עוגות/עוגיות בלונדשוצי'פס---

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
זה השם שעלה לי בראש כשהכנתי את העוגה הזו.
כן,
בלונדשוצ'יפס

IMG_0347_800x600.jpg
למה?
מזכיר לי משהו מימי התיכון.
ישבנו במעבדה, בשיעור טבע, כן, פעם היו שיעורי טבע במעבדה עם ניסויים וכל מיני ומפוחלצים על המדפים סביב.
אז ישבנו קבוצת חברות מהכיתה בחלקו האחורי של המעבדה.
המורה, רצתה ככל הנראה, שנשב כמו פוחלצים, אבל--
טוב, בשביל זה צריך להכיר את חבורת חברותיי מהתיכון----
אולי יש כאן מישהי מתוכן. אולי
ואז היא בטח צוחקת לעצמה עכשיו בלב ויודעת מה אני עומדת לכתוב עוד רגע.

אז ישבנו בחלקו האחורי של המעבדה.
ואם לדבר בעדינות, לא ישבנו בשקט.
ולמורה, שהיתה באמצע הסבר לוהט על לא זוכרת מה, זה מאוד הפריע.

"אתן שם מאחורה. את לכאן, ואת לשם, ואת בואי קדימה, ואת שבי פה, ואת, כן את עם הקוקו השחור, תצאי החוצה..."
קמנו, עברנו. ואחת יצאה מהכיתה.
לא, זו דווקא לא הייתי אני.

איך שאנחנו מתיישבות כל אחת במקומה החדש והמורה כבר נושמת לרווחה, אנחנו שומעות קול שעולה מחלקו האמצעי של המעבדה. קולה של חברה מכיתה. "לזה קוראים פירוק לגורמים".
כן. פירוק לגורמים.
פירוק של גורמי הרעש בשיעור לגרומים.
כל אחת למקום אחר.
האמת- השיעור הסתיים שם כי כולנו צחקנו והלך על המורה. שקט כבר לא היה לה.
אאל"ט קיבלנו כל הכיתה עונש קולקטיבי. בוחן עם החומר שאמור היה להילמד בשיעור.

אז למה סיפרתי את זה?
אה, נכון.
רציתי להסביר את השם שבחרתי לעוגה הזו.

בלונדשוצי'פס

בפירוק לגורמים זה נשמע כך:
בלונד-שו-צ'יפס

בלונדיס-שוקולד-צ'יפס

שילוב של שכבת בראוניס שוקולד, מעליו בלונדיס עם שוקולד צ'יפס.
עובר?
מקווה.

מוזמנות להציע שמות אחרים.
אבל תתחשבו בלב שלי, יא?


תבנית חד פעמית ענקית
מדידה בכוסות חד פעמיים

לשכבת הכהה:
3 ביצים
3/4 כוס קקאו
1.5 כוסות סוכר
1 כפית אבקת אפיה
3/4 כוס שמן
1 ו 3/4 כוסו קמח

לשכבה הבהירה:
3 ביצים
3/4 כוס סוכר חום דחוס, כהה
3/4 כוס סוכר לבן
1 כפית אבקת אפיה
1 כוס שמן
קורט מלח
2 כוסות קמח
1.5 כוסות שוקולד צ'יפס

הכנה:
אין צורך במיקסר

מערבבים בקערה את רכיבי השכבה הכהה.
מורחים בתבנית חד פעמים ענקית מרופדת בניר אפיה.

מנקים מעט את הקערה, שלא יהיו בה הרבה שאריות כהות, ומערבבים בה את רכיבי השכבה הבהירה.
יוצקים על השכבה הכהה ומחליקים בעדינות מעליה

180 מעלות
כחצי שעה, עש שהעוגה יציבה.

פורסים כשהעוגה חמימה בסכין חדה ולא משוננת.
IMG_0349_800x600.jpg
 

shevi123

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
העני נראה מושלם
בפרט שזה ללא מיקסר :)

שאלה - איך אני ממירה כמויות לתבנית בנונית (105)?
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
זה השם שעלה לי בראש כשהכנתי את העוגה הזו.
כן,
בלונדשוצ'יפס

צפה בקובץ המצורף 1029756
למה?
מזכיר לי משהו מימי התיכון.
ישבנו במעבדה, בשיעור טבע, כן, פעם היו שיעורי טבע במעבדה עם ניסויים וכל מיני ומפוחלצים על המדפים סביב.
אז ישבנו קבוצת חברות מהכיתה בחלקו האחורי של המעבדה.
המורה, רצתה ככל הנראה, שנשב כמו פוחלצים, אבל--
טוב, בשביל זה צריך להכיר את חבורת חברותיי מהתיכון----
אולי יש כאן מישהי מתוכן. אולי
ואז היא בטח צוחקת לעצמה עכשיו בלב ויודעת מה אני עומדת לכתוב עוד רגע.

