יעל מרק צלמת משפחה |ילדים | אופנה והפקות מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי 14/12/19 #1 נערך לאחרונה ע"י מנהל: 22/12/19
א אוהבת אמנות משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי • 14/12/19 #3 הופה הופה, מה זה? מתיקות נוזלת מכל התמונות! ומהשניה בכלל... אלופה!!!
ת תמי(ד) בחיוך!!! משתמש מקצוען מוזיקה ונגינה צילום מקצועי 14/12/19 #4 תמונות מטורפות!!!! עריכות משגעות!!!
א אילה ו משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי 14/12/19 #5 תמונות יפות תפיסות מוצלחות! רואים את ההנאה שלהם בתמונות כיף להסתכל
מירי זיידנר משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום צילום מקצועי עיצוב גרפי 15/12/19 #6 מגוון ויפה! הביבי מהמם שם לבד בשלכת!
שירה אליאסי צלמת ילדים ומשפחה, צילומי חוץ וטבע מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי 15/12/19 #8 צילום ברמה מצוינת!איפה צילמת?
יעל מרק צלמת משפחה |ילדים | אופנה והפקות מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי 22/12/19 #11 נכתב ע"י shiralove: אני לא רואה תמונות לחץ כדי להרחיב... מוזר מאוד...אין סיבה שלא....
R rachelita משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי עיצוב גרפי 22/12/19 #12 נכתב ע"י shiralove: אני לא רואה תמונות לחץ כדי להרחיב... נכתב ע"י יעל מרק: מוזר מאוד...אין סיבה שלא.... לחץ כדי להרחיב... עכשיו רואים מצוין! תמונות יפהפיות!
נכתב ע"י shiralove: אני לא רואה תמונות לחץ כדי להרחיב... נכתב ע"י יעל מרק: מוזר מאוד...אין סיבה שלא.... לחץ כדי להרחיב... עכשיו רואים מצוין! תמונות יפהפיות!