הייתי קצת משנה את הסדר.אפשר לבשל ביין אדום
עם ירקות שורש -גזר , סלרי , בצל מטוגן + שיני שום שלמות
יצא מעדן
כתף רולדה איזה חלק זה?הייתי קצת משנה את הסדר.
דבר ראשון משחים את הנתח בסיר עם קצת שמן.
מוציא את הבשר
מוזג את היין לתוך הסיר, ומקרצף את מה שנשאר בקרקעית מההשחמה של הבשר.
מטגן בצל בנפרד
ומחזיר את הירקות והבשר לתוך היין שבסיר ומבשל עד לריכוך.
בסוף הבישול להוציא את הבשר ולקרר היטב.
לפרוס לפרוסות יפות ולהניח בתוך הרוטב.
מומלץ להשאיר במקרר ולחמם לפני ההגשה.
כנראה חלק של כתף שדחוס בתוך רשתכתף רולדה איזה חלק זה?
אשמח לשמועכנראה חלק של כתף שדחוס בתוך רשת
השערה שלי שעושים את זה מנתחים שלא נחתכו יפה + שאריות
אבל אני לא יודע.
אשאל מישהו.
ביררתי קצתאשמח לשמוע
וגם אם זה חלק טעים וטוב
תודה
פילה מדומה ?!יררתי קצת
והתשובה היא שזה לרוב בשר מעובד שמודבק ב"דבק בשר".
מה זה דבק בשר?
טרנסגלוטמינאז, המכונה "דבק בשר", משמש בתעשיית המזון לחיבור של נתחי בשר לקבלת מרקם אחיד. זהו שם שניתן למשפחת אנזימים המזרזים היווצרות של קשרים איזופפטידיים בין קבוצת אמינים חופשיים (למשל, חלבון או פפטיד ליזין) לבין קבוצת אציל, בסוף שייר של חלבון או של פפטיד גלוטמין; בתגובה המייצרת גם מולקולת אמוניה.
ולהמשך קריאה: https://he.wikipedia.org/wiki/טרנסגלוטמינאז
כמובן שזהו סדר הפעולות , סגירת הבשר טיגון הבצל ואז ההרכבה של הכל ובשול ארוך כ3 שעות עד לצמצום הרוטבהייתי קצת משנה את הסדר.
ממש לא.פילה מדומה ?!
סליחה על הבורות,הייתי קצת משנה את הסדר.
דבר ראשון משחים את הנתח בסיר עם קצת שמן.
מוציא את הבשר
מוזג את היין לתוך הסיר, ומקרצף את מה שנשאר בקרקעית מההשחמה של הבשר.
מטגן בצל בנפרד
ומחזיר את הירקות והבשר לתוך היין שבסיר ומבשל עד לריכוך.
בסוף הבישול להוציא את הבשר ולקרר היטב.
לפרוס לפרוסות יפות ולהניח בתוך הרוטב.
מומלץ להשאיר במקרר ולחמם לפני ההגשה.
כמה זמן?ומחזיר את הירקות והבשר לתוך היין שבסיר ומבשל עד לריכוך.
לא יותר מדי, בשר 6 מתייבש בבישול ממושך.קודם כל תודה!
בדיוק אני מחפשת מה לעשות עם בשר מס' 6...
יש עוד רעיונות?
לא צריך תבלינים?
כמה זמן?
המתכון הזה מתאים בגדול לכל צלי בקר, בנתח 4 הוא יצא יותר יבשסליחה על הבורות,
יין יבש או מתוק
וכמה בערך?
המתכון הזה מתאים גם לנתח מספר 4?
תודה.
אז מה עושים עם 4?בגדול לכל צלי בקר, בנתח 4 הוא יצא יותר יבש
כמה יין בערך?הייתי קצת משנה את הסדר.
דבר ראשון משחים את הנתח בסיר עם קצת שמן.
מוציא את הבשר
מוזג את היין לתוך הסיר, ומקרצף את מה שנשאר בקרקעית מההשחמה של הבשר.
מטגן בצל בנפרד
ומחזיר את הירקות והבשר לתוך היין שבסיר ומבשל עד לריכוך.
בסוף הבישול להוציא את הבשר ולקרר היטב.
לפרוס לפרוסות יפות ולהניח בתוך הרוטב.
מומלץ להשאיר במקרר ולחמם לפני ההגשה.
בגדול להתחיל עם יין בכמות שתכסה את הקרקעיתכמה יין בערך?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ב'
ט בַּמֶּה יְזַכֶּה נַּעַר אֶת אָרְחוֹ לִשְׁמֹר כִּדְבָרֶךָ:י בְּכָל לִבִּי דְרַשְׁתִּיךָ אַל תַּשְׁגֵּנִי מִמִּצְוֹתֶיךָ:יא בְּלִבִּי צָפַנְתִּי אִמְרָתֶךָ לְמַעַן לֹא אֶחֱטָא לָךְ:יב בָּרוּךְ אַתָּה יְהוָה לַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:יג בִּשְׂפָתַי סִפַּרְתִּי כֹּל מִשְׁפְּטֵי פִיךָ:יד בְּדֶרֶךְ עֵדְוֹתֶיךָ שַׂשְׂתִּי כְּעַל כָּל הוֹן:טו בְּפִקֻּדֶיךָ אָשִׂיחָה וְאַבִּיטָה אֹרְחֹתֶיךָ:טז בְּחֻקֹּתֶיךָ אֶשְׁתַּעֲשָׁע לֹא אֶשְׁכַּח דְּבָרֶךָ: