בשרי בשר מס' 5, לטשולנט

saralulu

משתמש מקצוען
איך בשר מס' 5, לטשולנט? איך כדאי להשתמש בו כדי שיצא רך ועסיסי ולא יבש...

אשמח מאד להמלצות! לטגן/ לא לטגן/ וכו'. ואם זה בכלל מתאים לטשולנט / חמין.

מיליון תודות לכל המבינות בתחום!!!

מצפה לתגובות כדי לדעת אם לקנות...

וכן על הדרך אשמח לדעת מה הדרך הכי טובה לבשל בשר בטשולנט כדי שיצא רך.
 
נערך לאחרונה ב:

ביתה

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
מס' 8 יוצא מאוד טעים ורך בטשולנט
אני מטגנת את החתיכות בשר לפני שאני שמה את שאר החומרים לסיר זה נותן לזה טעם מוצלח מאוד
 

שרה arch

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
בשר 5 לא מתאים לטשולנט- הוא יוצא קשה מדי
הוא מתאים לצלי/תבשיל
 

ביזנס מן

משתמש מקצוען
5 זה יותר צלע
לטשולנט אפשר להשתמש בפשוטים יותר
אפילו 7 ייצא לך הרבה יותר רך מאשר 5
 

תותית 25

משתמש רשום
ממש לא "חבל" ! לכבוד שבת מומלץ להשתמש בהכי הכי..
ולשאלתך- מומלץ ביותר לשים 5, אני מצאתי שטיגון של הנתחים לפני פחות יוצא טוב בתוצאה הסופית(הפוך ממה שאומרים) אבל אפשר טיגון ממש קל, לדאוג תמיד שהנתחים יהיו בתוך המים כדי שלא יתייבשו.
 

ש.ב.א

משתמש סופר מקצוען
ממש לא "חבל" ! לכבוד שבת מומלץ להשתמש בהכי הכי..
ולשאלתך- מומלץ ביותר לשים 5, אני מצאתי שטיגון של הנתחים לפני פחות יוצא טוב בתוצאה הסופית(הפוך ממה שאומרים) אבל אפשר טיגון ממש קל, לדאוג תמיד שהנתחים יהיו בתוך המים כדי שלא יתייבשו.
יש חלקים אחרים שמתאימים יותר לטשולנט
למשל מספר 9, בשר ראש או צואר.
 

תותית 25

משתמש רשום
אין עניין להשתמש בשבת בהכי הכי
אם החלקים הזולים מתאימים יותר לצ'ונט
ויוצאים יותר טעים
יש חלקים אחרים שמתאימים יותר לטשולנט
למשל מספר 9, בשר ראש או צואר.
מספר 8 או 2 לעיתים יוצא סיבי ומיובש, צריך ליפול על נתחים טובים
מספר 9 זה אסאדו וגם בשר ראש = שניהם יקרים לא פחות ממספר 5
 

ש.ב.א

משתמש סופר מקצוען
מספר 8 או 2 לעיתים יוצא סיבי ומיובש, צריך ליפול על נתחים טובים
מספר 9 זה אסאדו וגם בשר ראש = שניהם יקרים לא פחות ממספר 5
לא כתבתי שיותר זול
ועד כמה שאני יודעת בשר ראש עוד יותר יקר.
הגבתי למי שכתב להשתמש דוקא ב5 כי הוא משובח.
 

rivkiy

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
בשר 5 משובח אבל לא לצולנט!
יהיה יותר משובח לצולנט להשתמש בחלקים שומנים יותר כמו אסדו או בשר 8 או 2
 

המניח

משתמש חדש
פלאנקן ואסאדו זה אותו דבר רק זה מוחולק לרצועות בלי העצם וזה לא מחולק לרצועות ויש בזה עצם
 

המניח

משתמש חדש
ובעקרון יש שכתבו לבשל את הבשר במים שלוש או ארבע שעות לפני, ואח"כ להוצאים ביחד עם המים, ולהניחם

לטשולנט וזה יוצא רך כמשי, ולדעתי הכי טוב אסאדו או פלנאקן שיש בזה הרבה שומן וה עושה את כל הטשולנט עסיסי במיוחד,​

ואפשר לבשל את הכל בת אחת ולחלק א"כ לשקיות ביחד עם המים ולהקפיא ולהוציא כל שבוע שקית
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יְהוָה כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יְהוָה כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  8  פעמים

לוח מודעות

למעלה