חזה עוף ממלא

הנושא בפורום 'איש את רעהו' פורסם ע"י EC, ‏21/5/15.

  1. EC

    EC משתמש מקצוען עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏25/12/12
    הודעות:
    2,980
    תודות :
    26
    נקודות:
    79
    מחפשת מתכון טוב..
    לא בבשר טחון ולא בפטריות.
    תודה :)
     
  2. bracha

    bracha משתמש סופר מקצוען איור וציור מקצועי עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏3/12/08
    הודעות:
    4,377
    תודות :
    1,184
    נקודות:
    134
    לדפוק את השינצל.
    למרוח קטשופ וחרדל.
    להניח פרוסת פסטרמה.
    לטבול בביצה ופירורי לחם.
    לטגן.

    בהגשה חותכים לפרוסות עבות ויפות.
    מקבלים שבלול יפיפה.

    יש כאלה שמניחים בפנים גם מלפפון חמוץ חתוך לאורך, ואז מגלגלים שזה יהיה באמצע.
    אני פחות אוהבת מלפפון חמוץ חם, אבל זה כל אחד לפי טעמו.
     
  3. EC

    EC משתמש מקצוען עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏25/12/12
    הודעות:
    2,980
    תודות :
    26
    נקודות:
    79
    תודה רבה
    מעדיפה מילוי פרווה משהו..
     
  4. תמי ק

    תמי ק משתמש פעיל עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏24/10/13
    הודעות:
    676
    תודות :
    31
    נקודות:
    39
    אני הכנתי חזה עוף ממולא בפירות יבשים
    אם מעניין אותך אביא לך את המתכון
     
  5. ליקר

    ליקר משתמש רשום

    הצטרף:
    ‏13/7/14
    הודעות:
    384
    תודות :
    1
    נקודות:
    19
    חזה ממולא בגזר מגורד
    שוטחים את הגזר על השניצל ומגלגלים
    מבשלים על מצע של בצל ופטריות
    מפזרים פפריקה מעל השניצלים
    שחותכים את השניצל, נראה מדהים, השילוב של החזה עם הכתום
    וטעים מאד.
     
  6. ANONYMUS

    ANONYMUS משתמש סופר מקצוען

    הצטרף:
    ‏28/5/14
    הודעות:
    1,555
    תודות :
    926
    נקודות:
    124
    חזה עוף במילוי תפוחים. רוצה?
     
  7. malky gold

    malky gold משתמש מקצוען עיצוב גרפי עריכה והפקת סרטים

    הצטרף:
    ‏7/1/15
    הודעות:
    1,560
    תודות :
    188
    נקודות:
    84
    חזה עוף ממולא אורז:
    מכינים אורז כמו לשניצל ממולא (עם רסק עגבניות, בישול חלקי)
    טובלים את השניצלים בשמן עם תבלינים, מניחים על צלחת עם פירורית זהב,
    מניחים כף גדושה מהמלית אורז, מגלגלים,
    מניחים על תבנית עם הפתח מלמטה,
    אופים מכוסה עד להזהבה.
     
  8. EC

    EC משתמש מקצוען עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏25/12/12
    הודעות:
    2,980
    תודות :
    26
    נקודות:
    79

    אשמח!
     
  9. EC

    EC משתמש מקצוען עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏25/12/12
    הודעות:
    2,980
    תודות :
    26
    נקודות:
    79

    נשמע מעניין..אשמח גם.
     
  10. chayasl

    chayasl משתמש מקצוען

    הצטרף:
    ‏1/7/08
    הודעות:
    1,998
    תודות :
    222
    נקודות:
    74
    יש לי שאלה ואני מתביישת לשאול אותה :(
    איך אתן מצליחות למלא את החזה עוף? זה לא קטן מדי למילוי?
     
  11. chayasl

    chayasl משתמש מקצוען

    הצטרף:
    ‏1/7/08
    הודעות:
    1,998
    תודות :
    222
    נקודות:
    74
    יש לי שאלה ואני מתביישת לשאול אותה :(
    איך אתן מצליחות למלא את החזה עוף? זה לא קטן מדי למילוי?
     
