בשרי בשר בתנור. אתם תאהבו את השיטה

  • פותח הנושא java
  • פורסם בתאריך

דפה

משתמש מקצוען
מישהוא ניסה עם בשר קפוא?
רוצה להכין עכשיו ללילה והיה בחנות רק קפוא
 

דפה

משתמש מקצוען
מתאים גם לחזה עוף?
(אין לנו כסף לקנות בשר)
חזה עוף מקפיצים כמה דק' בודדות ותמיד הוא רך.
ולגבי הכסף- יום פורים הוא יום מסוגל לכל הישועות ובטח לברכה מאדיוטית כמוני:
מאחלת לך שפע רב ורווחה בכל העניינים.
 

dinaday

משתמש פעיל
בדיוק הכנתי בשבוע שעבר ויצא פצצה


חצי כוס ריבת משמש
חצי כוס שמן זית
6-7 שיני שום
מלח
1 כפית פלפל שחור
1 כפית פלפל צ'ומה


לרסק יחד את מרכיבי הרוטב ולמרוח היטב היטב את הנתח.
[/QנOTE]
איזה נוזלים שמת בתבנית?
 

tzivya7

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
@java תודה רבה על האשכול !
הכנתי אותו עם מספר 2 ויצא מעולה
האם גם למספר 3 הוא מתאים?
 

נ.חרט

משתמש מקצוען
תוכלי לפרט איך הכנת?
השרתי את הבשר במשרה למשך לילה שלם- משרה= מה שהיה לי בפסח- קצת דבש, פלפל שחור, מלח,טיפונת שום גבישי, כורכום, גריל עוף,(עיסיתי את הבשר חזק- שיכנס לכל החורים והסדקים..) חושבת שזהו ואז עטפתי את חתיכת הבשר בכ 3 חתיכות נייר כסף- שיהיה אטום לגמרי מכל הכיוונים, הכנסתי לתנור שחומם מראש על 200 מעלות ל20 דק' (תלוי בתנור- הרעיון שיקבל מכת חום חזקה בהתחלה) ואז הנמחתי ל150 (שוב תלוי בתנור- הרעיון לחום נמוך) לאיזה 3.5 שעות, בדקתי אחרי 3 שעות אם אני מחדירה ומוציאה סכין בקלות. ככה עד שיצא לי טוב.
הוצאתי- קיררתי טוב ואז חתכתי בסכין חד לפרוסות- ממש יפות.

הבשר מפריש נוזלים אז שמרתי אותם להגשה.

הכנתי את המתכון הזה עם בשר 3,5 ועוד נתח בשר בלי מספר שמישו נתן לנו- יצא מושלםם.
 

רחל ז.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
אוטומציה עסקית
שופט/ת באתגר דריבל
ואז עטפתי את חתיכת הבשר בכ 3 חתיכות נייר כסף- שיהיה אטום לגמרי מכל הכיוונים,
עטפת את הבשר צמוד? (כמו ניילון נצמד?) או ששמת בתבנית ואותה עטפת היטב?
כי עם עטפת ממש את הבשר - הנוזלים לא יצאו מנייר הכסף?
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
עטפת את הבשר צמוד? (כמו ניילון נצמד?) או ששמת בתבנית ואותה עטפת היטב?
כי עם עטפת ממש את הבשר - הנוזלים לא יצאו מנייר הכסף?
כתוב הכל בהודעת הפתיחה.
אני לא יודעת מה היא עשתה, אבל בעקרון צריך לעטוף את התבנית ולא את הבשר עצמו.
 

רחל ז.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
אוטומציה עסקית
שופט/ת באתגר דריבל
אם הבנתי נכון באשכול - יש 2 שיטות - לעטוף את התבנית עם נוזלים, או לעטוף את הבשר בלי נוזלים?
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
אם הבנתי נכון באשכול - יש 2 שיטות - לעטוף את התבנית עם נוזלים, או לעטוף את הבשר בלי נוזלים?
נכון.
שכחתי מהשיטה השניה, זה היה מזמן.
מעדכנת שאבא שלי, שבאופן כללי מבשל בשר בלי תוספת מים,
הכין בשיטה הזו בלי נוזלים.
השרה 10 שעות במרינדה,
הידק לבשר את כיסוי נייר הכסף ואפה לפי השיטה.
הם אומרים שיצא מטורף.
 

DvoraVidman

משתמש סופר מקצוען
פעם ראשונה שעשיתי את השיטה של לשים נוזלים ולעטוף הכל כולל התבנית.
יצא מעולה!!!!
למריחת הנתח:
דבש
פלפל שחור
צ'ילי גרוס
תבלין שום יבש
לנוזלים:
יין אדום יבש
מיץ תפוחים
 

DvoraVidman

משתמש סופר מקצוען
עטפת את הבשר צמוד? (כמו ניילון נצמד?) או ששמת בתבנית ואותה עטפת היטב?
כי עם עטפת ממש את הבשר - הנוזלים לא יצאו מנייר הכסף?
בשיטה הזו (של ללא נוזלים) צריך להנדס היטב את העיטוף כך שלא יהיה בשום שלב פתח כלפי מטה.
עשיתי כמה פעמים, לרוב הצליח אבל כשהיתה בריחת נוזלים - התייבש.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכב

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד שָׂמַחְתִּי בְּאֹמְרִים לִי בֵּית יְהוָה נֵלֵךְ:ב עֹמְדוֹת הָיוּ רַגְלֵינוּ בִּשְׁעָרַיִךְ יְרוּשָׁלִָם:ג יְרוּשָׁלִַם הַבְּנוּיָה כְּעִיר שֶׁחֻבְּרָה לָּהּ יַחְדָּו:ד שֶׁשָּׁם עָלוּ שְׁבָטִים שִׁבְטֵי יָהּ עֵדוּת לְיִשְׂרָאֵל לְהֹדוֹת לְשֵׁם יְהוָה:ה כִּי שָׁמָּה יָשְׁבוּ כִסְאוֹת לְמִשְׁפָּט כִּסְאוֹת לְבֵית דָּוִיד:ו שַׁאֲלוּ שְׁלוֹם יְרוּשָׁלִָם יִשְׁלָיוּ אֹהֲבָיִךְ:ז יְהִי שָׁלוֹם בְּחֵילֵךְ שַׁלְוָה בְּאַרְמְנוֹתָיִךְ:ח לְמַעַן אַחַי וְרֵעָי אֲדַבְּרָה נָּא שָׁלוֹם בָּךְ:ט לְמַעַן בֵּית יְהוָה אֱלֹהֵינוּ אֲבַקְשָׁה טוֹב לָךְ:
נקרא  19  פעמים

לוח מודעות

למעלה