הקצפה במעבד מזון בראון

save as

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
ניסיתי להקציף ביצים במעבד מזון של בראון והקצף לא יצא מספיק חזק.
יש לכם טיפים? מהירות מומלצת?
 

רחל1

משתמש מקצוען
D I G I T A L
לי יש בראון

מקציפה על המהירות הגבוהה ביותר, כשנהיה לבן - מתחילה להוסיף סוכר
ההקצפה לוקחת לי כמה דקות טובות.

[אגב, פעם אחת בטעות הקצפתי עם חצי כוס מלח, העוגה אמנם הלכה לפח - אך מאז אני מוסיפה להקצפה קצת מלח עוד לפני הסוכר, יתכן שזה מועיל...]
 

נני5

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
להוסיף קמצוץ מלח בתחילת ההקצפה.
להקציף במהירות גבוהה מאוד [נראה לי הכי גבוה]

עכשיו אני שמה לב, עד שהגבתי כבר כתבו מעליי. מלח אני שמה כל השנה כשאני מקציפה ביצים. זה משפר את הקצף אבל יש כאלו ששמים זאת מטעמי מנהג/הלכה שלא לאכול ביצים בלי תוספת מלח
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
את בטוחה שיש לך חלק מיוחד להקצפה בבראון?
שנה שעברה דנו בהרחבה בנושא, ומעניין אותי מאד אם מצאת כזה דגם.
 

ניקול

משתמש מקצוען
מעניין
אני דווקא זוכרת שיש להקציף במהירות בינונית (לצערי טרם אפיתי. מחר בעז"ה.)

חדוי, זאת את ששנה שעברה 'החזרנו' 'יחד' את חלקי המעבד למקומם בקופסה? :)
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
כן ניקול,
רק הורדנו את הבראון, סיפרתי לכולם את ההסטוריה בת השנה, וצחקנו...
כיף שיש לי פרוגיסטית כמוך!
ו...שוב תודה!
 

save as

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
נכתב ע"י חדוי כנרת;2067011:
את בטוחה שיש לך חלק מיוחד להקצפה בבראון?
שנה שעברה דנו בהרחבה בנושא, ומעניין אותי מאד אם מצאת כזה דגם.

יש את החלק הזה המיועד להקצפה:
צפה בקובץ המצורף 293421

לבנתיים עוגת השוקולד העשירה נהפכה לבראוניז.
והביצים לגלידה נהפכו לבלינצ'עס מתוקים.

אני אעשה היום עוד ניסיון עם הטיפים שנתנו כאן, מקווה בעז"ה שיצליח.
 

קבצים מצורפים

  • לכידה.JPG
    KB 10.2 · צפיות: 158

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
בוקר טוב לך!
צר לי לאכזב אותך!
אבל בדיוק לזה התכוונתי!
החלק הזה מיועד להקצפת מוס ותו לא!
במעבד המזון הקודם שלי עשיתי תחקיר ושנה שעברה כמעט החזרתי את הבראון בגלל זה.
תכלית,קניתי מיקסר מקסים חזק וזול מאד! להקצפה בלבד של גולד ליין,
אמנם,חבל לי על המקום שהוא תופס..
אבל פרט לזה, הרווחתי בגדול!!!
הצלחה רבתי
ופסח כשר ושמח!
חדוי
 

אביגיל אינש

משתמש פעיל
ושאלה נוספת בענין הקצפה:

איך משתמשים במקצף ידני....?
ניסיתי ולא הצליח לי קצף חזק
כמה זמן צריך להקציף? הרבה הרבה זמן?
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
תלוי מה החוזק שלו, כמה וואט?
 

ניקול

משתמש מקצוען
במקצף ידני.... הרבה זמן :( גם יותר מ10 דקות...
ולסובב את הקערה כדי שידמה מיקסר אמיתי...
 

save as

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
נכתב ע"י חדוי כנרת;2067076:
בוקר טוב לך!
צר לי לאכזב אותך!
אבל בדיוק לזה התכוונתי!
החלק הזה מיועד להקצפת מוס ותו לא!
במעבד המזון הקודם שלי עשיתי תחקיר ושנה שעברה כמעט החזרתי את הבראון בגלל זה.
תכלית,קניתי מיקסר מקסים חזק וזול מאד! להקצפה בלבד של גולד ליין,
אמנם,חבל לי על המקום שהוא תופס..
אבל פרט לזה, הרווחתי בגדול!!!
הצלחה רבתי
ופסח כשר ושמח!
חדוי

תודה!
חסכת לי בזבוז של עוד ביצים.
 

