ראו!!!! נשמע טעים ומגרה במיוחד.עוגת כריות
עוגה טעימה בטירוף!! בכל אירוע יש מישהי אצלינו שמתנדבת להכין והכל נאכל עד הפירור האחרון!
מה שכן זה קצת יקר- בכל זאת כריות,אפשר לעשות את זה גם עם קורנפלקס או פיצפוצי אורז.
500 גרם כריות נוגט תלמה
200 גרם חמאת בוטנים
250 גרם שוקולד מריר
1 ריץ פרווה
לטחון בבלנדר את הכריות
להעביר לקערה ולערבב ביחד היטב עם החמאת בוטנים לעיסה אחידה
לשטח בתבנית אלמוניום בינונית 35*25 בערך, ולהקפיא לשעתיים.
בנפרד להמיס את השוקולד ולערבב עם הריצ'(לא מוקצף)
לשפוך מעל שכבת הבסיס ולהקפיא עד להגשה.
בתאבון ומזל טוב!
זה באמת טעיםםםםםראו!!!! נשמע טעים ומגרה במיוחד.
תודה נשמור לחגים.
בטח. זה מצוין בהקפאה.איך זה בהקפאה? יש מצב להכין עכשיו לחגים
המלצה גברית...מחר יש לאחיין שלי בר מצוה והתחייבתי להכין עוגה חתוכה לבר.
חזרתי הביתה היום כדי לגלות שהתנור שלי שבק חיים לכל חי.
למי יש רעיונות שיכולים להציל את כבודי?
מה אפשר להכין לבר שיראה יפה ללא אפיה?
תודה מראש
אנחנו תמיד עושים את זה עם כריות זולות וזה יוצא מצוין לא חיב הכריות של תלמהעוגת כריות
עוגה טעימה בטירוף!! בכל אירוע יש מישהי אצלינו שמתנדבת להכין והכל נאכל עד הפירור האחרון!
מה שכן זה קצת יקר- בכל זאת כריות,אפשר לעשות את זה גם עם קורנפלקס או פיצפוצי אורז.
500 גרם כריות נוגט תלמה
200 גרם חמאת בוטנים
250 גרם שוקולד מריר
1 ריץ פרווה
לטחון בבלנדר את הכריות
להעביר לקערה ולערבב ביחד היטב עם החמאת בוטנים לעיסה אחידה
לשטח בתבנית אלמוניום בינונית 35*25 בערך, ולהקפיא לשעתיים.
בנפרד להמיס את השוקולד ולערבב עם הריצ'(לא מוקצף)
לשפוך מעל שכבת הבסיס ולהקפיא עד להגשה.
בתאבון ומזל טוב!
אני טעמתי גם וגםאנחנו תמיד עושים את זה עם כריות זולות וזה יוצא מצוין לא חיב הכריות של תלמה
המלצה גברית...
להכין מה שתכננת מראש, לדפוק אצל השכנה הכי נחמדה בבניין ולבקש ממנה להשים עוגה בתנור שלה
מחר יש לאחיין שלי בר מצוה והתחייבתי להכין עוגה חתוכה לבר.
חזרתי הביתה היום כדי לגלות שהתנור שלי שבק חיים לכל חי.
למי יש רעיונות שיכולים להציל את כבודי?
מה אפשר להכין לבר שיראה יפה ללא אפיה?
תודה מראש
זה מתכון מעולה !חיתוכיות שוקולד וחלבה:
מתאים לתבנית חד"פ אלומיניום ענקית
4 כוסות ביסקוויטים טחונים (כ-350 גר')
500 גר' טחינה גולמית (קופסא)
400 גר' שוקולד מריר
4 כוסות פצפוצי אורז
150 גר' חלבה
הכנה:
להמיס טחינה ושוקולד על האש
לאחר ההמסה להוסיף פצפוצים וביסקוויטים ולערבב
לשטוח על תבנית
לגרד מעל חלבה במגרדת דקה
להקפיא
לחתוך לקוביות (עדיף להקפיא לפני החיתוך)
קל מאוד ונראה יפה.
המתכון יוצא עם טעם מעט מריר (בגלל הטחינה)
לטעמי יותר מידי, אבל כשהכנתי אהבו.
אם יש לך רעיון להמיר חלק מכמות הטחינה במוצר אחר, אני חושבת שעדיף.
בהצלחה!
זו באמת עוגה עם טעם משובח,זה מתכון מעולה !
בפעם הראשונה שקבלתי את העוגה הסו מחברה חשבתי שזה חלבי
מרוב שהטעם היה משובח...
לא היתה שום מרירות
שימו לב למי שמקפיד על אגוזים בחגי תשרי-תודה נשמור לחגים.
זו באמת עוגה עם טעם משובח,
אבל אצלי בהחלט הורגשה מרירות.
אולי זה משנה עם איזו טחינה משתמשים?
אני השתמשתי עם טחינה גולמית רגילה של אחוה (לא מלאה).
אל תחמיצו!!!
מנוי פרימיום באתר פרוג, יקפיץ את המוניטין שלך לקהל גדול שאסור לך להחמיץ!
ועכשיו בהזדמנות, מבצע פסח 10% הנחה ברכישת מנוי שנתי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכב
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד שָׂמַחְתִּי בְּאֹמְרִים לִי בֵּית יְהוָה נֵלֵךְ:ב עֹמְדוֹת הָיוּ רַגְלֵינוּ בִּשְׁעָרַיִךְ יְרוּשָׁלִָם:ג יְרוּשָׁלִַם הַבְּנוּיָה כְּעִיר שֶׁחֻבְּרָה לָּהּ יַחְדָּו:ד שֶׁשָּׁם עָלוּ שְׁבָטִים שִׁבְטֵי יָהּ עֵדוּת לְיִשְׂרָאֵל לְהֹדוֹת לְשֵׁם יְהוָה:ה כִּי שָׁמָּה יָשְׁבוּ כִסְאוֹת לְמִשְׁפָּט כִּסְאוֹת לְבֵית דָּוִיד:ו שַׁאֲלוּ שְׁלוֹם יְרוּשָׁלִָם יִשְׁלָיוּ אֹהֲבָיִךְ:ז יְהִי שָׁלוֹם בְּחֵילֵךְ שַׁלְוָה בְּאַרְמְנוֹתָיִךְ:ח לְמַעַן אַחַי וְרֵעָי אֲדַבְּרָה נָּא שָׁלוֹם בָּךְ:ט לְמַעַן בֵּית יְהוָה אֱלֹהֵינוּ אֲבַקְשָׁה טוֹב לָךְ: