עוגות/עוגיות בלונדשוצי'פס---

א-ת

משתמש פעיל
צילום מקצועי
העני,
אין על המתכונים שלך
ואין על הכתיבה שלך---:p
 

קורס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
התחלנו את ההכנות לשבת עם העוגה הזו...
תוך כדי ארוחת ערב, עם הילדים, ונולדה עוגה!!!
רק שבינתיים היא לא כ"כ 'הכנות לשבת', אלא הכנות ליום רביעי בלילה...
נקווה שנצליח להשאיר משהו לשבת!

תודה לך, העני!
 

מרמרוש

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
איזה מתכו ןשווה! קניתי..!
הכנתי לשבת יצא טעיםםם
והכי כיף שזה כ"כ קל ולא צריך מיקסר

השתמשתי בסוכר דמררה- זה מה שהיה לי בבית ויצא מעולה
יכול להיות שלכן השיכבה למעלה יצאה יותר בהירה משלך.
 

לו יצוייר

משתמש סופר מקצוען
הני, תודה רבה!
איזו עוגה קלה וטעימה!
מתכון טעים שילדות יכולות להכין בעצמן - זה מתכון שווה במיוחד!
 

משי 1

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
עיצוב גרפי
טובבב
נראה לי שהשתכנעתי,
זו נראית עוגה מהסוג הרטוב, צדקתי? האמת שזה לא היה נראה ככה מהתמונה של העני, אבל של עיטורים פלוס כן,
אז מה מכריע?
ננסה להתארגן ברכישת החומרים ולהכין ללא גלוטן :p
 

חני גרינשטיין

משתמש סופר מקצוען
טובבב
נראה לי שהשתכנעתי,
זו נראית עוגה מהסוג הרטוב, צדקתי? האמת שזה לא היה נראה ככה מהתמונה של העני, אבל של עיטורים פלוס כן,
אז מה מכריע?
ננסה להתארגן ברכישת החומרים ולהכין ללא גלוטן :p
כן. מהסוג הרטוב.
והטעים.
 

מגדלור

משתמש מקצוען
זה השם שעלה לי בראש כשהכנתי את העוגה הזו.
כן,
בלונדשוצ'יפס

צפה בקובץ המצורף 1029756
למה?
מזכיר לי משהו מימי התיכון.
ישבנו במעבדה, בשיעור טבע, כן, פעם היו שיעורי טבע במעבדה עם ניסויים וכל מיני ומפוחלצים על המדפים סביב.
אז ישבנו קבוצת חברות מהכיתה בחלקו האחורי של המעבדה.
המורה, רצתה ככל הנראה, שנשב כמו פוחלצים, אבל--
טוב, בשביל זה צריך להכיר את חבורת חברותיי מהתיכון----
אולי יש כאן מישהי מתוכן. אולי
ואז היא בטח צוחקת לעצמה עכשיו בלב ויודעת מה אני עומדת לכתוב עוד רגע.

אז ישבנו בחלקו האחורי של המעבדה.
ואם לדבר בעדינות, לא ישבנו בשקט.
ולמורה, שהיתה באמצע הסבר לוהט על לא זוכרת מה, זה מאוד הפריע.

"אתן שם מאחורה. את לכאן, ואת לשם, ואת בואי קדימה, ואת שבי פה, ואת, כן את עם הקוקו השחור, תצאי החוצה..."
קמנו, עברנו. ואחת יצאה מהכיתה.
לא, זו דווקא לא הייתי אני.

איך שאנחנו מתיישבות כל אחת במקומה החדש והמורה כבר נושמת לרווחה, אנחנו שומעות קול שעולה מחלקו האמצעי של המעבדה. קולה של חברה מכיתה. "לזה קוראים פירוק לגורמים".
כן. פירוק לגורמים.
פירוק של גורמי הרעש בשיעור לגרומים.
כל אחת למקום אחר.
האמת- השיעור הסתיים שם כי כולנו צחקנו והלך על המורה. שקט כבר לא היה לה.
אאל"ט קיבלנו כל הכיתה עונש קולקטיבי. בוחן עם החומר שאמור היה להילמד בשיעור.

אז למה סיפרתי את זה?
אה, נכון.
רציתי להסביר את השם שבחרתי לעוגה הזו.

בלונדשוצי'פס

בפירוק לגורמים זה נשמע כך:
בלונד-שו-צ'יפס

בלונדיס-שוקולד-צ'יפס

שילוב של שכבת בראוניס שוקולד, מעליו בלונדיס עם שוקולד צ'יפס.
עובר?
מקווה.

מוזמנות להציע שמות אחרים.
אבל תתחשבו בלב שלי, יא?


תבנית חד פעמית ענקית
מדידה בכוסות חד פעמיים

לשכבת הכהה:
3 ביצים
3/4 כוס קקאו
1.5 כוסות סוכר
1 כפית אבקת אפיה
3/4 כוס שמן
1 ו 3/4 כוסו קמח

לשכבה הבהירה:
3 ביצים
3/4 כוס סוכר חום דחוס, כהה
3/4 כוס סוכר לבן
1 כפית אבקת אפיה
1 כוס שמן
קורט מלח
2 כוסות קמח
1.5 כוסות שוקולד צ'יפס

הכנה:
אין צורך במיקסר

מערבבים בקערה את רכיבי השכבה הכהה.
מורחים בתבנית חד פעמים ענקית מרופדת בניר אפיה.

מנקים מעט את הקערה, שלא יהיו בה הרבה שאריות כהות, ומערבבים בה את רכיבי השכבה הבהירה.
יוצקים על השכבה הכהה ומחליקים בעדינות מעליה

180 מעלות
כחצי שעה, עש שהעוגה יציבה.

פורסים כשהעוגה חמימה בסכין חדה ולא משוננת.
צפה בקובץ המצורף 1029760
נראה מושלםםם
מה ניתן להחליף את הקקאו או שאין תחליף? :unsure:
 

המספרים של פרוג:

382,394

משתמשים נכנסו לפרוג בחודש האחרון

18

משתמשים מבקרים ברגע זה באתר

6,372

הודעות נכתבו בממוצע ליום בחודש האחרון

לוח נדל"ן | למכירה והשכרה

לוח דרושים

לוח הסעות ושליחויות

למעלה