הקפאת בצק עלים

הנושא בפורום 'איש את רעהו' פורסם ע"י שם משתמש, ‏20/5/15.

  1. שם משתמש

    שם משתמש משתמש רשום

    הצטרף:
    ‏30/3/15
    הודעות:
    362
    תודות :
    0
    נקודות:
    17
    לא משתמשת בו מטעמי בריאות. אבל לצורך אירוע גדול אני צריכה להכין כמות גדולה במגוון מילויים ויש לי שאלות,
    שאלה 1: האם אפשר להקפיא לפני האפיה שזה כבר מסודר עם המילוים?
    שאלה 2: או שעדיף להכין, לצפות למרוח לאפות ואז להקפיא ואחכ להפשיר בתנור?
    והאם זה יצא לי כמו טרי ממש ללא טעם לוואי??? כמה זמן ניתן לפני להקפיא?

    כמו כן אשמח לקבל מתכונים למילויים חלביים ופרווה ,לא טונה
    תודה מראש
     
  2. זה אני

    זה אני משתמש פעיל

    הצטרף:
    ‏9/3/14
    הודעות:
    1,378
    תודות :
    18
    נקודות:
    44
    להקפיא רק לפני האפייה.
    אם תקפיאי אפוי, זה יצא רטוב אח"כ ולא פריך וטעיםםםם....

    מילויים:
    רסק עגבניות וזיתים
    פטריות ובצל מטוגן,
    כרוב מאודה
    פלפלים קלויים עם שום.