רי

משתמש סופר מקצוען
עימוד ספרים
נכתב ע"י חדוי כנרת;2067076:
בוקר טוב לך!
צר לי לאכזב אותך!
אבל בדיוק לזה התכוונתי!
החלק הזה מיועד להקצפת מוס ותו לא!
במעבד המזון הקודם שלי עשיתי תחקיר ושנה שעברה כמעט החזרתי את הבראון בגלל זה.
תכלית,קניתי מיקסר מקסים חזק וזול מאד! להקצפה בלבד של גולד ליין,
אמנם,חבל לי על המקום שהוא תופס..
אבל פרט לזה, הרווחתי בגדול!!!
הצלחה רבתי
ופסח כשר ושמח!
חדוי
וואו, תודה רבה. באמת העוגה של אתמול לא הצליחה. טוב שיש לי מיקסר רק חשבתי שאני אחסוך להוציא אותו.
תזכי למצוות מתוקות
 

טוב לדעת

משתמש צעיר
נכתב ע"י חדוי כנרת;2067076:
בוקר טוב לך!
צר לי לאכזב אותך!
אבל בדיוק לזה התכוונתי!
החלק הזה מיועד להקצפת מוס ותו לא!
במעבד המזון הקודם שלי עשיתי תחקיר ושנה שעברה כמעט החזרתי את הבראון בגלל זה.
תכלית,קניתי מיקסר מקסים חזק וזול מאד! להקצפה בלבד של גולד ליין,
אמנם,חבל לי על המקום שהוא תופס..
אבל פרט לזה, הרווחתי בגדול!!!
הצלחה רבתי
ופסח כשר ושמח!
חדוי

וואו! לא ידעתי, השנה קניתי לראשונה תנור, ועוגות בלי קמח תפו"א ובלי ובלי ובלי - אם גם הקצף שלהן יהיה בלי קצף, אז באמת חבל:(
חשבתי שהחלק של הבראון מקציף, נס שעידכנתן!
אני שולחת ילדה לחנות, איך בדיוק נקרא המוצר הזה של גולדליין? יש לך מושג כמה עולה בערך ואיפה כדאי לקנות בירושלים?
 

ניקול

משתמש מקצוען
אני חייבת לעדכן אתכן שאפשר להקציף ממש יפה!!
ניסיתי שוב היום, ועלה קצף מצוין!! אוורירי!!

ההקצפה במהירות בינונית!! החץ צריך להיות בדיוק באמצע למעלה!
יש להוסיף מעט מלח ולהקציף בלי סוכר עד שעולה קצף יפה
ואז להוסיף סוכר בהדרגה, ממש ממש קצת עד שגומרים להוסיף את כל הסוכר

בהצלחה לכולן
 

סטודיו ישר

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
לי יוצא קצף מעולה כמו במיקסר בבראון!
מקציפה על מהירות 5-6 כ-10+ דקות
מחכה בסבלנות
ויוצא קצף מדהים!!
 

שיר770

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
רק עוד טיפ. כשמקציפים ביצים בטמפרטורת החדר הם עולות לקצף יותר טוב.
מצד שני- יותר קשה להפריד אותן, אז למתוכננות ביננו- יש להוציא את הביצים מהקירור, להפריד ולהמתין שיתחממו מעט.
 

mila

משתמש רשום
מחזקת את מה שכתבו כבר - החלק הזה מקציף מצוין ומיועד להקצפה , חבל לרוץ ולקנות סתם עוד מקצף ידני.
מקציפים קודם , גם בלי מלח ורק כשהקצף יציב מוסיפים סוכר ויוצא מצוין.
 

פקאן

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
גם אני הקצפתי היום בחלק הנ"ל של הבראון, על מהירות 5, יצא מעולה! נוקשה ואורירי. הרבה יותר מוצלח ממה שעשתה המקצפה הידנית.
 

ברייני

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
אני מקציפה מצוין עם חלק ההקצפה בבראון .
לפעמים גם לי מתפשלת ההקצפה בבראון גיליתי שזה קורה לי מאחר והכלי קיבול שימושי אצלי מאוד, לפעמים גם כשהוא נראה נקי הוא סופח שומנים מהמאכל שהיה בו קודם ושומן הםואהאויב של הקצף. לכן יש לנקות ביסודיות ומומלץ לעבור עם נייר סופג טבול במיץ לימון שמספח אליו את השומנים.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יְהוָה חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יְהוָה כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יְהוָה וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  7  פעמים

לוח מודעות

למעלה