בעיה בהבנת הנקרא

אברימי

משתמש סופר מקצוען
בחוברת של תנובה שצורפה לעיתוני המודיע והמבשר של שבת כהכנה רוחנית לכבוד חג השבועות ישנם כמה משפטים שאני צריך את עזרת הקוראים הנבונים בהבנתם:
"עיגולי בטטה זהובים ומתקתקים מעט משמשים מצע מצוין לממרח צזיקי יווני מיוגורט סמיך וחמצמץ - להיט בלקני האהוב בכל בית"
"זרעי הכמון המאופיינים לבישול ההודי משתלבים עם החמאה ומתיקות הגזר והתירס"
"עגבניות השרי מוקפצות בשמן זית, חומץ בלסמי, שום ואורגנו, המעניקים לגבינה טעמים איטלקיים אופיניים"
"ריבת חלב דולצ'ה דה לצ'ה היא הממתק האהוב על יוצאי ארגנטינה שידוך מושלם לטעמה המעודן של עוגת גבינה"
"קרם ברולה הוא הקינוח הצרפתי הכי ישראלי שיש"
"בבתים בולגרים מכינים מאפה פסטה בכל יום שישי בצהריים, בבתים צפון אפריקאים מוסיפים אריסה כמעט לכל מאכל, חיברנו את שתי המסורות, ויצא מאפה שבועות בנוסח קיבוץ גלויות"

עכשיו ככה, אל תתאמצו להסביר ברובד הפרשני, כי אם את הענין המהותי השקפתי העומד מאחורי משפטים אלו. שמא מדובר במסע המלאך לאומות העולם טרם קבלת התורה.
בעיני זהו קיבוץ גועלויות.
כן, וקרדיט לתנובה של המהדרין.
 

נוי

משתמש סופר מקצוען
מנהל
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה
ככה זה שצריך להוציא בכל שנה חוברת מאכלי חלב חדשה.
אם אין מתכונים חדשים,פשוט ממציאים כינויים מכל רחבי הגלובוס,משנים חלק מן המרכיבים ע"י מילים נרדפות, מוסיפים מילים לועזיות מעולם בישולי הגורמה,ואגב מסבכים את עקרת הבית שחיפשה מאכל מענין מחמרים זמינים, ומוצאת עצמה פותחת את המילון, במקום את הארון והמקרר.
בכל אופן, אין חולק כי נעשתה כאן עבודה יצירתית בהחלט!
 

סיכת משרד

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
יש מישהו שמכניס את הפצקון הזה הביתה???

המגזין הזה טוב לתמונות. לא מעבר. (וגם לתמונות אני לא מי־יודע־מה מאמינה.)
 

eden7115

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
אכן, נראה לי שתנובה מפספסים (כמעט) כל שנה מחדש...
הרי מה המיתוג שלהם בא להגיד? אנחנו הכי בייתיים בעולם, הגבינות שלנו הן פשוטות וטובות כמו בבית וכו'.
ובמתכונים? בדיוק להיפך!!!
במקום להמשיך עם המיתוג שלהם ולתת מתכונים למאכלים בייתיים ופשוטים הם מביאים לנו מתכונים מכל העולם עם מילים מסובכות וחומרים ש... אין בבית.

אז תנובה, תחליטו, הכי טוב בבית או באיטליה / ארגנטינה / הודו / יון וכו'????
 

מי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
טוב, תגידו מה שאתם רוצים, אבל אני מחכה מדי שנה למתכונים החלביים של תנובה.
השנה, אללי, ביטלנו את המנוי, ואני באמת לא יודעת מה לבשל לשבועות...

כמה זה רוחני - זה כבר נושא מס' 2.
 

בק.

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
דווקא זה מרתק, החוברת שלהם.
התמונות בסגנון חדיש ויפה, ועם קצת שינויים אפשר להגיע לדברים מ...מ... טעימים מאד.
 

mig

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עימוד ספרים
צילום מקצועי
השנה לא אהבתי את הצילומים.

וכל מוצר עם שם*** תחליפו במוצר אחר אהוב עליכם, בד"כ יוצא דברים טובים.

רק לא הבנתי למה נפתח אשכול זה בפורום איש את רעהו, בשביל לקבל מתכונים חלופיים?
אם כן מחכים...:)
 
למעלה