זה כבר זמן מה עליתי על זה שהפסטרמה שיש היום על ה16 גרם חלבון למאה גרם היא מנת חלבון מושלמת מן החי, על כל המשתמע מכך. השימוש בה קל, היא מגיעה מוכנה ומזינה ואפשר לעשות איתה שלל דברים מקוריים. בעבר הבאתי פה כמה מתכונים עם זה, אחד מהם היה להתיחס כמו שנשיצל לגמרי וזה היה פשוט פצצה והילדים אהבו את זה מאוד.
עכשיו הטראנד אלי זה לסגנון סיני מוקפץ כזה. לוקחים בצל חותכים לרצועות מטגנים קלות מוסיפים פסטרמה טובה חתוכנה לרצועות.
השילוב של שניהם נותן מרקם איטריתי (שאגב גם את זה אפשר לעשות אבל אני לא בקטע של פחמימות, רישמי כמובן). זה הבסיס.
אפשר להעשיר עם ירקות קישואים (רק הירוקים הקטנים) גמבות ולפלפילם בכל מיני צבעים, רק לדאוג שלא יתכרכו יותר מיד שיהיו אל דינטה. ואת הקישואים להוסיף בסוף כי הם מתבשלים הכי מהר. והפלפלים הכי לאט.
עוד משהו שהוא ממש - אבל ממש - מוצלח - וגם מפתיע, מאוד "שבע ברוכותי", זה להוסיף לתערובת הבסיס חצי גביע של כרובית בטחינה, עם קצת מים לפני כן לפתוח את הכרובית, זה סלט מוכן שמגיע של אחלה והוא שארית והוא טעים מאוד מאוד. לשלב דברים מוכנים בבישולים זה גם טרנדי, אבל השליחות של הפסטמרה חשובה יותר.
וטוב מראה עיניים:
עכשיו הטראנד אלי זה לסגנון סיני מוקפץ כזה. לוקחים בצל חותכים לרצועות מטגנים קלות מוסיפים פסטרמה טובה חתוכנה לרצועות.
השילוב של שניהם נותן מרקם איטריתי (שאגב גם את זה אפשר לעשות אבל אני לא בקטע של פחמימות, רישמי כמובן). זה הבסיס.
אפשר להעשיר עם ירקות קישואים (רק הירוקים הקטנים) גמבות ולפלפילם בכל מיני צבעים, רק לדאוג שלא יתכרכו יותר מיד שיהיו אל דינטה. ואת הקישואים להוסיף בסוף כי הם מתבשלים הכי מהר. והפלפלים הכי לאט.
עוד משהו שהוא ממש - אבל ממש - מוצלח - וגם מפתיע, מאוד "שבע ברוכותי", זה להוסיף לתערובת הבסיס חצי גביע של כרובית בטחינה, עם קצת מים לפני כן לפתוח את הכרובית, זה סלט מוכן שמגיע של אחלה והוא שארית והוא טעים מאוד מאוד. לשלב דברים מוכנים בבישולים זה גם טרנדי, אבל השליחות של הפסטמרה חשובה יותר.
וטוב מראה עיניים: