סלולר בזול
משתמש פעיל
גדול אבל חד פעמיזאת אומרת שהנזק יהיה גדול יותר
גדול אבל חד פעמיזאת אומרת שהנזק יהיה גדול יותר
תלוי מה העלותגדול אבל חד פעמי
גם את הכרטיסדבר ראשון להוציא את הבטריה, שלא יהיה קצר וילך לפח..
אם אין חשמל זה כבר לא יקצר גם עם הכרטיס בפנים...גם את הכרטיס
אחח..שום דבר לא יעיל חוץ מ
אין פה מישהו שחושבהאם יש פה מישהו שבאמת חושב שאורז יכול לספוג מים? וגם אם נניח שכן, האם יש סיכוי שאורז יכול למשוך אליו מים ממרחק ועוד מתוככי קרביו של טלפון כמעט אטום? איך בדיוק?
אם אשים גרגר אורז ובמרחק כמה מילימטרים ממנו טיפת מים, האם טיפת המים תמצא את הדרך לנוע לכיוון האורז?
ואם אשרה אורז במים, האם האורז יספוג מים ויהפוך לרך? האם המים יבלעו בתוך האורז?
בדוק מנסיון של לקוחותאין פה מישהו שחושב
אלא אוסף אנשים שניסו וזה הצליח להם.
ולגופו של עניין האורז לא אמור לגרד מים אלא לחות ובמשך הימים הלחות שמתפזרת נספגת לאורז.
אוסף של אנשים שניסו, מה? יש אנשים שהניחו את הטלפון באורז והוא פעל, ובאותה מידה הטלפון היה פועל גם אם היו מניחים אותו בין תפוחים או סתם באוויר הפתוח.אין פה מישהו שחושב
אלא אוסף אנשים שניסו וזה הצליח להם.
ולגופו של עניין האורז לא אמור לגרד מים אלא לחות ובמשך הימים הלחות שמתפזרת נספגת לאורז.
אכן, היטבת לתאר. כשמבשלים אורז הוא סופח נוזלים. כשמבשלים.@סלולר בזול ברור שלפני האורז אמורים לנער היטב את המכשיר כדי להוציא את המים הגלויים.
@נחוץ וואו הגזמת.. אפאחד לא עשה כעת מחקר מדעי אלא עובדות פשוטות
את יעילותו של האורז בספיחת נוזלים ניתן לבדוק בקלות ע"י הכנסת 3/4 גרגירים בתוך מילחיה שקלטה מעט לחות. לאחר שעות ספורות המלח יחזור ליהות יבש ונשפך החוצה בקלות..
(חוצמזה.. אתה יכול פשוט לבשל אורז ולגלות כמה אחוזי מים הוא סופח לעצמו במהלך הבישול)
עכשיו נשארה השאלה, למה המרקם של אורז דומה יותר, האם לצמר גפן או לאבן, והתשובה די ברורה.
(חוצמזה.. אתה יכול פשוט לבשל אורז ולגלות כמה אחוזי מים הוא סופח לעצמו במהלך הבישול)
ומה קורה כשמבשלים אבנים???אכן, היטבת לתאר. כשמבשלים אורז הוא סופח נוזלים. כשמבשלים.
באמת מעניין לבדוק את עניין האורז במלחייה. נשמע לי מאוד מוזר שאורז יספח נוזלים, אבל שווה בדיקה. האם יש עניין לשים במלחייה דווקא אורז? או שבאותה מידה אפשר גם לשים קטניות אחרות, חיטה, כוסמת ואולי אפילו ספגטי?@סלולר בזול ברור שלפני האורז אמורים לנער היטב את המכשיר כדי להוציא את המים הגלויים.
@נחוץ וואו הגזמת.. אפאחד לא עשה כעת מחקר מדעי אלא עובדות פשוטות
את יעילותו של האורז בספיחת נוזלים ניתן לבדוק בקלות ע"י הכנסת 3/4 גרגירים בתוך מילחיה שקלטה מעט לחות. לאחר שעות ספורות המלח יחזור ליהות יבש ונשפך החוצה בקלות..
(חוצמזה.. אתה יכול פשוט לבשל אורז ולגלות כמה אחוזי מים הוא סופח לעצמו במהלך הבישול)
ש הנוהגים להוסיף למלח השולחן גרגירי אורז יבשים, כדי למנוע הדבקות של גרגרי המלח לאחר שספחו לחות ובכדי להסיר את הגרגירים הלחים מצידי המלחייה.באמת מעניין לבדוק את עניין האורז במלחייה. נשמע לי מאוד מוזר שאורז יספח נוזלים, אבל שווה בדיקה. האם יש עניין לשים במלחייה דווקא אורז? או שבאותה מידה אפשר גם לשים קטניות אחרות, חיטה, כוסמת ואולי אפילו ספגטי?
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ב'
ט בַּמֶּה יְזַכֶּה נַּעַר אֶת אָרְחוֹ לִשְׁמֹר כִּדְבָרֶךָ:י בְּכָל לִבִּי דְרַשְׁתִּיךָ אַל תַּשְׁגֵּנִי מִמִּצְוֹתֶיךָ:יא בְּלִבִּי צָפַנְתִּי אִמְרָתֶךָ לְמַעַן לֹא אֶחֱטָא לָךְ:יב בָּרוּךְ אַתָּה יְהוָה לַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:יג בִּשְׂפָתַי סִפַּרְתִּי כֹּל מִשְׁפְּטֵי פִיךָ:יד בְּדֶרֶךְ עֵדְוֹתֶיךָ שַׂשְׂתִּי כְּעַל כָּל הוֹן:טו בְּפִקֻּדֶיךָ אָשִׂיחָה וְאַבִּיטָה אֹרְחֹתֶיךָ:טז בְּחֻקֹּתֶיךָ אֶשְׁתַּעֲשָׁע לֹא אֶשְׁכַּח דְּבָרֶךָ: