יש לי גם מתכון ישן שמכיל ריצ' קפה וג'לי דובדבן.
לזה הכוונה?
מצרפת את המתכון:
שכבה א:
1 גביע קצפת ריצ' קפה
1 חבילת ג'לי דובדבן איכותי
הקציפי יחד ושטחי בתבנית תנור
הקפיאי שעתיים.
שכבה ב:
3 חלבונים
0.5 כוס סוכר
1 גביע קצפת
3 חלמונים
1 כפית תמצית וניל
הקציפי חלבונים עם סוכר.
הוסיפי את הקצפת לקערת המיקסר והאטי את מהירות המיקסר.
הוסיפי את שאר החמרים.
שטחי מעל שכבה א'.
הקפיאי לעוד שעתיים.
גלגלי בעדינות לרולדה.
תודה!בדיוק אתמול הכנתי לשבת ויצא מושלם.
המתכון הוא:
שכבה ורודה:
בבלנדר מערבבים 1 ריצ' קפה+חב' ג'לי תות
שוטחים על ניר אפיה בתבנית ומקפיאים לשעה בערך.
שכבה לבנה:
1. מקציפים 3 חלבונים + מעט סוכר + 2 סוכר וניל
2. מקציפים 1 ריצ' + 3 חלמונים
מאחדים את הקציפות
ושוטחים על השכבה הורודה
מקפיאים לשעה נוספת.
מוציאים בעדינות ומגלגלים לרולדה.
יוצא טעים!!!
טענו כאן, באשכול ישן מאי פעם, שריצ' רגיל לא יהווה תחליף טוב, הוא כבד מדי. היה מי שהציע להחליף בריצ'+ מים- בכמות של כוס מים על כוס ריצ'תודה!
אפשר להחליף בריצ'?
איזה גודל תבנית?
כמה מנות יוצא בערך?
אין לי מושג לגבי ריצ' רגיל אני עשיתי עם ריצ' קפה.תודה!
אפשר להחליף בריצ'?
איזה גודל תבנית?
כמה מנות יוצא בערך?
אני עשיתי בתבנית תנור.מה זה תבנית גדולה, ענקית? או רגילה A4
הקפיאי לעוד שעתיים.
גלגלי בעדינות לרולדה.
לא הצלחתי להבין אם זה קפוא איך זה מתגלגל??ושוטחים על השכבה הורודה
מקפיאים לשעה נוספת.
מוציאים בעדינות ומגלגלים לרולדה.
זה קפוא אבל זה רך. וזה גם מתנמס מאוד מהר.לא הצלחתי להבין אם זה קפוא איך זה מתגלגל??
יש מצב להכין את הגלידה בלי ביצים חיות?יש לי גם מתכון ישן שמכיל ריצ' קפה וג'לי דובדבן.
לזה הכוונה?
מצרפת את המתכון:
שכבה א:
1 גביע קצפת ריצ' קפה
1 חבילת ג'לי דובדבן איכותי
ערבבי יחד ושטחי בתבנית תנור
הקפיאי שעתיים.
שכבה ב:
3 חלבונים
0.5 כוס סוכר
1 גביע קצפת
3 חלמונים
1 כפית תמצית וניל
הקציפי חלבונים עם סוכר.
הוסיפי את הקצפת לקערת המיקסר והאטי את מהירות המיקסר.
הוסיפי את שאר החמרים.
שטחי מעל שכבה א'.
הקפיאי לעוד שעתיים.
גלגלי בעדינות לרולדה.
לא ניסיתי, אבל נשמע לי הגיוני שכל מלית גלידתית תתאים לזה, אולי באמת כיוון של ריץ' מוקצף.....יש מצב להכין את הגלידה בלי ביצים חיות?
הטעם והמרקם שונהתודה!
אפשר להחליף בריצ'?
איזה גודל תבנית?
כמה מנות יוצא בערך?
זה נמס מאוד מאוד מהר!@גרפי 1
נראה לך מתאים למשלוחי מנות או שזה ממש גלידה שנהרסת מחוץ למקפיא?
בזמן שאתם מחפשים את החמץ, הלקוחות שלכם מחפשים אתכם בנרות!
מנוי פרימיום באתר פרוג, יקפיץ את המוניטין שלך לקהל גדול שאסור לך להחמיץ!
ועכשיו בהזדמנות, מבצע פסח 10% הנחה ברכישת מנוי שנתי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יְהוָה חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יְהוָה כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יְהוָה וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: