אפשר כוסמין לבן בלי שינוייםקשה לי לקרוא את כל האשכול ויש לי כמה שאלות
מקווה שזה בסדר..
האם אפשרי לעשות עם כוסמין לבן?
ואם כן האם מצריך איזה שהוא שינוי?
והאם ניתן לעשות חלות או שכדאי מתכון אחר?
תבורכי.
מעולה לחלות
אפשר כוסמין לבן בלי שינוייםקשה לי לקרוא את כל האשכול ויש לי כמה שאלות
מקווה שזה בסדר..
האם אפשרי לעשות עם כוסמין לבן?
ואם כן האם מצריך איזה שהוא שינוי?
והאם ניתן לעשות חלות או שכדאי מתכון אחר?
תבורכי.
אני מכינה קבוע עם כוסמין לבן - חלות, לחמניות, הכל מהמתכון הזה.קשה לי לקרוא את כל האשכול ויש לי כמה שאלות
מקווה שזה בסדר..
האם אפשרי לעשות עם כוסמין לבן?
ואם כן האם מצריך איזה שהוא שינוי?
והאם ניתן לעשות חלות או שכדאי מתכון אחר?
תבורכי.
אני מכינה את המתכון הזה עם כוסמין לבן ויוצא מעולה, לחלות מוסיפה כף חומץ כמו ש @hbecker המליצה פעם.קשה לי לקרוא את כל האשכול ויש לי כמה שאלות
מקווה שזה בסדר..
האם אפשרי לעשות עם כוסמין לבן?
ואם כן האם מצריך איזה שהוא שינוי?
והאם ניתן לעשות חלות או שכדאי מתכון אחר?
תבורכי.
בבקשה מתכון.האמת שיש לי מתכון ללחמניות כוסמין רכות ומעלפות,
עדיין סקרנית לשמוע מה יש לך להציע
אבל הדבר שהכי קנה אותי היה המשפט הנ"ל!
מה זה אומר באופן שנשאר ממש טרי?
אצלי במקפיא הרגיל זה מקבל טעם לוואי
במקפיא של ההקפאה עמוקה זה מעולה, אבל הוא לא בקומת המטבח -
אז מתעצלים בפועל...
יש דרך להקפיא במקפיא רגיל ושיצא ממש ממש בלי טעם לוואי?
חוץ מלעטוף בניילון צמוד ולקשור, את זה אני עושה.
העני יקרה אפשר קמח כרוסמין לבן?מתכון-
הדיוק בכמויות ממש חשוב
1 כף מלח
1 קילו קמח
3/4 כוס סוכר
2 כפות שמרים יבשים
600 מ"ל מים
3/4 כוס שמן
שמים בקערה מלח ומעל זה קמח, סוכר, שמרים ומים.
מתחילים ללוש לבצק.
אחרי שמתחיל להיווצר בצק מוסיפים את השמן. לשים עד לקבל בצק רך, נעים ולא דביק.
מניחים לכמה דקות ומערבלים שוב.
מעירים לקערה מרוחה בשמן ומורחים גם את פני הבצק במעט שמן. מכסים בניילון ומתפיחים להכפלת הנפח. לא יותר. התפחת יתר הורסת את המרקם.
יוצרים לחמניות ומניחים בתבנית.
מתפיחים 12 דקות, מושחים בביצה מהולה במים ומפזרים מה שרוצים. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות
אופים להשחמה נאה מלמעלה ומלמטה ולא יותר. בערך 15 דקות
מניחים לקירור על רשת. דווקא רשת כי כך משתחרר האוויר החם ולא מרטיב את הלחמניות והורס להן את המרקם.
להקפאה-
מקפיאים כשהלחמניות עדיין לא ממש קרות. לא חמות אבל עדיין נעימות למגע. לא מוציאות אדים.
בשקית קשורה היטב וסגורה בנוסף בקליפס על הקשר.
הקפאה עמוקה עדיפה
צרפי בבקשה מתכון תודה.האמת שיש לי מתכון ללחמניות כוסמין רכות ומעלפות,
עדיין סקרנית לשמוע מה יש לך להציע
אבל הדבר שהכי קנה אותי היה המשפט הנ"ל!
מה זה אומר באופן שנשאר ממש טרי?
אצלי במקפיא הרגיל זה מקבל טעם לוואי
במקפיא של ההקפאה עמוקה זה מעולה, אבל הוא לא בקומת המטבח -
אז מתעצלים בפועל...
יש דרך להקפיא במקפיא רגיל ושיצא ממש ממש בלי טעם לוואי?
חוץ מלעטוף בניילון צמוד ולקשור, את זה אני עושה.
אפשר, מנסיון אישי יוצא מעולה.העני יקרה אפשר קמח כרוסמין לבן?
תודה.
כןהעני יקרה אפשר קמח כרוסמין לבן?
תודה.
תודה העני וכל טוב.
תודה נעמה.אפשר, מנסיון אישי יוצא מעולה.
כדאי להפחית מים - לשים רק 500 מ"ל.
מתי שמיםפ חומץ לחלןת וכמה להוסיףתודה נעמה.
העני יקרה כמה לחמניות יוצא מקילו.?העני יקרה אפשר קמח כרוסמין לבן?
תודה.
איזה רעיון! נהנתיטיפ למדידת נוזלים כשאין כלי מדידה:
בקבוק של תינוק
זמין ומדויק
אני מכינה כמות אחת שנכנסת לתנוררק שאלה קטנה
הני הבנתי שבחלות את משחקת שם עם ההתפחה וכו' כדי שלא ייצא יבש אפשר הסבר קצר
אני רוצה לעשות כמות של הפרשת חלה אבל לא יכולה להכניס לתנור כ"כ הרבה בפעם אחת
יכנס לי הכי הרבה 4 חלות
איך לעבוד עם ההכנה וההתפחה של הבצק?
אני יעשה נראה לי שלוש קילו
תודה רבה
מצטרפת לשאלהאיך אפשר לעשות את החלות מבריקות מלמעלה?
זה מאוד מענייןאוףףף יצא בצק דביק ביותר...
נראה לי מידי הרבה מים 600 מ"ל
ושמתי ממש מדויק
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ב'
ט בַּמֶּה יְזַכֶּה נַּעַר אֶת אָרְחוֹ לִשְׁמֹר כִּדְבָרֶךָ:י בְּכָל לִבִּי דְרַשְׁתִּיךָ אַל תַּשְׁגֵּנִי מִמִּצְוֹתֶיךָ:יא בְּלִבִּי צָפַנְתִּי אִמְרָתֶךָ לְמַעַן לֹא אֶחֱטָא לָךְ:יב בָּרוּךְ אַתָּה יְהוָה לַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:יג בִּשְׂפָתַי סִפַּרְתִּי כֹּל מִשְׁפְּטֵי פִיךָ:יד בְּדֶרֶךְ עֵדְוֹתֶיךָ שַׂשְׂתִּי כְּעַל כָּל הוֹן:טו בְּפִקֻּדֶיךָ אָשִׂיחָה וְאַבִּיטָה אֹרְחֹתֶיךָ:טז בְּחֻקֹּתֶיךָ אֶשְׁתַּעֲשָׁע לֹא אֶשְׁכַּח דְּבָרֶךָ: