מתכון האשכול למתכונים פרווה לתשעת הימים

מאמרים אחרונים

שמחונים מציגה: מארזים אלגנטיים ויוקרתיים החל מ-65 ש"ח בלבד
זה לא משנה את מי אתם רוצים להפתיע, לשמחונים יש את המארז המתאים! שמחונים מציגה: מארזים אלגנטיים ויוקרתיים שנועדו לעשות חם בלב, טעים בפה וטוב בנשמה.
תורמים לא מחליפים כמו ממשלות, תישארו איתם
שלוש דרכים לדאוג שהתורמים שלך ירוצו איתך לאורך כל הדרך כל עמותה חייבת לבנות לעצמה גאנט בתחילת שנה, ולבחור שלושה מועדים או אירועים אליהם היא...
5.00 star(s) 1 ratings
5 דברים שאולי יפתיעו אתכם בתהליך חיפוש העבודה
אם אתם לא מיחידי סגולה, כנראה שגיליתם את העובדה הפשוטה הזו לגבי תהליך חיפוש העבודה: זה לא קל. התהליך רצוף עליות וירידות. עד שמגיעים ליעד - לפעמים...
בלאק פריידי, איך זיהוי נכון של הזדמנויות הופך להצלחה בינלאומית

חדוי כנרת

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
ארוחה שלמה בסיר אחד:
לוקחים סיר גדול, ומפזרים טבעות בצל על התחתית
מעל הבצל מפזרים שכבות של ירקות:
תפו"א או בטטה או שילוב (זה הפחמימה)
מעליהם: קישואים, גזר, קולורבי, שעועית ירוקה, תירס... מה שיש במקרר או במקפיא
אנחנו אוהבים לסיים את הירקות עם פרוסות עגבניה למעלה.
בין השכבות של הירקות מנקדים בחמאה ובוזקים מלח ותבלינים (אני שמה מלח פלפל אבקת בצל ושום. אוהבי תיבול יכולים להוסיף כיד המלך)
מעל הירקות מניחים פילה דג. זה עובד עם כל הדגים- אמנון, בקלה, סלמון, בורי, סול...
מנקדים את הדג בחמאה ושמים תבלינים ו/או עשבי תיבול לטעם ולצבע (שמיר, פטרוזיליה, פפריקה)
מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה שעה. בודקים מידי פעם שיש נוזלים בתחתית. אם לא- מוסיפים כמה כפות מים.
יוצא מעדן. אצלי אוהבים לאכול בכפית גם את הנוזלים שמצטברים למטה...
מי שלא אוכל חמאה עם דג- אפשר להשתמש בשמן זית או שמן רגיל.
הכנתי מדג נסיכת הנילוס, יצא מקסים!
יישר כח!
 

רוטנברג

משתמש רשום
פשטידה חלבית קלה וטעימה

150-200 גרם אטריות דקיקות (אין צורך לבשל קודם)
2 גבינה 5% / 9%
2 קוטג' 5% / 9%
שמנת חמוצה 15%
4-6 ביצים
חצי כוס+ סוכר (לפי הטעם)

יוצא 2 תבניות אינגליש קייק

לאפות חום רגיל כ-45 דקות
 

לוח נדל"ן | למכירה והשכרה

לוח מודעות | קניה מכירה

לוח דרושים

למעלה