גבינה מקולקלת לעוגה??

הנושא בפורום 'איש את רעהו' פורסם ע"י pnina912100, ‏21/5/15.

  1. pnina912100

    pnina912100 משתמש סופר מקצוען עריכה והפקת סרטים

    הצטרף:
    ‏27/2/15
    הודעות:
    1,783
    תודות :
    800
    נקודות:
    134
    יש לי כמות די גדולה של גבינה והיא מריחה לי לא טוב (זה היה בשקית והעברתי לקופסה כך שאני לא יודעת מה התאריך שלה...)
    אני באה להכין עכשיו עוגת גבינה אפויה, השאלה אם אני יכולה להשתמש בזה...
    מישהו ניסה פעם? יודע אם מרגישים?
    חבל לי על כל הגבינה...:mad:
    תודה רבה!!
     
  2. אחת אחת 11

    אחת אחת 11 משתמש מקצוען פרסום וקופירייטינג

    הצטרף:
    ‏27/5/14
    הודעות:
    2,255
    תודות :
    13
    נקודות:
    79
    כעיקרון זה אמור להיות בסדר מבחינה בריאותית, אבל אי אפשר לומר שזה לא משפיע על הטעם, גם אחרי האפיה. במקרים כאלו אני מעדיפה לחסוך את החומרים והתנור ולא לזרוק את העוגה אחרי האפיה.
    אני נידבתי פעם כמות גבינה מקולקלת לחתולים, הם ליקקו אותה בתודה ובהנאה רבה.
     
  3. Kohen

    Kohen משתמש רשום

    הצטרף:
    ‏11/10/09
    הודעות:
    147
    תודות :
    5
    נקודות:
    19
    אל תעשי!!!!!!!!!!!
    גם לי היה חבל על הגבינה ובסוף אמרתי חבל על העבודה, הזמן והאכזבה.
    גבינה מקולקלת מורגשת מאד בעוגה.