אז ישבנו בחלקו האחורי של המעבדה.
ואם לדבר בעדינות, לא ישבנו בשקט.
ולמורה, שהיתה באמצע הסבר לוהט על לא זוכרת מה, זה מאוד הפריע.

"אתן שם מאחורה. את לכאן, ואת לשם, ואת בואי קדימה, ואת שבי פה, ואת, כן את עם הקוקו השחור, תצאי החוצה..."
קמנו, עברנו. ואחת יצאה מהכיתה.
לא, זו דווקא לא הייתי אני.

איך שאנחנו מתיישבות כל אחת במקומה החדש והמורה כבר נושמת לרווחה, אנחנו שומעות קול שעולה מחלקו האמצעי של המעבדה. קולה של חברה מכיתה. "לזה קוראים פירוק לגורמים".
כן. פירוק לגורמים.
פירוק של גורמי הרעש בשיעור לגרומים.
כל אחת למקום אחר.
האמת- השיעור הסתיים שם כי כולנו צחקנו והלך על המורה. שקט כבר לא היה לה.
אאל"ט קיבלנו כל הכיתה עונש קולקטיבי. בוחן עם החומר שאמור היה להילמד בשיעור.

אז למה סיפרתי את זה?
אה, נכון.
רציתי להסביר את השם שבחרתי לעוגה הזו.

בלונדשוצי'פס

בפירוק לגורמים זה נשמע כך:
בלונד-שו-צ'יפס

בלונדיס-שוקולד-צ'יפס

שילוב של שכבת בראוניס שוקולד, מעליו בלונדיס עם שוקולד צ'יפס.
עובר?
מקווה.

מוזמנות להציע שמות אחרים.
אבל תתחשבו בלב שלי, יא?


תבנית חד פעמית ענקית
מדידה בכוסות חד פעמיים

לשכבת הכהה:
3 ביצים
3/4 כוס קקאו
1.5 כוסות סוכר
1 כפית אבקת אפיה
3/4 כוס שמן
1 ו 3/4 כוסו קמח

לשכבה הבהירה:
3 ביצים
3/4 כוס סוכר חום דחוס, כהה
3/4 כוס סוכר לבן
1 כפית אבקת אפיה
1 כוס שמן
קורט מלח
2 כוסות קמח
1.5 כוסות שוקולד צ'יפס

הכנה:
אין צורך במיקסר

מערבבים בקערה את רכיבי השכבה הכהה.
מורחים בתבנית חד פעמים ענקית מרופדת בניר אפיה.

מנקים מעט את הקערה, שלא יהיו בה הרבה שאריות כהות, ומערבבים בה את רכיבי השכבה הבהירה.
יוצקים על השכבה הכהה ומחליקים בעדינות מעליה

180 מעלות
כחצי שעה, עש שהעוגה יציבה.

פורסים כשהעוגה חמימה בסכין חדה ולא משוננת.
צפה בקובץ המצורף 1029760
יצא מושלם אבל באמת!!!
תודה רבה על המתכון!!
2 שינויים קטנים שעשיתי:
רציתי ששכבת הלבן תהיה בהירה ממש אז העברתי את השוקולד צי'פס לשכבה החומה, וכן על אף שאני חסידת הסוכר חום ולא ממירה בשום מתכון, כאן המרתי ללבן בשביל הצבע..
20211223_185331.jpg
 
נערך לאחרונה ב:

רבקי דגן

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
לכמה תבניות אינגליש קייק זה אמור להספיק?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יצא מושלם אבל באמת!!!
תודה רבה על המתכון!!
2 שינויים קטנים שעשיתי:
רציתי ששכבת הלבן תהיה בהירה ממש אז העברתי את השוקולד צי'פס לשכבה החומה, וכן על אף שאני חסידת הסוכר חום ולא ממירה בשום מתכון, כאן המרתי ללבן בשביל הצבע..
צפה בקובץ המצורף 1029834
נראה מעולה!
 

שמחוני

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
הני, אלופה!!!!
כל שבוע אני מכינה לשבת את ריבועי החמאת בוטנים ושוקולד, שלך.
זה מככב, קל להכנה (אני מכינה את זה בתוך התבנית החד פעמית וישר לתנור, בלי ללכלך כלום!)
וכל החומרים לזה עמדו לי על השיש, ונמאס לי...
אבל זה הכי מושלם לכל אנינות הטעם ואנין הטעם העיקרי....
אז עכשיו נראה לי אני מכינה את זה לשבת....!
 

