עוגות/עוגיות חייבת שתאכלו איתי ביחד....

פשוט

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
עריכה והפקת סרטים
הכנתי גם. יצא טעים מאד
אבל המרקם של עוגיה (קצת יבשה)
פיזרתי גם שוקולד ציפס
 

נ.פ.

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
הכנתי גם. יצא טעים מאד
אבל המרקם של עוגיה (קצת יבשה)
פיזרתי גם שוקולד ציפס
אולי הוצאת מידי מאוחר מהתנור?
לי זה יוצא בהתחלה רטוב קצת, מחכה 5 דקות בחוץ וזה אף פעם לא יצא יבש....
 

ANANAS

משתמש מקצוען
לא ברור לי איך, אבל הכנתי בדיוק לפי ההוראות רק הכפלתי כמויות,
יצא טעים, אבל ממש לא בר זילוף. יצא בצק חום שעיצבתי בידיים לעגולים שטוחים ואפיתי.
לכן יצאה בלילה לזילוף?
 

ופל בלגי

משתמש מקצוען
לא ברור לי איך, אבל הכנתי בדיוק לפי ההוראות רק הכפלתי כמויות,
יצא טעים, אבל ממש לא בר זילוף. יצא בצק חום שעיצבתי בידיים לעגולים שטוחים ואפיתי.
לכן יצאה בלילה לזילוף?
אני הכנסתי את הבלילה לתוך שקית, פעמיים שלוש,
בפעם הראשונה היה נח וקל לזלף,
ומהפעם השניה והלאה לא היה קל בכלל...
וזה מאותה עיסה.
כנראה שזה סוג שמתקשה.
 

לאה ולדמן

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אני מכינה את זה עם קמח כוסמין.

לאפות רק עד שנאפה מבחוץ ולא שניה יותר!!
ולחכות שיתקרר אם לא מתעצלים שמים בפריזר לכמה דקות ואז מורידים מהנייר אפיה.
טעים גם מהקפאה וגם טרי וחםםםםם.
 

נ.פ.

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
לא ברור לי איך, אבל הכנתי בדיוק לפי ההוראות רק הכפלתי כמויות,
יצא טעים, אבל ממש לא בר זילוף. יצא בצק חום שעיצבתי בידיים לעגולים שטוחים ואפיתי.
לכן יצאה בלילה לזילוף?
אני הכנסתי את הבלילה לתוך שקית, פעמיים שלוש,
בפעם הראשונה היה נח וקל לזלף,
ומהפעם השניה והלאה לא היה קל בכלל...
וזה מאותה עיסה.
כנראה שזה סוג שמתקשה.
אצלי זה יצא קשה מיד כשסיימתי לערבל.
ממש בצק.
זה נשמע שאתן מדברות על עוגיות אחרות לגמרי!!!
לא נתקלתי בבעיה הזאת בכלל....
זה לא קצפת רכה ממש, אבל ברור שלא בצק....
כמו שרואים בתמונה בדיוק....
מאודדדד מוזר
 

I can do it

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
UX UI
זה נשמע שאתן מדברות על עוגיות אחרות לגמרי!!!
לא נתקלתי בבעיה הזאת בכלל....
זה לא קצפת רכה ממש, אבל ברור שלא בצק....
כמו שרואים בתמונה בדיוק....
מאודדדד מוזר
גם לי זה קרה....
 

נ.פ.

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
את הבעיה או בלי הבעיה?
אז איך להרבה מפה יצא טוב?
 

I can do it

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
UX UI
זה מה שאמור להיות, אבל כזה בצק אמור להזלף....
זה ממש לא יצא לי כמו בתמונה, יותר דומה לבצק של חלות כאילו, בצק מוצק והעוגיות יצאו יבשות והוצאתי אחרי 8 דקות
 

ופל בלגי

משתמש מקצוען
@נ.פ. שלא תביני לא נכון, העוגיות יצאו טעימות ויפיפיות,
אבל הזילוף... הנגלה הראשונה היה מעולה, השני היה איכשהו, חשבתי שאולי אני מדמיינת שזה שונה, אבל בנגלה השלישית (של הזילוף, כן?) זה כבר ממש לא היה קל...
אבל הטעם... והמראה.... הכל שווה את זה...
חבל שאין לי תמונה להראות לך... כבר אין לי מה לצלם...
 

נ.פ.

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
טוב, מרגיעה אותי.. חשבתי דפקתי את כולכן...
אבל עדיין אני לא מצליחה לתפוס איך זה הגיוני?!?
 

נ.פ.

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
כנראה שיש לך ברכה מיוחדת בידיים...
אני אומרת לך רציני שאני לא טובה באפיה, בכלל בכלל לא....
זה העוגיות הכי פשוטות שאני מכירה, אני מכינה אותם כמעט כל יום תוך 10 דקות על השעון!!!
 

לאה ולדמן

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אני אומרת לך רציני שאני לא טובה באפיה, בכלל בכלל לא....
זה העוגיות הכי פשוטות שאני מכירה, אני מכינה אותם כמעט כל יום תוך 10 דקות על השעון!!!

את מזלפת בבת אחת הכל?
כי אצלי העיסה פשוט מתקשה, לא מנסה לזלף בכלל, עובדת עם שתי כפיות
לפעמים עם שתי ידיים :)
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכב

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד שָׂמַחְתִּי בְּאֹמְרִים לִי בֵּית יְהוָה נֵלֵךְ:ב עֹמְדוֹת הָיוּ רַגְלֵינוּ בִּשְׁעָרַיִךְ יְרוּשָׁלִָם:ג יְרוּשָׁלִַם הַבְּנוּיָה כְּעִיר שֶׁחֻבְּרָה לָּהּ יַחְדָּו:ד שֶׁשָּׁם עָלוּ שְׁבָטִים שִׁבְטֵי יָהּ עֵדוּת לְיִשְׂרָאֵל לְהֹדוֹת לְשֵׁם יְהוָה:ה כִּי שָׁמָּה יָשְׁבוּ כִסְאוֹת לְמִשְׁפָּט כִּסְאוֹת לְבֵית דָּוִיד:ו שַׁאֲלוּ שְׁלוֹם יְרוּשָׁלִָם יִשְׁלָיוּ אֹהֲבָיִךְ:ז יְהִי שָׁלוֹם בְּחֵילֵךְ שַׁלְוָה בְּאַרְמְנוֹתָיִךְ:ח לְמַעַן אַחַי וְרֵעָי אֲדַבְּרָה נָּא שָׁלוֹם בָּךְ:ט לְמַעַן בֵּית יְהוָה אֱלֹהֵינוּ אֲבַקְשָׁה טוֹב לָךְ:
נקרא  2  פעמים

לוח מודעות

למעלה