חלבי גלידת שמנת משני מרכיבים - טרנד קפוא!

  • פותח הנושא java
  • פורסם בתאריך

ציפס קידס

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
כי חנות זה אומר שמישהו השקיע הרבה, אבל לא בהכרח מרוויח הרבה.
כמה חכמה טמונה במשפט הזה מדהים!
וכמה שזה נכון!
לא רוצה להסיט את נושא האשכול - אבל לא התאפקתי.
כיום אני משתמשת במחית וניל ומנסיוני של נילסן הכי טובה.
היכן את משיגה? ובאיזו כשרות זה?
 
נערך לאחרונה ב:

נאמנת

משתמש מקצוען
נשמע עסיסי.
מה עם שילוב אבקת נוגט, ילך?
ושוקולד חלבי טוב?
 

הרי זהב

משתמש מקצוען
ראיתי כאן את הקישור להכנת חלב מרוכז ביתי. זה נשמע לי בדיוק כמו ריבת חלב,
מה ההבדל בעצם? מישהי יכולה להחכים אותי?
 

OR_Design

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עיצוב גרפי DIP
היי בדיוק בזמן!

הכנתי את החלב מרוכז הזה ויוצא ממממש טעיםם למי שרוצה עוד חוות דעת :)


אני רוצה להכין לשבועות מגנומים קטנים
אם אין לי תבנית - אני יכולה להכין גלידה בתבנית גדולה ואח"כ לחתוך?
זה ילך עם מרקם כזה?

בשנה שעברה העלו כאן מתכון של מגנום אבל על בסיס גבינה אפוי וזה נחתך יופי
אבל לא ניסיתי כשזה על בסיס גלידה

ואם אני עושה את זה בסיס למגנום
ורוצה גלידה בסיסית רגילה
חובה תמצית וניל או שמנת בלבד יתאים?
כי מילא השוקולד ואגוזי לוז יהיה הדומיננטי כאן
 

java

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
כתיבה ספרותית
אם אין לי תבנית - אני יכולה להכין גלידה בתבנית גדולה ואח"כ לחתוך?
זה ילך עם מרקם כזה?
לדעתי ילך.
תחתכי ממש קפוא ואם יהיה צורך תשייפי בקצוות.
ואם אני עושה את זה בסיס למגנום
ורוצה גלידה בסיסית רגילה
חובה תמצית וניל או שמנת בלבד יתאים?
כי מילא השוקולד ואגוזי לוז יהיה הדומיננטי כאן
לא אוהבת כאן תמצית וניל.
לדעתי גלידה בסיסית תספיק.
את יכולה לשקול לקצוץ לוזים גם פנימה.
 

OR_Design

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עיצוב גרפי DIP
לדעתי ילך.
תחתכי ממש קפוא ואם יהיה צורך תשייפי בקצוות.

לא אוהבת כאן תמצית וניל.
לדעתי גלידה בסיסית תספיק.
את יכולה לשקול לקצוץ לוזים גם פנימה.
מעולה אז אנסה
ולא חושבת שיהיה צריך שיוף כי השוקולד יוצא שכבה מאאד מכובדת
וזה טשטש כל מראה לא סימטרי, בפרט עם הלוזים בפנים

תודההה
הולכת להכין מעכשיו
:)
 

ריקי שחור

משתמש מקצוען
מעולה אז אנסה
ולא חושבת שיהיה צריך שיוף כי השוקולד יוצא שכבה מאאד מכובדת
וזה טשטש כל מראה לא סימטרי, בפרט עם הלוזים בפנים

תודההה
הולכת להכין מעכשיו
:)
אם הבנתי נכון, את רוצה להכין גלידה, ואח"כ לחתוך אותה ולנעוץ מקל, נכון?
ראיתי פעם, לא זוכרת היכן, רעיון, להקפיא בתבנית צרה וגבוהה (בסגנון אנגליש קייק ), ולנעוץ מלמעלה מקלות ברווחים של ס"מ . כך אחרי ההקפאה את פשוט חותכת לפרוסות, ומקבלת מנות על מקל, ונותר לך רק לצפות בשוקולד.
 

חני בנני

משתמש מקצוען
מעולה אז אנסה
ולא חושבת שיהיה צריך שיוף כי השוקולד יוצא שכבה מאאד מכובדת
וזה טשטש כל מראה לא סימטרי, בפרט עם הלוזים בפנים

תודההה
הולכת להכין מעכשיו
:)
לי יוצא השוקולד ממש כמו מגנום, שכבה דקיקה.
מעניין איך את עושה.
 

OR_Design

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עיצוב גרפי DIP
אם הבנתי נכון, את רוצה להכין גלידה, ואח"כ לחתוך אותה ולנעוץ מקל, נכון?
ראיתי פעם, לא זוכרת היכן, רעיון, להקפיא בתבנית צרה וגבוהה (בסגנון אנגליש קייק ), ולנעוץ מלמעלה מקלות ברווחים של ס"מ . כך אחרי ההקפאה את פשוט חותכת לפרוסות, ומקבלת מנות על מקל, ונותר לך רק לצפות בשוקולד.
בדיוק
ואיזה יופי
זה בדיוק הרעיון שתכננתי לעשות
אם ככה זה אמור לצאת טוב בע"ה

תודה :))

לי יוצא השוקולד ממש כמו מגנום, שכבה דקיקה.
מעניין איך את עושה.
אולי כי זה עם אגוזי לוז? או שאת גם עם זה?
כשעשיתי שוקולד לבד הוא יצא דקיק
והאגוזי לוז משום מה הסמיכו לי את כל השוקולד וזה היה יותר עבה
 

ריקי שחור

משתמש מקצוען
בדיוק
ואיזה יופי
זה בדיוק הרעיון שתכננתי לעשות
אם ככה זה אמור לצאת טוב בע"ה

תודה :))



אולי כי זה עם אגוזי לוז? או שאת גם עם זה?
כשעשיתי שוקולד לבד הוא יצא דקיק
והאגוזי לוז משום מה הסמיכו לי את כל השוקולד וזה היה יותר עבה
תוסיפי כף שמן ל 100 גר' שוקולד מומס. יצא לך ציפוי דקיק ופריך. (או חמאת קקאו, אבל אין צורך, זה אותו דבר במקרה הזה )
 

עוגת בוקר

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
השוקולד צריך להיות מומס ממש.
ולהוסיף שמן.
צריך להרגיש אותו נשפך בקלות. לא סמיך בכלל
 

לוח אירועים וקורסים קרובים

למעלה