ואיך מבשלים אסדו
אז איך בודקים אם זה כבר טוב? מה צריך לראות?לא יותר מדי, בשר 6 מתייבש בבישול ממושך.
מניח ששעה וחצי זה זמן לבדוק אם צרך לעצור
זה המתכון של אמא שלי, ופה היו לי הוראות הכנה יותר ברורות.הייתי קצת משנה את הסדר.
דבר ראשון משחים את הנתח בסיר עם קצת שמן.
מוציא את הבשר
מוזג את היין לתוך הסיר, ומקרצף את מה שנשאר בקרקעית מההשחמה של הבשר.
מטגן בצל בנפרד
ומחזיר את הירקות והבשר לתוך היין שבסיר ומבשל עד לריכוך.
בסוף הבישול להוציא את הבשר ולקרר היטב.
לפרוס לפרוסות יפות ולהניח בתוך הרוטב.
מומלץ להשאיר במקרר ולחמם לפני ההגשה.
את המתכון הזה אנחנו מכינים בפסח לעוף, יוצא מדהים!מתכון של אמא שלי...
מטגנת [לא מאדה] 4-5 בצלים.
מנמיכה את האש מוסיפה את הבשר וממליחה.
מבשלת 4 שעות בלי מים ובלי שום תוספת.
יוצא מעולה!!
רק אחרי שמתקרר לפרוס אותו
אל תחמיצו!!!
מנוי פרימיום באתר פרוג, יקפיץ את המוניטין שלך לקהל גדול שאסור לך להחמיץ!
ועכשיו בהזדמנות, מבצע פסח 10% הנחה ברכישת מנוי שנתי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכא
א שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי:ב עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:ג אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ:ד הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל:ה יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ:ו יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה:ז יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ:ח יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם: