בשרי התחתית נשרפת, מה עושים?

מיכאל10

משתמש חדש
כל מוצ"ש מחדש, צריך לעבוד קשה.
די!

אולי יש לכם פתרון?
מה עושים עם סיר הצ'ונט שבכל שבוע תחתיתו נשרפת.
 

וייס1

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
באיזה סיר אתם עושים אותו?
בלי קשר לצ'ונט מאז שיש לנו את הפוד-אפיל יציקה אחת, גם אם נשרף - זה פשוט מתרוממת בשניה בשטיפה...
כבר שנתיים לא יודעים מה זה לשפשף סירים...
 

פרוגמטי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
פרסום וקופירייטינג
לא יודע איך מנקים אבל תנסו לחשוב למה נשרף.
בד''כ אם מסדרים נכון את המוצרים זה לא אמור להישרף.
 

לואיזה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
לי זה קרה משתי סיבות:
1. כששמתי גריסי פנינה בתחילת הבישול בלי שקית.
2. כשאני מקרמלת בצל בתחילת הבישול.
 

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
שמעתי שנייר אפיה למטה עוזר מאוד. לא ניסיתי מפחדת שיהיו שאריות נייר
דבר נוסף- להשאיר על אש נמוכה מאוד שיהיה בעבוע דק ולא ממש בישול
 
  • תודה
Reactions: A F

פונץ' וניל

משתמש פעיל
כמובן חשוב לדעת בהתחלה מבשלים על אש גבוהה עד לרתיחה ולאחר מכן על האש הכי נמוכה.
כמו כן אם לא שמים את הגריסים בשקית או בסוף הבישול ממש הם שוקעים ונדבקים ומכאן הדרך להשרף מידיית.
חשוב לדעת שכאשר החלק התחתון של הסיר נשרף ונדבק על מנת לשמור על שאר התבשיל שלא יקבל טעם חרוך יש להעביר לסיר אחר ובתנאי שלא לגרד כלל את החלק הדבוק לקרקעית
 

dvora zin

משתמש פעיל
פיתוח / אפיון / עיצוב אתרים
לי היה גם קורה כל שבוע,
לפני כמה שבועות התחלתי לשים את הגריסים בשקית ומאז בגלל שום דבר לא נתפס,
הסיר חלק
 

פונץ' וניל

משתמש פעיל
לי היה גם קורה כל שבוע,
לפני כמה שבועות התחלתי לשים את הגריסים בשקית ומאז בגלל שום דבר לא נתפס,
הסיר חלק
בהחלט רק חשוב מאוד לשים לב שכל הגריסים מבושלים לגמרי לפני שבת כי אם לא יש בעיה קשה של בישול בשבת
לכן חשוב מאוד לחורר היטב את השקית בצורה שהיא תכיל הרבה נוזלים צריך לשחק עם השקית קצת
 

ot!

משתמש מקצוען
אני חשבתי על לשים נייר אפיה בתחתית של הסיר.
לא ניסיתי, לא יודעת אם עוזר, לא יודעת אם משפיע על טעם החמין.
מי שמנסה אשמח לדעת מה התוצאות ;)
חמותי שמה בתחתית הסיר נייר אפייה המיועד לתבנית עגולה (ניייר אפיה בצורת התבנית) וזה עוזר מאד לא מתפורר
 

מירי84

משתמש פעיל
להשרות לילה שלם במים וסבון כלים, למחרת הכל מתקלף בלי מאמץ כלל!
 

תהילוש פ

משתמש רשום
עם קשר ובלי קשר..-
הלמלעה של הצ'ולנט מתייבש לי,
ניסיתי להשים אלומיניום בחור שבמכסה וכנראה שלא היה אטום לגמרי..
מה אתם עושים? שמים מגבות?
 

חני בנני

משתמש מקצוען
בהחלט רק חשוב מאוד לשים לב שכל הגריסים מבושלים לגמרי לפני שבת כי אם לא יש בעיה קשה של בישול בשבת
לכן חשוב מאוד לחורר היטב את השקית בצורה שהיא תכיל הרבה נוזלים צריך לשחק עם השקית קצת
אם לא מזיזים את הסיר כל השבת אין בעיה
 

אולי מעניין אותך גם...

עומדים למשפט ⚡ שיפוט טיפוגרפי הערב בפמ"ג. אתם מוזמנים!
איך פתחתם את תשפ"ב? אנחנו בפמ"ג פתחנו אותה ביצירות טיפוגרפיות מרהיבות שהכניסו את כולנו לאווירת החגים...
אתה צודק שהאוטובוס לא הגיע. אבל לא על חשבון הנוסעים.
כשהחושך ירד//
בְּמוֹתָם// הַקֹּטְפִים מַלּוּחַ עֲלֵי שִׂיחַ וְשֹׁרֶשׁ רְתָמִים לַחְמָם. [איוב ל' ד'] וּכְשֶׁהַחֹשֶׁךְ יֵרֵד נִשּׁאֵר לְלֹא מִלִּים...
אוהבים נוגט? גם אנחנו! כדורי שוקולד-נוגט
אצלנו אוהבים נוגט בכל צורה שהוא. אבקה, קרם, עוגה, שוקולד, משקה... מסוג הדברים שכאשר אני מכינה אותם, אני מניחה אותה בהקפאה מתחת מגש עוף, או מאחור...

המספרים של פרוג:

337,452

משתמשים נכנסו לפרוג בחודש האחרון

604

משתמשים מבקרים ברגע זה באתר

4,986

הודעות נכתבו בממוצע ליום בחודש האחרון

לוח נדל"ן | למכירה והשכרה

לוח הסעות ושליחויות

לוח דרושים

למעלה
לשיחת ווטסאפ עם בית פרוג
צ'אט בווטסאפ בנושאי יעוץ לימודים, פדגוגיה ומזכירות
היי, אפשר לדבר איתנו, אנחנו כאן!