דרוש מתכון לקינוח פרווה ללא גלוטן שיחזיק מעמד בנסיעה.

Hola!

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
אשמח למתכון כזה.
תודה רבה!
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
יש לי כאן מתכון מנצח לסופלה לאחר נסיון של מתכונים שונים, זה המוצלח ביותר!
מכיל קורנפלור, לכאורה אפשר להמיר בקמח תפ"א.

סופלה:
250 גר' שוקולד מריר
1/2 כוס שמן
1 כוס סוכר
3 כפות קקאו
4 ביצים
3/4 כוס קורנפלור
א. ההכנה:
לבשל קקאו, שמן, סוכר ושוקולד להמסה. לכבות ולהוסיף קורנפלור וביצים (התערובת רותחת, כדי שלא יהפכו הביצים לחביתה צריך לעשות השוואת טמפרטורה, כלומר להעביר חלק קטן מתערובת השוקולד לביצים, לערבב, ואז להחזיר לסיר ולערבב הכל.
למלא תבניות מאפינס כ2/3. לאפות בין 10-15 דק' תלוי בגודל.
המאפינס מוכנים כשיש קרום מלמעלה והבפנים רוטט. לאחר שיוצא מהתנור הקרום קצת צונח ונוצר מעין בקע. אם יצא לכם כך זה הסופלה המקצועי.
לפני ההגשה אפשר לחמם במיקרוגל/פלטה עד שחם מאוד.
אני מצרפת תמונה משבוע שעבר.
IMG-20191125-WA0048.jpg

יש כאלה שמוסיפים בתוך כל סופלה קובית שוקולד. לדעתי מיותר, כל המתכון מורכב כאן משוקולד



עוד רעיון פשוט:
למלא בבקבוקי שתיה מרוקנים שייק פירות מרוסקים. לא נשפך בדרך ולא אמור להתקלקל.
למשל בקבוק אחד לרסק: אננס משימורים עם חלק מהנוזלים+ תפוחים מבושלים עם ג'לי תות עד לקבלת צבע יפה.
ובבקבוק השני לרסק: אפרסקים משימורים עם חלק מהנוזלים+תפוחים מבושלים עם ג'לי משמש כנ"ל.
אפשר כמובן עוד יותר קל- ללא תפוחים.
 
נערך לאחרונה ב:

חני בנני

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום

פנדורה

משתמש מקצוען
יש לי כאן מתכון מנצח לסופלה לאחר נסיון של מתכונים שונים, זה המוצלח ביותר!
מכיל קורנפלור, לכאורה אפשר להמיר בקמח תפ"א.

סופלה:
250 גר' שוקולד מריר
1/2 כוס שמן
1 כוס סוכר
3 כפות קקאו
4 ביצים
3/4 כוס קורנפלור
א. ההכנה:
לבשל קקאו, שמן, סוכר ושוקולד להמסה. לכבות ולהוסיף קורנפלור וביצים (התערובת רותחת, כדי שלא יהפכו הביצים לחביתה צריך לעשות השוואת טמפרטורה, כלומר להעביר חלק קטן מתערובת השוקולד לביצים, לערבב, ואז להחזיר לסיר ולערבב הכל.
למלא תבניות מאפינס כ2/3. לאפות בין 10-15 דק' תלוי בגודל.
המאפינס מוכנים כשיש קרום מלמעלה והבפנים רוטט. לאחר שיוצא מהתנור הקרום קצת צונח ונוצר מעין בקע. אם יצא לכם כך זה הסופלה המקצועי.
לפני ההגשה אפשר לחמם במיקרוגל/פלטה עד שחם מאוד.
אני מצרפת תמונה משבוע שעבר.צפה בקובץ המצורף 571193
יש כאלה שמוסיפים בתוך כל סופלה קובית שוקולד. לדעתי מיותר, כל המתכון מורכב כאן משוקולד



עוד רעיון פשוט:
למלא בבקבוקי שתיה מרוקנים שייק פירות מרוסקים. לא נשפך בדרך ולא אמור להתקלקל.
למשל בקבוק אחד לרסק: אננס משימורים עם חלק מהנוזלים+ תפוחים מבושלים עם ג'לי תות עד לקבלת צבע יפה.
ובבקבוק השני לרסק: אפרסקים משימורים עם חלק מהנוזלים+תפוחים מבושלים עם ג'לי משמש כנ"ל.
אפשר כמובן עוד יותר קל- ללא תפוחים.
קורנפלור הוא ללא גלוטן בעצמו אין צורך להמיר בקמח תפו"א
 

חני בנני

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום

אולי מעניין אותך גם...

אשכולות דומים

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכא

א שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי:ב עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:ג אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ:ד הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל:ה יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ:ו יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה:ז יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ:ח יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:
נקרא  13  פעמים

לוח מודעות

למעלה