מאפים ולפעמים הן בכלל רוצות להתחפש---

יעל

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
תבניות עגולות לפיצה מוכרים בעזרה ואחווה ב15 ש"ח ליחידה
קניתי באיזור שבועות..
 

פילפלית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
דחוף קישור לבצק המקורי של הלחמניות...............
המתכון-
הדיוק בכמויות ממש חשוב

1 כף מלח
1 קילו קמח
3/4 כוס סוכר
2 כפות שמרים יבשים
600 מ"ל מים
3/4 כוס שמן

שמים בקערה מלח ומעל זה קמח, סוכר, שמרים ומים.
מתחילים ללוש לבצק.
אחרי שמתחיל להיווצר בצק מוסיפים את השמן. לשים עד לקבל בצק רך, נעים ולא דביק.
מניחים לכמה דקות ומערבלים שוב.

מעירים לקערה מרוחה בשמן ומורחים גם את פני הבצק במעט שמן. מכסים בניילון ומתפיחים להכפלת הנפח. לא יותר. התפחת יתר הורסת את המרקם.

יוצרים לחמניות ומניחים בתבנית.
מתפיחים 12 דקות, מושחים בביצה מהולה במים ומפזרים מה שרוצים. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות

אופים להשחמה נאה מלמעלה ומלמטה ולא יותר. בערך 15 דקות

מניחים לקירור על רשת. דווקא רשת כי כך משתחרר האוויר החם ולא מרטיב את הלחמניות והורס להן את המרקם.

להקפאה-
מקפיאים כשהלחמניות עדיין לא ממש קרות. לא חמות אבל עדיין נעימות למגע. לא מוציאות אדים.
בשקית קשורה היטב וסגורה בנוסף בקליפס על הקשר.
 

ורד69

משתמש פעיל
איזה יופי!
המגש מוצא חן בעיני! איפה קנית אותו? זה ממש לענין, ירגישו הילדים כמו פיצה של חנות...
את חותכת נייר אפיה בצורת עיגול?
לגבי הבצק - זה כמו הלחמניות? יש לך טעות, כתבת 3 כפות מחוקות כוס סוכר - אני מאמינה שהתכונת ל 3 כפות סוכר?
לכמה מגשים מספיק לך בצק מקילו קמח?
אני קניתי כזה בפוקס הום ואתמול השתמשתי לראשונה
ממש ממש מומלץ
שימנתי קצת את הבצק לפי שהנחתי על המגש
ואחרי האפיה התגלץ בקלות למגש...
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
נראה מושלם!
אפשר קישור למתכון של הבצק?
המתכון-
הדיוק בכמויות ממש חשוב

1 כף מלח
1 קילו קמח
3/4 כוס סוכר
2 כפות שמרים יבשים
600 מ"ל מים
3/4 כוס שמן

שמים בקערה מלח ומעל זה קמח, סוכר, שמרים ומים.
מתחילים ללוש לבצק.
אחרי שמתחיל להיווצר בצק מוסיפים את השמן. לשים עד לקבל בצק רך, נעים ולא דביק.
מניחים לכמה דקות ומערבלים שוב.

מעירים לקערה מרוחה בשמן ומורחים גם את פני הבצק במעט שמן. מכסים בניילון ומתפיחים להכפלת הנפח. לא יותר. התפחת יתר הורסת את המרקם.

יוצרים לחמניות ומניחים בתבנית.
מתפיחים 12 דקות, מושחים בביצה מהולה במים ומפזרים מה שרוצים. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות

אופים להשחמה נאה מלמעלה ומלמטה ולא יותר. בערך 15 דקות

מניחים לקירור על רשת. דווקא רשת כי כך משתחרר האוויר החם ולא מרטיב את הלחמניות והורס להן את המרקם.

להקפאה-
מקפיאים כשהלחמניות עדיין לא ממש קרות. לא חמות אבל עדיין נעימות למגע. לא מוציאות אדים.
בשקית קשורה היטב וסגורה בנוסף בקליפס על הקשר.
 

פילפילון

אתרוגיסטית חדשה
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
@hbecker הכנתי ויצא מהמם
IMG_8396.JPG
 

אנציקלופדיה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
והאם צריך להוסיף בכמות המים לבצק מקמח מלא 80%?? @hbecker
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כמה זמן אופים את הפיצה?
כמה מעלות?
מה זה 600 מ'ל מים (בבצק) - כמה זה בכוס?
15-18 דקות

180 מעלות

כ-3.5 כוסות חד פעמיות רגילות של 180.

את יכולה להתחיל עם 3 כוסות. כי ראיתי שזה תלוי בסוג הקמח.

והאם צריך להוסיף בכמות המים לבצק מקמח מלא 80%?? @hbecker
תתחילי ב 3.5 כוסות ותתחילי לפי הצורך
 

מקצועי בלבד

Moderator
מנהל
מנוי פרימיום
מי שהולכת לקנות תבנית לפיצה,
אז יש תבנית מאבן מיוחדת לפיצה [ומתאימה לעוד מאפים]
ואז זה יוצא ליגה אחרת!!!
מניסיון של שניהם.
 

תמר בר חנין

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
כמה עולה בפוקס התבנית המדוברת?
 

רותי12

מהמשתמשים המובילים!
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
אמאלה הני את מגרה את בלוטות הרוק שלי . אני חייבת פיצה עכשיווווווווווו
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכא

א שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי:ב עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:ג אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ:ד הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל:ה יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ:ו יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה:ז יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ:ח יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:
נקרא  6  פעמים

לוח מודעות

למעלה