שלום וברכה!
אופה ומבשלת ב"ה כבר הרבה שנים, ועדיין כל פעם מחדש נתקעת עם העוגות הבחושות -
מה עושים כדי שלא יהיו גושי קמח?
מה שבדר"כ אני עושה, גם במתכונים של בחושות - מפרידה חלבונים וחלמונים, מקציפה חלבונים וסוכר, ואת שאר החומרים מקציפה עם החלמונים. ואז לא נוצרים לי גושי קמח.
אבל מידי פעם ממש מתחשק לי עוגה לערבב בקערה אחת ולתנור, ולא מצליחה להגיע לבלילה בלי גושים.
אשמח לעצת המומחים!
אופה ומבשלת ב"ה כבר הרבה שנים, ועדיין כל פעם מחדש נתקעת עם העוגות הבחושות -
מה עושים כדי שלא יהיו גושי קמח?
מה שבדר"כ אני עושה, גם במתכונים של בחושות - מפרידה חלבונים וחלמונים, מקציפה חלבונים וסוכר, ואת שאר החומרים מקציפה עם החלמונים. ואז לא נוצרים לי גושי קמח.
אבל מידי פעם ממש מתחשק לי עוגה לערבב בקערה אחת ולתנור, ולא מצליחה להגיע לבלילה בלי גושים.
אשמח לעצת המומחים!