SM!

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
זה השם שעלה לי בראש כשהכנתי את העוגה הזו.
כן,
בלונדשוצ'יפס

צפה בקובץ המצורף 1029756
למה?
מזכיר לי משהו מימי התיכון.
ישבנו במעבדה, בשיעור טבע, כן, פעם היו שיעורי טבע במעבדה עם ניסויים וכל מיני ומפוחלצים על המדפים סביב.
אז ישבנו קבוצת חברות מהכיתה בחלקו האחורי של המעבדה.
המורה, רצתה ככל הנראה, שנשב כמו פוחלצים, אבל--
טוב, בשביל זה צריך להכיר את חבורת חברותיי מהתיכון----
אולי יש כאן מישהי מתוכן. אולי
ואז היא בטח צוחקת לעצמה עכשיו בלב ויודעת מה אני עומדת לכתוב עוד רגע.

אז ישבנו בחלקו האחורי של המעבדה.
ואם לדבר בעדינות, לא ישבנו בשקט.
ולמורה, שהיתה באמצע הסבר לוהט על לא זוכרת מה, זה מאוד הפריע.

"אתן שם מאחורה. את לכאן, ואת לשם, ואת בואי קדימה, ואת שבי פה, ואת, כן את עם הקוקו השחור, תצאי החוצה..."
קמנו, עברנו. ואחת יצאה מהכיתה.
לא, זו דווקא לא הייתי אני.

איך שאנחנו מתיישבות כל אחת במקומה החדש והמורה כבר נושמת לרווחה, אנחנו שומעות קול שעולה מחלקו האמצעי של המעבדה. קולה של חברה מכיתה. "לזה קוראים פירוק לגורמים".
כן. פירוק לגורמים.
פירוק של גורמי הרעש בשיעור לגרומים.
כל אחת למקום אחר.
האמת- השיעור הסתיים שם כי כולנו צחקנו והלך על המורה. שקט כבר לא היה לה.
אאל"ט קיבלנו כל הכיתה עונש קולקטיבי. בוחן עם החומר שאמור היה להילמד בשיעור.

אז למה סיפרתי את זה?
אה, נכון.
רציתי להסביר את השם שבחרתי לעוגה הזו.

בלונדשוצי'פס

בפירוק לגורמים זה נשמע כך:
בלונד-שו-צ'יפס

בלונדיס-שוקולד-צ'יפס

שילוב של שכבת בראוניס שוקולד, מעליו בלונדיס עם שוקולד צ'יפס.
עובר?
מקווה.

מוזמנות להציע שמות אחרים.
אבל תתחשבו בלב שלי, יא?


תבנית חד פעמית ענקית
מדידה בכוסות חד פעמיים

לשכבת הכהה:
3 ביצים
3/4 כוס קקאו
1.5 כוסות סוכר
1 כפית אבקת אפיה
3/4 כוס שמן
1 ו 3/4 כוסו קמח

לשכבה הבהירה:
3 ביצים
3/4 כוס סוכר חום דחוס, כהה
3/4 כוס סוכר לבן
1 כפית אבקת אפיה
1 כוס שמן
קורט מלח
2 כוסות קמח
1.5 כוסות שוקולד צ'יפס

הכנה:
אין צורך במיקסר

מערבבים בקערה את רכיבי השכבה הכהה.
מורחים בתבנית חד פעמים ענקית מרופדת בניר אפיה.

מנקים מעט את הקערה, שלא יהיו בה הרבה שאריות כהות, ומערבבים בה את רכיבי השכבה הבהירה.
יוצקים על השכבה הכהה ומחליקים בעדינות מעליה

180 מעלות
כחצי שעה, עש שהעוגה יציבה.

פורסים כשהעוגה חמימה בסכין חדה ולא משוננת.
צפה בקובץ המצורף 1029760
אחת העוגות!!
היה לי ברור שאני מנסה אותה מייד
ויצאה ממש טובה ובקלי קלות
נסו וראו כי טוב!
תודה על כל המתכונים הטובים והמוסברים וכתובים בצורה ברורה
 

שמחוני

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
וואו, וואו, וואו,
הני פליז, תפסיקי להביא כאלה מתכונים טובים...
ועוד יותר אל תגידי לי עכשיו שלא טעמת אותה אפילו....
היא טעימה, וקלה,
הבת שלי בת השמונה הכינה את זה....!

ואני לקחתי את הרעיון לשים את השוקוצ'יפס למטה, אבל למעלה הוספתי גם קפה.
יצא ------------------------------------
תבנית ריקה....
 

