דיון הקפאת כבד טרי לאחר טיגון

משתדרגת

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
שלום רב
הכנתי כבד טרי שהתאריך שלו לעוד כמה ימים .
נשאר לי כמות יפה ואני רוצה להקפיא. אפשר?
לאחר ההכנה שלו כמובן..
@hbecker
@shira bira
??
 

יואל רוזנברג

יעוץ וטיפול אישי - זוגי, סדנאות הרצאות
מנוי פרימיום
בס"ד

זכור לי שכדאי למרוח שמן על זה כך זה נשמר יותר טרי

הרבה הצלחה
 

mend

משתמש מקצוען
D I G I T A L
כבד בהקפאה ברב המקרים נעשה יבש וגרגירי יותר,
אולי הוא טוב לכבד קצוץ. אך לשים ברוטב - יש הבדל ענק לרעה...
ניתן להקפיא אותו כשהוא כולו בתוך כלי עם שמן, ממש שכל החתיכות יהיו מכוסות בשמן
ברב המקרים זה יוצא מושלם
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים

לא אני

משתמש מקצוען
הקפאתי כבד לפני טיגון.
מה מומלץ לעשות אתו?
ועדיף לא קצוץ :(
למלא בפילו - ילך?
 

עולם קטן

משתמש פעיל
לאפשר להקפיא אבל עדיף להשתמש תוך שבועיים שלושה כדי שלא יתייבש מידי.
ולארוז בקופסא אטומה היטב.
 

תפוח אדמה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
D I G I T A L
בגדול, מי שחובב כבד, לא יאהב את הכבד מהקפאה.
המרקם משתנה לחלוטין.
והקפאתי כבר כבד טרי שנקנה בוואקום, ועדיין לא נפתח, וכבד קצוץ וכל סוגי הכבדים.
זה יוצא במרקם יבש וגרגירי, מאוד לא מומלץ.

כבד הוא אחד המאכלים שנאכל רק כשהוא טרי.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכא

א שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי:ב עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:ג אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ:ד הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל:ה יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ:ו יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה:ז יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ:ח יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:
נקרא  3  פעמים

לוח מודעות

למעלה