דרוש מתכון בשר בקר

מירי קוז'ליק

יוצרת ועורכת סרטים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עריכה והפקת סרטים
ואיך מבשלים אסדו
 

חרמון

משתמש מקצוען
הייתי קצת משנה את הסדר.
דבר ראשון משחים את הנתח בסיר עם קצת שמן.
מוציא את הבשר
מוזג את היין לתוך הסיר, ומקרצף את מה שנשאר בקרקעית מההשחמה של הבשר.
מטגן בצל בנפרד
ומחזיר את הירקות והבשר לתוך היין שבסיר ומבשל עד לריכוך.
בסוף הבישול להוציא את הבשר ולקרר היטב.
לפרוס לפרוסות יפות ולהניח בתוך הרוטב.
מומלץ להשאיר במקרר ולחמם לפני ההגשה.
זה המתכון של אמא שלי, ופה היו לי הוראות הכנה יותר ברורות.
נתח מספר 5, הירקות היו: בצל, שום, פלפל אדום וגזר.
כוס וחצי יין אדום יבש
יצא מוצלח מאד.
 

צפור לילה

משתמש מקצוען
האשכול הזה הוא פשוט אוסף מתכונים של פסח למחמירים ביותר (כמונו)...אז נדפיס ונשמור...
מתכון של אמא שלי...
מטגנת [לא מאדה] 4-5 בצלים.
מנמיכה את האש מוסיפה את הבשר וממליחה.
מבשלת 4 שעות בלי מים ובלי שום תוספת.
יוצא מעולה!!
רק אחרי שמתקרר לפרוס אותו
את המתכון הזה אנחנו מכינים בפסח לעוף, יוצא מדהים!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכא

א שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי:ב עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:ג אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ:ד הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל:ה יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ:ו יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה:ז יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ:ח יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:
נקרא  10  פעמים

לוח מודעות

למעלה