מתכון הצילו!!! עוגה לבר ללא אפיה

לילי 1

משתמש מקצוען
אני מכינה תערובת של כדורי שוקולד
משטחת בתבנית ח"פ
אפשר לשפוך מעל שכבה עבה של גנאש
חותכת לקוביות קטנטנות
יוצא יפהפה וטעיםםםםםם
 

אמא+

משתמש צעיר
עוגת כריות
עוגה טעימה בטירוף!! בכל אירוע יש מישהי אצלינו שמתנדבת להכין והכל נאכל עד הפירור האחרון!
מה שכן זה קצת יקר- בכל זאת כריות,אפשר לעשות את זה גם עם קורנפלקס או פיצפוצי אורז.

500 גרם כריות נוגט תלמה
200 גרם חמאת בוטנים
250 גרם שוקולד מריר
1 ריץ פרווה

לטחון בבלנדר את הכריות
להעביר לקערה ולערבב ביחד היטב עם החמאת בוטנים לעיסה אחידה
לשטח בתבנית אלמוניום בינונית 35*25 בערך, ולהקפיא לשעתיים.
בנפרד להמיס את השוקולד ולערבב עם הריצ'(לא מוקצף)
לשפוך מעל שכבת הבסיס ולהקפיא עד להגשה.

בתאבון ומזל טוב!
מכירה את העוגה
היא מושלמת ונחטפת!!
 

RUSI10

משתמש מקצוען
זו באמת עוגה עם טעם משובח,
אבל אצלי בהחלט הורגשה מרירות.
אולי זה משנה עם איזו טחינה משתמשים?
אני השתמשתי עם טחינה גולמית רגילה של אחוה (לא מלאה).[/QUOאפשר לשים חמאת בוטנים במקום טחינה
אפשר לשים חמאת בוטנים או ממרח נוגט במקום הטחינה
 

משמשים

משתמש פעיל
זו באמת עוגה עם טעם משובח,
אבל אצלי בהחלט הורגשה מרירות.
אולי זה משנה עם איזו טחינה משתמשים?
אני השתמשתי עם טחינה גולמית רגילה של אחוה (לא מלאה).
נראה לי יותר משנה אחוזי הקקאו בשוקולד, כנראה השתמשת ב 60-70%. בכל מקרה כדאי לטעום את התערובת לפני הקפאה ואם זה לא טעים לך אפשר להוסיף סילאן וכו'.
 

מבחר הקורסים המקצועיים של פרוג!

פְּרוֹגְלַיין | לוח אירועים

למעלה