שלום
אני רוצה לשתף במתכון קליל וטעים ולא הרבה עבודה
(אולי היה פעם כזה מתכון-אני פשוט לא עוקבת פה הרבה...)
אז ככה
צריך שיהיה בבית חזה עוף
פסטה
תבלינים-מה שרוצים
ורסק עגבניות
בצל
ושום
חותכים את החזה לחתיכות קטנות ממש
מטגנים עם קצת שמן ומוסיפים איזה תבלינים שרוצים
אני שמה: גריל עוף, קארי ,תבלין על האש ועוד כיד הדמיון...
בסיר נפרד מבשלים את הפסטה
מסננים
מטגנים בסיר בצל עם שום
מוסיפים רסק עגבניות, מים (בכמות של הרסק) מלח פלפל שחור
מוסיפים את החזה העוף המטוגן לרוטב העגבניות (אפשר להשאיר קצת על האש אבל לא חובה)
מוסיפים את הפסטה
מערבבים הכל
ומגישים
בתאבון!
(הרוטב של הפסטה מתבסס על מתכון מהבישול הקל לכלה)
הערה חשובה
יש ילדים שלא אוהבים רוטב עגבניות(כמו הבנות שלי) מה שאני עושה אני שומרת בצד כמה מהחזה המטוגן ומהפסטה
ואז יש להן ארוחה ללא הרוטב
וככה הרווחתי שיש 2 טעמים בהכנה אחת
אני רוצה לשתף במתכון קליל וטעים ולא הרבה עבודה
(אולי היה פעם כזה מתכון-אני פשוט לא עוקבת פה הרבה...)
אז ככה
צריך שיהיה בבית חזה עוף
פסטה
תבלינים-מה שרוצים
ורסק עגבניות
בצל
ושום
חותכים את החזה לחתיכות קטנות ממש
מטגנים עם קצת שמן ומוסיפים איזה תבלינים שרוצים
אני שמה: גריל עוף, קארי ,תבלין על האש ועוד כיד הדמיון...
בסיר נפרד מבשלים את הפסטה
מסננים
מטגנים בסיר בצל עם שום
מוסיפים רסק עגבניות, מים (בכמות של הרסק) מלח פלפל שחור
מוסיפים את החזה העוף המטוגן לרוטב העגבניות (אפשר להשאיר קצת על האש אבל לא חובה)
מוסיפים את הפסטה
מערבבים הכל
ומגישים
בתאבון!
(הרוטב של הפסטה מתבסס על מתכון מהבישול הקל לכלה)
הערה חשובה
יש ילדים שלא אוהבים רוטב עגבניות(כמו הבנות שלי) מה שאני עושה אני שומרת בצד כמה מהחזה המטוגן ומהפסטה
ואז יש להן ארוחה ללא הרוטב
וככה הרווחתי שיש 2 טעמים בהכנה אחת