יוניקורן

משתמש פעיל
זה השם שעלה לי בראש כשהכנתי את העוגה הזו.
כן,
בלונדשוצ'יפס

צפה בקובץ המצורף 1029756
למה?
מזכיר לי משהו מימי התיכון.
ישבנו במעבדה, בשיעור טבע, כן, פעם היו שיעורי טבע במעבדה עם ניסויים וכל מיני ומפוחלצים על המדפים סביב.
אז ישבנו קבוצת חברות מהכיתה בחלקו האחורי של המעבדה.
המורה, רצתה ככל הנראה, שנשב כמו פוחלצים, אבל--
טוב, בשביל זה צריך להכיר את חבורת חברותיי מהתיכון----
אולי יש כאן מישהי מתוכן. אולי
ואז היא בטח צוחקת לעצמה עכשיו בלב ויודעת מה אני עומדת לכתוב עוד רגע.

אז ישבנו בחלקו האחורי של המעבדה.
ואם לדבר בעדינות, לא ישבנו בשקט.
ולמורה, שהיתה באמצע הסבר לוהט על לא זוכרת מה, זה מאוד הפריע.

"אתן שם מאחורה. את לכאן, ואת לשם, ואת בואי קדימה, ואת שבי פה, ואת, כן את עם הקוקו השחור, תצאי החוצה..."
קמנו, עברנו. ואחת יצאה מהכיתה.
לא, זו דווקא לא הייתי אני.

איך שאנחנו מתיישבות כל אחת במקומה החדש והמורה כבר נושמת לרווחה, אנחנו שומעות קול שעולה מחלקו האמצעי של המעבדה. קולה של חברה מכיתה. "לזה קוראים פירוק לגורמים".
כן. פירוק לגורמים.
פירוק של גורמי הרעש בשיעור לגרומים.
כל אחת למקום אחר.
האמת- השיעור הסתיים שם כי כולנו צחקנו והלך על המורה. שקט כבר לא היה לה.
אאל"ט קיבלנו כל הכיתה עונש קולקטיבי. בוחן עם החומר שאמור היה להילמד בשיעור.

אז למה סיפרתי את זה?
אה, נכון.
רציתי להסביר את השם שבחרתי לעוגה הזו.

בלונדשוצי'פס

בפירוק לגורמים זה נשמע כך:
בלונד-שו-צ'יפס

בלונדיס-שוקולד-צ'יפס

שילוב של שכבת בראוניס שוקולד, מעליו בלונדיס עם שוקולד צ'יפס.
עובר?
מקווה.

מוזמנות להציע שמות אחרים.
אבל תתחשבו בלב שלי, יא?


תבנית חד פעמית ענקית
מדידה בכוסות חד פעמיים

לשכבת הכהה:
3 ביצים
3/4 כוס קקאו
1.5 כוסות סוכר
1 כפית אבקת אפיה
3/4 כוס שמן
1 ו 3/4 כוסו קמח

לשכבה הבהירה:
3 ביצים
3/4 כוס סוכר חום דחוס, כהה
3/4 כוס סוכר לבן
1 כפית אבקת אפיה
1 כוס שמן
קורט מלח
2 כוסות קמח
1.5 כוסות שוקולד צ'יפס

הכנה:
אין צורך במיקסר

מערבבים בקערה את רכיבי השכבה הכהה.
מורחים בתבנית חד פעמים ענקית מרופדת בניר אפיה.

מנקים מעט את הקערה, שלא יהיו בה הרבה שאריות כהות, ומערבבים בה את רכיבי השכבה הבהירה.
יוצקים על השכבה הכהה ומחליקים בעדינות מעליה

180 מעלות
כחצי שעה, עש שהעוגה יציבה.

פורסים כשהעוגה חמימה בסכין חדה ולא משוננת.
צפה בקובץ המצורף 1029760
אז ביקשת שם ;)
יש עוגה דומה ממש, שקוראים לה "בראוניס בלונדיס"...
ותודה על המתכונים!
 

הסטטוס שלנו

כשבקק"ל בוחרים בתמונה של סטודנט שלנו, הם יודעים מה הם עושים
כשבקק"ל בוחרים בתמונה של סטודנט שלנו, הם יודעים מה הם עושים.... לרגל ט"ו באב, קק"ל והאגודה הישראלית לצלמי טבע אספו תמונות של בעלי החיים שמפגינים אהבה בעולם הטבע. קרדיט: יעקב משה
תחרות כיבוש שטחים!
https://www.prog.co.il/articles/2745 צפו בשיפוט! בפורום דיגיטל ואינטראקטיב מבית פרוג יצאנו בתחרות כבישת שטחים יוצאת דופן!

מודעות אחרונות

למעלה