אמא שלי.משהי עשתה עם מנגו?
אשמח לשמוע איך
יצא טירוף חושים.
ריסקה במעבד מזון ושיישה לבלילה.
אמא שלי.משהי עשתה עם מנגו?
אשמח לשמוע איך
איך בדיוק עשתה?אמא שלי.
יצא טירוף חושים.
ריסקה במעבד מזון ושיישה לבלילה.
כמו שכתבתי.איך בדיוק עשתה?
בשפת הגלידות קוראים לזה SWIRL- מערבולת .כמו שכתבתי.
טחנה את המנגו למחית במעבד מזון.
שיישה (ערבבה בפעולת שיוש) את המחית בתוך בלילת הגלידה לפני ההקפאה.
אפשר גם לערבב רגיל ואז המנגו נטמע בצורה שווה.
השיוש יוצא יותר סטייליסטי.
במרכולים במדפים בהם יש ריבת חלב ושאר ריבות.
או של הנמל גם בהכשר בד"ץ עד"חבמרכולים במדפים בהם יש ריבת חלב ושאר ריבות.
יש של פוליבה בהכשר בד"ץ עד"ח.
אפשר להכין גם בבית מחלב, חמאה וסוכר.
זה צריך להתקרר ועוד קצת להסמיך.הבנתי שהחלב צריך שהות לכמה שעות במקרר,נבון?!
איזה סגנון אתם אוהבים?מניסיון-מה הכי מומלץ להוסיף? משו שכולם אוהבים.
מקופלת נראה לי ילך מצויןזה צריך להתקרר ועוד קצת להסמיך.
איזה סגנון אתם אוהבים?
פירות שיתנו חמיצות, כמו מנגו או תותים?
תוספות קרנציות כמו אוראו, לוטוס, מקופלת?
תוספות ממרחיות כמו קרם לוטוס, חמאת בוטנים, נוגט?
אפשר גם לשלב.
בדיוק.מקופלת נראה לי ילך מצוין
אני פשוט מפוררת לתוך המיקסר ועושה ערבול לשניה?
לדעתי הכי מוצלח יצא הריבת חלב@java
תודה על המתכון המושלם
אני עדיין בשלבי הכנה
הכנתי חלב מרוכז ומחר בבוקר נמשיך עם השמנת.
הבנתי שהחלב צריך שהות לכמה שעות במקרר,נבון?!
מניסיון-מה הכי מומלץ להוסיף? משו שכולם אוהבים.
ולמי שמעונינת לראות,כך נראה החלב המרוכז בסיר
וכך הוא מתקבל בקופסאות מחולקות
צפה בקובץ המצורף 738206צפה בקובץ המצורף 738208
לי לא יצא מוצלח עם תותיםא. המלצתי למישהי לנסות. עם תותים. אמרה שיצא מדהים.
ב. זה לא יהיה אותו דבר כי אחוזי השומן שונים אבל תעשי מה שטוב לך.
אם בטעם קפוא את מתכוונת לטעם לוואי ייתכן שזה תלוי באיכות התותים ובטריותם.לי לא יצא מוצלח עם תותים
זה יצא עם טעם קפוא
לא עם מרקם של גלידה
ותוספות אחרות יצאו מושלם(אוראו, ריבת חלב)
מאדיש אפשרות להמיר את החמאה בשמן במתכון של החלב מרוכז?????
אז עדיף לא להכין???מאד
מאד לא כדאי.
כבר היו פה שניסו ולא בדיוק קצרו הצלחה.
החמאה היא שומן מוקשה שעוזר בגיבוש התערובת.
שמן לא מבצע את הפעולה הזו.
תחליף מתאים יהיה רק שמן קוקוס או מרגרינה.
אם יש באפשרותך ניתן לקנות אותו מוכן במרכולים.אז עדיף לא להכין???
אין לי פה שמן קוקוסס או מרגרינה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ב'
ט בַּמֶּה יְזַכֶּה נַּעַר אֶת אָרְחוֹ לִשְׁמֹר כִּדְבָרֶךָ:י בְּכָל לִבִּי דְרַשְׁתִּיךָ אַל תַּשְׁגֵּנִי מִמִּצְוֹתֶיךָ:יא בְּלִבִּי צָפַנְתִּי אִמְרָתֶךָ לְמַעַן לֹא אֶחֱטָא לָךְ:יב בָּרוּךְ אַתָּה יְהוָה לַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:יג בִּשְׂפָתַי סִפַּרְתִּי כֹּל מִשְׁפְּטֵי פִיךָ:יד בְּדֶרֶךְ עֵדְוֹתֶיךָ שַׂשְׂתִּי כְּעַל כָּל הוֹן:טו בְּפִקֻּדֶיךָ אָשִׂיחָה וְאַבִּיטָה אֹרְחֹתֶיךָ:טז בְּחֻקֹּתֶיךָ אֶשְׁתַּעֲשָׁע לֹא אֶשְׁכַּח דְּבָרֶךָ: