חלבי גלידת שמנת משני מרכיבים - טרנד קפוא!

  • פותח הנושא java
  • פורסם בתאריך

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
איך בדיוק עשתה?
כמו שכתבתי.
טחנה את המנגו למחית במעבד מזון.
שיישה (ערבבה בפעולת שיוש) את המחית בתוך בלילת הגלידה לפני ההקפאה.
אפשר גם לערבב רגיל ואז המנגו נטמע בצורה שווה.
השיוש יוצא יותר סטייליסטי.
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
כמו שכתבתי.
טחנה את המנגו למחית במעבד מזון.
שיישה (ערבבה בפעולת שיוש) את המחית בתוך בלילת הגלידה לפני ההקפאה.
אפשר גם לערבב רגיל ואז המנגו נטמע בצורה שווה.
השיוש יוצא יותר סטייליסטי.
בשפת הגלידות קוראים לזה SWIRL- מערבולת :).
 

לאה 22

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
@java פעם ראשונה שמישי נותנת מתכון לגלידה בלי ביצים!!
תודה!
היכן קונים חלב מרוכז?
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
@java פעם ראשונה שמישי נותנת מתכון לגלידה בלי ביצים!!
תודה!
היכן קונים חלב מרוכז?
במרכולים במדפים בהם יש ריבת חלב ושאר ריבות.
יש של פוליבה בהכשר בד"ץ עד"ח.
אפשר להכין גם בבית מחלב, חמאה וסוכר.
 

מבורכת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
@java

תודה על המתכון המושלם:p
אני עדיין בשלבי הכנה
הכנתי חלב מרוכז ומחר בבוקר נמשיך עם השמנת.
הבנתי שהחלב צריך שהות לכמה שעות במקרר,נבון?!
מניסיון-מה הכי מומלץ להוסיף? משו שכולם אוהבים.

ולמי שמעונינת לראות,כך נראה החלב המרוכז בסיר
וכך הוא מתקבל בקופסאות מחולקות

IMG_0126.JPG
IMG_0120.JPG
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
הבנתי שהחלב צריך שהות לכמה שעות במקרר,נבון?!
זה צריך להתקרר ועוד קצת להסמיך.
מניסיון-מה הכי מומלץ להוסיף? משו שכולם אוהבים.
איזה סגנון אתם אוהבים?
פירות שיתנו חמיצות, כמו מנגו או תותים?
תוספות קרנציות כמו אוראו, לוטוס, מקופלת?
תוספות ממרחיות כמו קרם לוטוס, חמאת בוטנים, נוגט?
אפשר גם לשלב.
 

מבורכת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
זה צריך להתקרר ועוד קצת להסמיך.

איזה סגנון אתם אוהבים?
פירות שיתנו חמיצות, כמו מנגו או תותים?
תוספות קרנציות כמו אוראו, לוטוס, מקופלת?
תוספות ממרחיות כמו קרם לוטוס, חמאת בוטנים, נוגט?
אפשר גם לשלב.
מקופלת נראה לי ילך מצוין
אני פשוט מפוררת לתוך המיקסר ועושה ערבול לשניה?
 

english

משתמש מקצוען
@java

תודה על המתכון המושלם:p
אני עדיין בשלבי הכנה
הכנתי חלב מרוכז ומחר בבוקר נמשיך עם השמנת.
הבנתי שהחלב צריך שהות לכמה שעות במקרר,נבון?!
מניסיון-מה הכי מומלץ להוסיף? משו שכולם אוהבים.

ולמי שמעונינת לראות,כך נראה החלב המרוכז בסיר
וכך הוא מתקבל בקופסאות מחולקות

צפה בקובץ המצורף 738206צפה בקובץ המצורף 738208
לדעתי הכי מוצלח יצא הריבת חלב
גם שברי עוגיות אוראו טעיםםם
 

english

משתמש מקצוען
א. המלצתי למישהי לנסות. עם תותים. אמרה שיצא מדהים.
ב. זה לא יהיה אותו דבר כי אחוזי השומן שונים אבל תעשי מה שטוב לך.
לי לא יצא מוצלח עם תותים
זה יצא עם טעם קפוא
לא עם מרקם של גלידה
ותוספות אחרות יצאו מושלם(אוראו, ריבת חלב)
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
לי לא יצא מוצלח עם תותים
זה יצא עם טעם קפוא
לא עם מרקם של גלידה
ותוספות אחרות יצאו מושלם(אוראו, ריבת חלב)
אם בטעם קפוא את מתכוונת לטעם לוואי ייתכן שזה תלוי באיכות התותים ובטריותם.
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
יש אפשרות להמיר את החמאה בשמן במתכון של החלב מרוכז?????
מאד
מאד לא כדאי.
כבר היו פה שניסו ולא בדיוק קצרו הצלחה.
החמאה היא שומן מוקשה שעוזר בגיבוש התערובת.
שמן לא מבצע את הפעולה הזו.
תחליף מתאים יהיה רק שמן קוקוס או מרגרינה.
 

english

משתמש מקצוען
מאד
מאד לא כדאי.
כבר היו פה שניסו ולא בדיוק קצרו הצלחה.
החמאה היא שומן מוקשה שעוזר בגיבוש התערובת.
שמן לא מבצע את הפעולה הזו.
תחליף מתאים יהיה רק שמן קוקוס או מרגרינה.
אז עדיף לא להכין???
אין לי פה שמן קוקוסס או מרגרינה
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ב'

ט בַּמֶּה יְזַכֶּה נַּעַר אֶת אָרְחוֹ לִשְׁמֹר כִּדְבָרֶךָ:י בְּכָל לִבִּי דְרַשְׁתִּיךָ אַל תַּשְׁגֵּנִי מִמִּצְוֹתֶיךָ:יא בְּלִבִּי צָפַנְתִּי אִמְרָתֶךָ לְמַעַן לֹא אֶחֱטָא לָךְ:יב בָּרוּךְ אַתָּה יְהוָה לַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:יג בִּשְׂפָתַי סִפַּרְתִּי כֹּל מִשְׁפְּטֵי פִיךָ:יד בְּדֶרֶךְ עֵדְוֹתֶיךָ שַׂשְׂתִּי כְּעַל כָּל הוֹן:טו בְּפִקֻּדֶיךָ אָשִׂיחָה וְאַבִּיטָה אֹרְחֹתֶיךָ:טז בְּחֻקֹּתֶיךָ אֶשְׁתַּעֲשָׁע לֹא אֶשְׁכַּח דְּבָרֶךָ:
נקרא  10  פעמים

לוח מודעות

למעלה