נשמח שתעלי את המתכוןיש לי מתכון לעוגת אגוזי (זה השם שלה אבל היא לא דומה לחטיף הזה) טעימה מאד אבל דורשת השקעה.
תודה!!
נשמח שתעלי את המתכוןיש לי מתכון לעוגת אגוזי (זה השם שלה אבל היא לא דומה לחטיף הזה) טעימה מאד אבל דורשת השקעה.
צריך 300 גר' +חלב מרוכז שעשיתי מליטר חלב כמה זה ביחס לקופסא קנויה
כלומר בכמה מהכמות להשתמש לגלידה??
אם יש לך משקל - מעולה.
אם לא - בדקתי בטבלאות המרות וראיתי שמשקל כוס מדידה (240 מ"ל) של חלב מרוכז הוא בין 250-280 גר', תלוי בסמיכותו. וכאן צריך 300 +
בכוסות חד פעמיים זה יוצא סביבות ה2 כוסות.
חשוב כאן הדיוק?צריך 300 גר' +
עקרונית אני תמיד בעד דיוק.חשוב כאן הדיוק?
או לזרום כלומר כוס זכוכית+כמה כפות
אני אוהבת לשמוע ממישהי שניסתה ממש עכשיו והצליח לה...אז גם אני נסחפתי, והכנתי מלוא הצנצנת חלב מרוכז. והגלידה יצאה מושלמת. המרקם! הטעם!
עכשיו יש לי עוד מלא חלב מרוכז (הקפאתי ) מה עוד כדאי להכין ממנו? (חוץ מגלידות בשלל טעמים... )
לא ניסיתי, אבל אני הבנתי שצריך לשים את המקלות כשהתערובת עדיין רכה, ולחתוך כשהיא לגמרי קפואה.מי ניסתה לעשות את גלידת השמנת כארטיק מגנום בתבנית צרה וארוכה?
זכורני כי מישהי העלתה כאן את הרעיון הזה להשתמש בתבנית אינגליש במקום
תבניות סיליקון. ביצעתי אבל עכשיו אני קצת תוהה לגבי הצעדים הבאים -
קרי - חיתוך, השחלת מקל ארטיק .. . מישהי יכולה להחכים אותי בענין?
ואגב - כאן המקום להודות ל @java
על המתכון. כבר עשיתי אותו פעמיים. וכבר שיווקתי אותו לכל העולם ואשתו!
יצא לך מהמם!מצרפת תמונות מתחילת התהליך לסופו.
ממליצה!
(למרות שלא טעמתי, הדיאטה... אבל נחכה שיתעוררו פה ונעדכן).
טוב, אחרים שטעמו, טענו שזה מצוין ולא מתוק מדי... אז אני נכנעתבעיה.
המרקם עלול אכן לההרס.
אני מאמינה שגם ריבת החלב הוסיפה למתיקות הגדולה מידי.
אולי באמת תחפשי באמת תוספת פחות מתוקה?
אם יש לך תמצית וניל איכותית - היא תעשה את העבודה.יש דרך להפוך את הטעם לוניל בלי מקלות וניל?
אם זה לפני הקפאה תוכלי לערבל את זה במיקסר בפולסים זהירים, עד שזה ישתייש מעצמו.יצא לך מהמם!
הכנתי עכשיו, הבעיה ששמתי ריבת חלב מהמקרר ולא הצלחתי לשייש איתו, אלא נשארו לי גושים גדולים של ריבת חלב,
אני מתלבטת אם להשאיר ככה, או שיש מה לעשות?
זהו, רציתי לעשות את זה, אבל כבר שמתי במקפיא ואני לא יודעת אם להוציא עכשיו ושוב להתחיל עם זה....אם זה לפני הקפאה תוכלי לערבל את זה במיקסר בפולסים זהירים, עד שזה ישתייש מעצמו.
זה דורש מיומנות, אבל אין לי ספק שיש לך אותה
לדעתי.כצ׳אנקים
אין ליאם יש לך תמצית וניל איכותית - היא תעשה את העבודה.
אני איתך.יש מעט טעם של חלב שהורתח.
וזה אחד הדברים שאני ממש לא אוהבת בלשון עדינה.
אפילו הריח של חלב מורתח.... בררר...
התקלת אותי בחשבון באמצע הלילה (והעבודה)@java הכנתי את החלב המרוכז, נראה סמיך ומעולהה
איחסנתי בקופסאות של חצי ליטר.
3/4 קופסא כזאת על 2 שמנת מתוקה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ב'
ט בַּמֶּה יְזַכֶּה נַּעַר אֶת אָרְחוֹ לִשְׁמֹר כִּדְבָרֶךָ:י בְּכָל לִבִּי דְרַשְׁתִּיךָ אַל תַּשְׁגֵּנִי מִמִּצְוֹתֶיךָ:יא בְּלִבִּי צָפַנְתִּי אִמְרָתֶךָ לְמַעַן לֹא אֶחֱטָא לָךְ:יב בָּרוּךְ אַתָּה יְהוָה לַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:יג בִּשְׂפָתַי סִפַּרְתִּי כֹּל מִשְׁפְּטֵי פִיךָ:יד בְּדֶרֶךְ עֵדְוֹתֶיךָ שַׂשְׂתִּי כְּעַל כָּל הוֹן:טו בְּפִקֻּדֶיךָ אָשִׂיחָה וְאַבִּיטָה אֹרְחֹתֶיךָ:טז בְּחֻקֹּתֶיךָ אֶשְׁתַּעֲשָׁע לֹא אֶשְׁכַּח דְּבָרֶךָ: