מנסיון שלי, יצא מעולה!נראה לך שיכול להיות עם זה בעיה?
וזו הזדמנות להודות לך @java על המתכון. תודה רבה!
מנסיון שלי, יצא מעולה!נראה לך שיכול להיות עם זה בעיה?
הכנו בשר בתנור/בישול ארוך עם בשר קופא יותר מפעם אחת יצא טעים מאודמישהוא ניסה עם בשר קפוא?
רוצה להכין עכשיו ללילה והיה בחנות רק קפוא
חזה עוף מקפיצים כמה דק' בודדות ותמיד הוא רך.מתאים גם לחזה עוף?
(אין לנו כסף לקנות בשר)
כמובן להפשיר, כן?!מישהוא ניסה עם בשר קפוא?
רוצה להכין עכשיו ללילה והיה בחנות רק קפוא
לא, הכנסתי קפוא לתנור כי לא היה לי זמן, הייתי צריכה לסעודה הלילה,כמובן להפשיר, כן?!
אנחנו מכינים קבוע מקפוא
ב"ה!לא, הכנסתי קפוא לתנור כי לא היה לי זמן, הייתי צריכה לסעודה הלילה,
הוצאתי עכשיו- חמאה!! מושלם.
בדיוק הכנתי בשבוע שעבר ויצא פצצה
חצי כוס ריבת משמש
חצי כוס שמן זית
6-7 שיני שום
מלח
1 כפית פלפל שחור
1 כפית פלפל צ'ומה
לרסק יחד את מרכיבי הרוטב ולמרוח היטב היטב את הנתח.
[/QנOTE]
איזה נוזלים שמת בתבנית?
כן, בהחלט.האם גם למספר 3 הוא מתאים?
הכנתי עם 3 ויצא מושלםהאם גם למספר 3 הוא מתאים?
תוכלי לפרט איך הכנת?הכנתי עם 3 ויצא מושלם
השרתי את הבשר במשרה למשך לילה שלם- משרה= מה שהיה לי בפסח- קצת דבש, פלפל שחור, מלח,טיפונת שום גבישי, כורכום, גריל עוף,(עיסיתי את הבשר חזק- שיכנס לכל החורים והסדקים..) חושבת שזהו ואז עטפתי את חתיכת הבשר בכ 3 חתיכות נייר כסף- שיהיה אטום לגמרי מכל הכיוונים, הכנסתי לתנור שחומם מראש על 200 מעלות ל20 דק' (תלוי בתנור- הרעיון שיקבל מכת חום חזקה בהתחלה) ואז הנמחתי ל150 (שוב תלוי בתנור- הרעיון לחום נמוך) לאיזה 3.5 שעות, בדקתי אחרי 3 שעות אם אני מחדירה ומוציאה סכין בקלות. ככה עד שיצא לי טוב.תוכלי לפרט איך הכנת?
עטפת את הבשר צמוד? (כמו ניילון נצמד?) או ששמת בתבנית ואותה עטפת היטב?ואז עטפתי את חתיכת הבשר בכ 3 חתיכות נייר כסף- שיהיה אטום לגמרי מכל הכיוונים,
כתוב הכל בהודעת הפתיחה.עטפת את הבשר צמוד? (כמו ניילון נצמד?) או ששמת בתבנית ואותה עטפת היטב?
כי עם עטפת ממש את הבשר - הנוזלים לא יצאו מנייר הכסף?
נכון.אם הבנתי נכון באשכול - יש 2 שיטות - לעטוף את התבנית עם נוזלים, או לעטוף את הבשר בלי נוזלים?
מעדכנת שאבא שלי, שבאופן כללי מבשל בשר בלי תוספת מים,
הכין בשיטה הזו בלי נוזלים.
השרה 10 שעות במרינדה,
הידק לבשר את כיסוי נייר הכסף ואפה לפי השיטה.
הם אומרים שיצא מטורף.
בשיטה הזו (של ללא נוזלים) צריך להנדס היטב את העיטוף כך שלא יהיה בשום שלב פתח כלפי מטה.עטפת את הבשר צמוד? (כמו ניילון נצמד?) או ששמת בתבנית ואותה עטפת היטב?
כי עם עטפת ממש את הבשר - הנוזלים לא יצאו מנייר הכסף?
אל תחמיצו!!!
מנוי פרימיום באתר פרוג, יקפיץ את המוניטין שלך לקהל גדול שאסור לך להחמיץ!
ועכשיו בהזדמנות, מבצע פסח 10% הנחה ברכישת מנוי שנתי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכב
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד שָׂמַחְתִּי בְּאֹמְרִים לִי בֵּית יְהוָה נֵלֵךְ:ב עֹמְדוֹת הָיוּ רַגְלֵינוּ בִּשְׁעָרַיִךְ יְרוּשָׁלִָם:ג יְרוּשָׁלִַם הַבְּנוּיָה כְּעִיר שֶׁחֻבְּרָה לָּהּ יַחְדָּו:ד שֶׁשָּׁם עָלוּ שְׁבָטִים שִׁבְטֵי יָהּ עֵדוּת לְיִשְׂרָאֵל לְהֹדוֹת לְשֵׁם יְהוָה:ה כִּי שָׁמָּה יָשְׁבוּ כִסְאוֹת לְמִשְׁפָּט כִּסְאוֹת לְבֵית דָּוִיד:ו שַׁאֲלוּ שְׁלוֹם יְרוּשָׁלִָם יִשְׁלָיוּ אֹהֲבָיִךְ:ז יְהִי שָׁלוֹם בְּחֵילֵךְ שַׁלְוָה בְּאַרְמְנוֹתָיִךְ:ח לְמַעַן אַחַי וְרֵעָי אֲדַבְּרָה נָּא שָׁלוֹם בָּךְ:ט לְמַעַן בֵּית יְהוָה אֱלֹהֵינוּ אֲבַקְשָׁה טוֹב לָךְ: