מקסים!
יכול להיות שאפשר לקבל את האפקט של החלון גם עם קרמל?
לא ניסיתי, ספרי לי אם הולך- זה יכול להפוך לעוגיה גם
למבוגרים

איך אפית?
ניסיתי לעשות פעם והסוכריה נשרפה לי, או שאולי שמתי פחות סוכריות ממה שבתמונה שלך
אפיה רגילה. 180 מעלות, עם מעקב צמוד.
הסוכריה עוברת תהליך קצת דומה לשל דפי השרינקיט שהוזכרו כאן. מאבדת צורה, נמסה ואז מתפשטת בחלל של העוגיה.

יא, מהמם!!
רק, תכלס, איך אוכלים את זה?
תסמכי על הילדים, שידעו איך להסתדר עם זה
 

לוח אירועים וקורסים קרובים

למעלה