דגים דרוש מתכון למושט-קל להכנה

מצב
הנושא נעול.

ESTI.

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אני מחפשת מתכון משהו לא מורכב
משו עסיסי וטעים!
 

ביתה

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
אפשר לעשות עם ירקות מעודים ואז שמים בתוך התנור
 

ESTI.

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
כמה הזמן בישול?
תפרטי כי אני מזה בורה בכל מה שקשור לבישול
 

שידרוגים

משתמש מקצוען
מתביישת קצת - אבל
פעם אחת כשלא היה לי זמן להשקיע ולטגן ולחתוך ולאדות ולמרוח ולהשרות.....
פשוט מרחתי מיונז ומעל מלח שום ולתנור:eek::eek::eek::eek::eek::eek:
וליקקו את האצבעות.
אמרו שזה יותר טעים מתמיד ויותר קל לעיכול
לא יודעת אם מתאים לחג אבל סתם לארוחת צהריים - אולי שווה לך לנסות
 

ESTI.

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים

קריצה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מערבבים בכוס חצי שמן זית חצי שמן קנולה ביחד עם כרכום
(תלוי בכמות הדגים אם את עושה 2-3 דגים אז רבע כוס מכל סוג)
שופכים על הדגים
מעל מפזרים פרוסות שום בנדיבות וכן כוסברה
ומעל מפזרים פלפל שחור
בתנור רבע שעה עשרים דק'
 

ESTI.

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
מערבבים בכוס חצי שמן זית חצי שמן קנולה ביחד עם כרכום
(תלוי בכמות הדגים אם את עושה 2-3 דגים אז רבע כוס מכל סוג)
שופכים על הדגים
מעל מפזרים פרוסות שום בנדיבות וכן כוסברה
ומעל מפזרים פלפל שחור
בתנור רבע שעה עשרים דק'
זה נשמע טוב!
אבל אל חריף מדי עם כל התבלינים?
אני פחות מתחברת לאוכל חריף מדי
אשכנזיה שכמותי:p
 

קריצה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
זה נשמע טוב!
אבל אל חריף מדי עם כל התבלינים?
אני פחות מתחברת לאוכל חריף מדי
אשכנזיה שכמותי:p
איך הגעת לחריף?
ואיך למלא תבלינים
חוץ מפלפל שחור שום דבר לא חריף
ובוזקים בעדינות לא צריך כמות
עריכה: כרכום שמים קצת ומערבבים עם השמן אם לא היה מובן
 

ESTI.

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
תודה על ההסבר...
פשוט החלק הזה היה נשמע חריףף
מעל מפזרים פרוסות שום בנדיבות וכן כוסברה
ומעל מפזרים פלפל שחור
 

בשביל השמחה

משתמש מקצוען
לאדות בצל בקצת שמן
להוסיף פרוסות בטטה
להוסיף קוביות גמבה אדום/צהוב
להוסיף קוביות עגבניות
לאדות כ-20 דקות על אש נמוכה עם מכסה ולערבב מידי פעם

להוסיף כ-2 כפיות חרדל
להוסיף כ-3 כפות קטשופ או יותר
להוסיף כוס מים

לסדר את המושט בתבנית
לשפוך את הירקות מעל
לסגור עם נייר כסף
ולשים על הפלטה ל-3 שעות
או בתנור 180 מעלות 17-20 דקות
 

רידי

משתמש מקצוען
מושט שום שמיר
מערבבים בכוס-
חצי כוס שמן
חצי ראש שום כתוש
שמיר טרי חתוך
קצת מלח

מניחים את המושט על תבנית ושופכים את התערובות מעל .
ניתן לפזר מלמעלה גם קצת פפריקה מתוקה .ולאפות.
בתאבון
 

ESTI.

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
שמחה של מצווה
את הרוטב לשפוך על הירקות כשהם על האש?
או שפשוט לשים את הירקות עם הרוטב ביחד על הדג?
ולגבי הניר כסף גם בתנור לשים את התבנית עם ניר כסף?
 

בשביל השמחה

משתמש מקצוען
שמחה של מצווה
את הרוטב לשפוך על הירקות כשהם על האש?
או שפשוט לשים את הירקות עם הרוטב ביחד על הדג?
ולגבי הניר כסף גם בתנור לשים את התבנית עם ניר כסף?
את החרדל הקטשופ והמים לשים בסוף האידוי לערבב את זה קצת ולכבות.
הכמות של החרדל והקטשופ נראה לי שאפשר לשים יותר
אני שופך מהבקבוק אין לי כמות מדויקת,
לגבי נייר כסף אני בדרך כלל אופה את זה על הפלטה
(אני שם את זה שעה לפני השקיעה ועד הסעודה בליל שבת זה מוכן)
גם בתנור נראה לי עדיף עם נייר כסף וגם נייר אפייה מומלץ
שלא יידבק שאריות של נייר כסף על הדג.
 

בשביל השמחה

משתמש מקצוען
לאדות בצל בקצת שמן
להוסיף פרוסות בטטה
להוסיף קוביות גמבה אדום/צהוב
להוסיף קוביות עגבניות
לאדות כ-20 דקות על אש נמוכה עם מכסה ולערבב מידי פעם

להוסיף כ-2 כפיות חרדל
להוסיף כ-3 כפות קטשופ או יותר
להוסיף כוס מים

לסדר את המושט בתבנית
לשפוך את הירקות מעל
לסגור עם נייר כסף
ולשים על הפלטה ל-3 שעות
או בתנור 180 מעלות 17-20 דקות
המתכון במקור לסלמון עם פחות זמן אפייה
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מזכירה את אחד מכללי הפורום
2. מאחר ולאחרונה נפתחו לא מעט אשכולות בנושאים שכבר עלו, נאלצנו לאחד אשכולות. המטרה שלנו בכלל הזה הוא לשמור על הסדר ולמנוע מאשכולות לשקוע מהר בהסטוריה בגלל אשכולות שנפתחים בנושאים קיימים.
אנא הקפידו לערוך חיפוש בפורום בטרם תפתחו אשכול חדש. לא מצאתם? יש מקום לאשכול חדש.
מחריגה כמובן פתיחת אשכול למתכון חדש בהעלאת מתכון ולא בחיפוש מתכון. גם אם כבר נפתח אשכול עם מתכון מאותה קבוצה, אא"כ המתכון ניתן כמענה לאשכול "דרוש מתכון"
והיו לא מעט אשכולות בנושא.
 
מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יְהוָה חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יְהוָה כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יְהוָה וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  7  פעמים

לוח מודעות

למעלה