המרת קוד VBA מ-32bit ל- 64 bit

הנושא בפורום 'פורום תוכנות מייקרוסופט אופיס' פורסם ע"י miro, ‏11/6/18.

  1. miro

    miro משתמש רשום

    הצטרף:
    ‏15/10/17
    הודעות:
    94
    תודות :
    65
    נקודות:
    19
    עיסוק:
    אופטיקה
    מיקום:
    ביש
    יש מישהו שיכול לעזור לי עם זה גיגלתי הרבה ולא מצאתי את הפיתרון הסופי לחידה.
     
  2. moishy

    moishy משתמש מקצוען

    הצטרף:
    ‏26/12/11
    הודעות:
    1,505
    תודות :
    198
    נקודות:
    74
    עיסוק:
    יועץ נישואין, מדריך חתנים
    מיקום:
    רכסים
    איזה קוד צריך המרה?
     
  3. miro

    miro משתמש רשום

    הצטרף:
    ‏15/10/17
    הודעות:
    94
    תודות :
    65
    נקודות:
    19
    עיסוק:
    אופטיקה
    מיקום:
    ביש
    קוד VBA למשל מה שהיה כאן בעבר והוא הדין לכל סוגי הקודים השונים כדוגמתו.

    Declare Function SetTimer Lib "user32" _
    (ByVal hwnd As Long, _
    ByVal nIDEvent As Long, _
    ByVal uElapse As Long, _
    ByVal lpTimerFunc As Long) As Long

    Declare Function KillTimer Lib "user32" _
    (ByVal hwnd As Long, _
    ByVal nIDEvent As Long) As Long
     

    קבצים מצורפים:

  4. a26955

    a26955 משתמש מקצוען

    הצטרף:
    ‏2/1/13
    הודעות:
    2,114
    תודות :
    127
    נקודות:
    74
    צריך להוסיף PtrSafe

    קוד:
    #If VBA7 Then
    Declare PtrSafe Sub...
    #Else
    Declare Sub...
    #EndIf
    ראה כאן בארוכה
    וכאן מישהו שאל את השאלה שלך.
     
  5. moishy

    moishy משתמש מקצוען

    הצטרף:
    ‏26/12/11
    הודעות:
    1,505
    תודות :
    198
    נקודות:
    74
    עיסוק:
    יועץ נישואין, מדריך חתנים
    מיקום:
    רכסים
    זה נכון אבל לא מדוייק, יש הבדלים נוספים שקשור לסוגי משתנים.
     
    a26955 אוהב/ת את זה.
  6. miro

    miro משתמש רשום

    הצטרף:
    ‏15/10/17
    הודעות:
    94
    תודות :
    65
    נקודות:
    19
    עיסוק:
    אופטיקה
    מיקום:
    ביש
    גם אני מצאתי את הקוד הזה אך זה לא עוזר...

    אם למישהו יש איזשהו קוד שיעזור אני אודה לו מאד.
     
  7. moishy

    moishy משתמש מקצוען

    הצטרף:
    ‏26/12/11
    הודעות:
    1,505
    תודות :
    198
    נקודות:
    74
    עיסוק:
    יועץ נישואין, מדריך חתנים
    מיקום:
    רכסים
    תנסה
    קוד:
    #If VBA7 Then
    Declare PtrSafe Function SetTimer Lib "user32" (ByVal hwnd As Long, _
        ByVal nIDEvent As Long, _
        ByVal uElapse As Long, _
        ByVal lpTimerFunc As LongPtr) As Long
    
    Declare PtrSafe Function KillTimer Lib "user32" (ByVal hwnd As Long, _
        ByVal nDEvent As Long) As Long
    #Else
    Declare Function SetTimer Lib "user32" _
        (ByVal hwnd As Long, _
        ByVal nIDEvent As Long, _
        ByVal uElapse As Long, _
        ByVal lpTimerFunc As Long) As Long
    
    Declare Function KillTimer Lib "user32" _
        (ByVal hwnd As Long, _
        ByVal nIDEvent As Long) As Long
    #End If
     
  8. miro

    miro משתמש רשום

    הצטרף:
    ‏15/10/17
    הודעות:
    94
    תודות :
    65
    נקודות:
    19
    עיסוק:
    אופטיקה
    מיקום:
    ביש
    הוא מחזיר את אותה שגיאה.

    סתם כך מהחלק Declare Function הראשון כבר יש לי בקוד.

    אם יש למישהו רעיון או קוד אחר שיעזור אודה לו מאד.
     
  9. a26955

    a26955 משתמש מקצוען

    הצטרף:
    ‏2/1/13
    הודעות:
    2,114
    תודות :
    127
    נקודות:
    74
    אם זכור לי טוב, אם לא מוישי ימחה בי..

    זה שהוא אדום זה לא תמיד שגיאה.
    הIF עם הסולמית מראה את זה באדום, אבל עובד.
     
    miro אוהב/ת את זה.
  10. moishy

    moishy משתמש מקצוען

    הצטרף:
    ‏26/12/11
    הודעות:
    1,505
    תודות :
    198
    נקודות:
    74
    עיסוק:
    יועץ נישואין, מדריך חתנים
    מיקום:
    רכסים
    ומהי אותה שגיאה, אם מותר לדעת?

    אכן, אין זה סוד :)
     
    miro אוהב/ת את זה.
  11. moishy

    moishy משתמש מקצוען

    הצטרף:
    ‏26/12/11
    הודעות:
    1,505
    תודות :
    198
    נקודות:
    74
    עיסוק:
    יועץ נישואין, מדריך חתנים
    מיקום:
    רכסים
    צודק לגמרי. המהדר מתעלם מכל מה שכתוב בתנאי שלא רלוונטי עבורו. תוכל לכתוב שם מה שתרצה ולא תהיה בעיה למרות שזה יהיה אדום.
     
    miro אוהב/ת את זה.
  12. miro

    miro משתמש רשום

    הצטרף:
    ‏15/10/17
    הודעות:
    94
    תודות :
    65
    נקודות:
    19
    עיסוק:
    אופטיקה
    מיקום:
    ביש
    מוישי תודה רבה אין עליך...

    הכל עובד.
     
  13. moishy

    moishy משתמש מקצוען

    הצטרף:
    ‏26/12/11
    הודעות:
    1,505
    תודות :
    198
    נקודות:
    74
    עיסוק:
    יועץ נישואין, מדריך חתנים
    מיקום:
    רכסים
    מה בכל זאת היתה הבעיה?
     
  14. miro

    miro משתמש רשום

    הצטרף:
    ‏15/10/17
    הודעות:
    94
    תודות :
    65
    נקודות:
    19
    עיסוק:
    אופטיקה
    מיקום:
    ביש
    העברתי את הקוד הנ"ל לקובץ אחר ואז הוא הציג לי שגיאה על השורה האחרונה:

    Global iCounter As Integer

    מה זה אומר ?
     
  15. moishy

    moishy משתמש מקצוען

    הצטרף:
    ‏26/12/11
    הודעות:
    1,505
    תודות :
    198
    נקודות:
    74
    עיסוק:
    יועץ נישואין, מדריך חתנים
    מיקום:
    רכסים
    שורה אחרונה?!
    זה הבעיה זה צריך להיות לפני הכל.
     
    miro אוהב/ת את זה.
  16. miro

    miro משתמש רשום

    הצטרף:
    ‏15/10/17
    הודעות:
    94
    תודות :
    65
    נקודות:
    19
    עיסוק:
    אופטיקה
    מיקום:
    ביש
    אתה צודק לא שמתי לב.