  12. ANONYMUS

    ANONYMUS משתמש סופר מקצוען

    הצטרף:
    ‏28/5/14
    הודעות:
    1,555
    תודות :
    926
    נקודות:
    124
    עוף ממולא בתפוחים

    התפרסם בעבר בעיתון משפחה.
    אצלינו מאוד אהבו, חוץ מזה שהמנה בהחלט מרשימה.
    בהצלחה.
     

    קבצים מצורפים:

  13. אחת אחת 11

    אחת אחת 11 משתמש מקצוען פרסום וקופירייטינג

    הצטרף:
    ‏27/5/14
    הודעות:
    2,255
    תודות :
    13
    נקודות:
    79
    למילוי חזה עוף משתמשים בפרוסות הראשונות של החזה, אלו שאחרי דפיקה הן מספיק גדולות ויפות, מניחים את המילוי במרכז ומקפלים כמו מעטפה, את החלק המקופל מניחים על התבנית (באפיה) בטיגון זה הרבה פחות בעיה כי מצפים את הכל בפירורית והחלקים מתאחדים.

    אני ממלאת במילוי ירקות מאודים פשוט- קישוא ובטטה, בצל ופלפלים מאודים יחד עד ריכוך.
    או בירקות מאודים בתוספת אורז. אני ממלאה כמות קטנה של אורז לא מבושל ואופה מכוסה עם הרבה נוזלים ותבלינים כשעה על 180 מעלות. האורז מתנפח וממלא את החזה.
     
  14. רבקה1234

    רבקה1234 משתמש רשום

    הצטרף:
    ‏27/10/14
    הודעות:
    140
    תודות :
    3
    נקודות:
    19

    הכנתי ויצא מדהים, אפשר להקפיא?
     
  15. אדל

    אדל משתמש מקצוען עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏16/1/08
    הודעות:
    1,171
    תודות :
    12
    נקודות:
    79
    מכינה במילוי של
    בצל מטוגן +כרישה (אם מוצאת) +צימוקים +אורז
    ברוטב יין מתוק/סילאן/דבש. מה שיוצא...

    וטיפ מעולה למילוי חזה עוף גם לחתיכות קטנות
    ממלאים את העוף מגלגלים, עוטפים בניילון נצמד ומבשלים עם הניילון במים חמים
    החזה עוף מתבשל ולא נפתח.
    מעבירים לתבנית ומבשלים רוטב, שופכים ואופים
     

    קבצים מצורפים:

  16. EC

    EC משתמש מקצוען עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏25/12/12
    הודעות:
    2,980
    תודות :
    26
    נקודות:
    79
    בסוף אלתרתי משהו..

    טיגנתי בצל, הוספתי מעט שום, גזר מגורד,חתיכות שזיפים יבשים, אגוזים קצוצים, תבלתי במלפ"ל וסילאן, במקביל במיקרו בשלתי חצי בישול אורז, עירבבתי את 2 התערובות
    פתחתי חזה עוף מרחתי עליו שמ"ז מעורב במעט גריל עוף ומלח, מלאתי וגלגלתי
    הכנתי רוטב מיין לבן, מעט רוטב סויה, דבש, מלפ"ל שפכתי מעל ואפיתי .

    יצא יפה וטעים!
     
  17. EC

    EC משתמש מקצוען עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏25/12/12
    הודעות:
    2,980
    תודות :
    26
    נקודות:
    79

    יפה!
    איזה רוטב את עושה לזה?
     
  18. אדל

    אדל משתמש מקצוען עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏16/1/08
    הודעות:
    1,171
    תודות :
    12
    נקודות:
    79
    אההמ... אני מאלתרת
    אין לי משהו מדויק
     
  19. ANONYMUS

    ANONYMUS משתמש סופר מקצוען

    הצטרף:
    ‏28/5/14
    הודעות:
    1,555
    תודות :
    926
    נקודות:
    124
    סליחה שלא ראיתי עד עכשיו... בטח כבר לא רלוונטי,
    אבל לפעם הבאה, יוצא אפילו יותר טוב אחרי הקפאה משום מה....